PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Nefr yogun WoW zamanlarında zaten çok raid yönetir rüyasında... Ben çok eğleniyorum o zaman çünkü "abi ne yapalım" falan dersem cevap veriyo... Bir de aynı dönemlerde sarıldığında sağ elinin işaret parmağı ve orta parmağı sürekli beni tıklıyor (ebek mouse gibi).... Daha önce de bir kaç dirsek ve minik tekme vukaatımız vardı ama bu sefer çok ilginçti... Söyle ki Nefr yatağın sol tarafında sağa (bana) dönük, yani sağ kolunun üzerinde uyuyordu. Bende ona dönük... Ve herif bana resmen sağ çaktı, hemde böyle kareteci gibi elinin içi ile... Nasıl denir bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ehehe efsane ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 of çok feci bir durum evet, geçmiş olsun. ben de birkaç ay önce radyatörü tekmelemiştim benzer şekilde. yok öyle bir uyanış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 PeriTh said: Nefr yogun WoW zamanlarında zaten çok raid yönetir rüyasında... Ben çok eğleniyorum o zaman çünkü "abi ne yapalım" falan dersem cevap veriyo... iftira... yalniz gecmiste ruya sirasinda duvara kafa atmak suretiyle cok aci uyanmisligim olmustu benim de sam gibi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Emaleth said: yencegim yarın gece de sen çak iki tane, "uyuyodum" dersin. kadın dayanışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ahah benim de uykumdan uyanıp "yetişin noel babanın pelerinini kaçırıyolar" diye bağırmışlığım var. ama kimseyi tekmelemedim şu ana kadar. uysal bi insanım herhalde, daha naif konularla ilgileniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Emaleth said: ahah benim de uykumdan uyanıp "yetişin noel babanın pelerinini kaçırıyolar" diye bağırmışlığım var. ama kimseyi tekmelemedim şu ana kadar. uysal bi insanım herhalde, daha naif konularla ilgileniyorum :P Hey allahım bu süpermişşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 PeriTh said: Bir de aynı dönemlerde sarıldığında sağ elinin işaret parmağı ve orta parmağı sürekli beni tıklıyor (ebek mouse gibi).... .. aman yarabbim.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bir admin olarak ben utandım acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ahah ema'nın yaşadığına benzer bir vukuatım daha var, hatta birkaç yıl önce yazmışımdır sanırım. yoğun uo oynadığım dönemde "ÇALMAYIN ATIMI HIRSIZLARRRR" diye bağırarak uyanmıştım, bizimkiler koşup geldi noooluyor bakışlarıyla. bayağı sohbette eğlence konusu olmuştu o aralar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben de evden çıkarkan world save oldu mu acaba diye düşünmüştüm :( siz uyurken rüya görmüşsünüz en azından benim ki resmen halüsinasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Annemlerle yaşarken poker gecesi sabahı temizlikçi kız odaya girmiş beni uyandırmak için ben "kızları tut 3 kaat iste" gibi bişi demişim. Hala beni gördüğünde yüzünde o yandan gülen ifade vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 allahtan o sırada lage fln girmemişsin Ardeth :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Erkek adam döver de sever de. Kocanın vurduğu yerden gül biter. Karısını dövmeyen dizini döver. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 uo zamanı ben de 20 dk uykuyla okula gittiğimi herkesin kafasının üstünde adının yazdığını bilirim. hatta celal hocanın adı kırmızı yazıyodu pk idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahahahah aynısı olmuştu bana ama annem lord olmuştu pkydı bide. bide niye lord anlamadım bilinçaltıma koyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dayak cennetten çıkmadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 3 harfliler yaptırmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 PeriTh said: Gecenin ortasında, şirin şirin kocama hamile göbeğimle dönmüş güven içersinde uyurken, kocam street fighterdan çıkmış Ken misali ağzıma bir tane yumruk çaktı... Çakmakla da kalmadı ardından da dik dik baktı.... Gecenin ortasında yumruk yiyerek uyanmanın acısıyla ağlamaya başlayınca, çaktı herif yaptığını... Ben............ korkuyorummmm...Ne olur beni ve yavrumu düşünün, Nefrin sinirlerini bozmayın.. Pleaaaaaaseeeeeeee!!!!!!!!!!!!::o yazık lan.. evli olmanın kötü yanları işte.. bekarlık sultanlık die boşuna dememişler.. gece seni tekme tokatla uyandırcak kimse yok.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 elesso said: 3 harfliler yaptırmış olabilir bok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Sam said: ahah ema'nın yaşadığına benzer bir vukuatım daha var, hatta birkaç yıl önce yazmışımdır sanırım. yoğun uo oynadığım dönemde "ÇALMAYIN ATIMI HIRSIZLARRRR" diye bağırarak uyanmıştım, bizimkiler koşup geldi noooluyor bakışlarıyla. bayağı sohbette eğlence konusu olmuştu o aralar. :) derste can sıkıntısından pati okuyordum, bu mesajı okuyunca tutamadım kendimi sesli güldüm, sınıfa ve dahi uzaktan tip tip bakan hocama rezil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Cons said: elesso said: 3 harfliler yaptırmış olabilir bok? göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 elesso said: Cons said: elesso said: 3 harfliler yaptırmış olabilir bok? göt ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bi tane daha var 3 harf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 doguma kadar yatakları ayırın bence , bebegin saglıgı icin ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar