Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koca Dayağı

PeriTh

Öne çıkan mesajlar

Nefr yogun WoW zamanlarında zaten çok raid yönetir rüyasında... Ben çok eğleniyorum o zaman çünkü "abi ne yapalım" falan dersem cevap veriyo...

Bir de aynı dönemlerde sarıldığında sağ elinin işaret parmağı ve orta parmağı sürekli beni tıklıyor (ebek mouse gibi)....

Daha önce de bir kaç dirsek ve minik tekme vukaatımız vardı ama bu sefer çok ilginçti...

Söyle ki Nefr yatağın sol tarafında sağa (bana) dönük, yani sağ kolunun üzerinde uyuyordu. Bende ona dönük... Ve herif bana resmen sağ çaktı, hemde böyle kareteci gibi elinin içi ile... Nasıl denir bilmem...
Sosyal ağlarda paylaş

PeriTh said:
Nefr yogun WoW zamanlarında zaten çok raid yönetir rüyasında... Ben çok eğleniyorum o zaman çünkü "abi ne yapalım" falan dersem cevap veriyo...

iftira...

yalniz gecmiste ruya sirasinda duvara kafa atmak suretiyle cok aci uyanmisligim olmustu benim de sam gibi =]
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ema'nın yaşadığına benzer bir vukuatım daha var, hatta birkaç yıl önce yazmışımdır sanırım. yoğun uo oynadığım dönemde "ÇALMAYIN ATIMI HIRSIZLARRRR" diye bağırarak uyanmıştım, bizimkiler koşup geldi noooluyor bakışlarıyla. bayağı sohbette eğlence konusu olmuştu o aralar. :)
Sosyal ağlarda paylaş

PeriTh said:
Gecenin ortasında, şirin şirin kocama hamile göbeğimle dönmüş güven içersinde uyurken, kocam street fighterdan çıkmış Ken misali ağzıma bir tane yumruk çaktı...

Çakmakla da kalmadı ardından da dik dik baktı.... Gecenin ortasında yumruk yiyerek uyanmanın acısıyla ağlamaya başlayınca, çaktı herif yaptığını...

Ben............ korkuyorummmm...Ne olur beni ve yavrumu düşünün, Nefrin sinirlerini bozmayın..

Pleaaaaaaseeeeeeee!!!!!!!!!!!!::o

yazık lan.. evli olmanın kötü yanları işte..

bekarlık sultanlık die boşuna dememişler.. gece seni tekme tokatla uyandırcak kimse yok..

sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
ahah ema'nın yaşadığına benzer bir vukuatım daha var, hatta birkaç yıl önce yazmışımdır sanırım. yoğun uo oynadığım dönemde "ÇALMAYIN ATIMI HIRSIZLARRRR" diye bağırarak uyanmıştım, bizimkiler koşup geldi noooluyor bakışlarıyla. bayağı sohbette eğlence konusu olmuştu o aralar. :)

derste can sıkıntısından pati okuyordum, bu mesajı okuyunca tutamadım kendimi sesli güldüm, sınıfa ve dahi uzaktan tip tip bakan hocama rezil oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...