ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Yeni düzenlenen Racial ile artık 2. vanish görevi gören shadowmeld i macrolamayı düşündüm bu konuda uzman olan bir arkadaş varsa mesela shadowmeld e bastığımız gibi stealth a geçebileceğim bir macro yapabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 /cast [shadowmeld] /stop casting /cast [stealth] tarzında bişe olabilir tabi oyundaki isimleri kontrol etmeden yazdım bunları çalışmama ihtimali yüksek bikaç düzenleme yaparsan olur bende araya cat forma geçip stealth e basmalı bi macro yapmayı düşünüyodum ama çok üşengecim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 /cast [nomodifier] !Shadowmeld /cancelaura [modifier] Shadowmeld /cast [nomodifier] !Stealth /cancelaura [modifier] Stealth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ad3m said: /cast [nomodifier] !Shadowmeld /cancelaura [modifier] Shadowmeld /cast [nomodifier] !Stealth /cancelaura [modifier] Stealth Çok sağol adem fail durumlarında iyi bir kaçış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Yalnız masq.la geçen konuşuyorduk da 2sn kadar delayı varmış sanırım stealha geçmeden önce. Eğer masq. beceriksizse cidden büyük bir avantaj xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 evet fade time var işe yarıyo mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 noldu ki shadowmelde nası deişti bn uzaktayım bayadır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 combatta kullanabiliorsun artik. combattan cikartior gecici olarak agronu sifirlior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 shadowmeld + swift flight form var bi de, baya sinir bozucu o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Hade o class based bi abilityde shadowmeld magic brooma ne demeli lawl tam bir komediydi :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 boşuna horde a reroll yaptık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ally çok iyi PvP için, şu an bence hordedan çok daha iyi hatta. Ama horde da pve'de üstün racial olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 shadowmeld sw fliying form nedir ya haha bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 humanlar pvp'de 2 dps/heal trinket kullanıyor. NERF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Baya op yaptılar ally racialları bi dönem horde op op racial takılıodu şimdi sıra allyda :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nasıl yani şimdi night elf rogue undead roguedan daha mı iyi raciale sahip lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Evet daha iyi racial e sahip bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ozii_x said: Evet daha iyi racial e sahip bence pvp de :O ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 evet. bi de cooldown eskiden shadowmetten çıkınca işlemeye başlıyodu. Şimdi değiştirdiler üstüne üstlük hide olunca saymaya başlıyo 2 dakikası. puff oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Night Elf Roguelar 2 vanish'e sahipler ve +1 stealth levelları var passive. Sanırım bir de %2 hit reduce veriyordu rakipleri için. Emin değilim tam olarak ama. Vanishi her classa karşı efektif kullanabilirsin, yani daha genel bir kullanım alanına sahip. Ayrıca bana mı öyle geldi bilmiyorum ama Vanish'den daha iyi çalışıyor. Undead Rogueların WotF'u nerflendi. 5 second duration yok artık. Ayrıca oyunda 3 class fear kullanıyor. (DK hakkında fikrim yok) Yani 3 class'a karşı kullanışlı bir racialı var. Mage, Hunter, Druid, Rogue, Shaman ve Paladine karşı Undead Roguelar adeta racialsız oynuyor. Son halleri ile gördüğünüz gibi Shadowmeld, WotF'dan daha üstün hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Reroll gay nelf gogo xD Ben de robust modellerine eşanlılığa değişen varyansa yol alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bende undead kasıodum boş yere iyi oldu bunu ögrendigim nelf rogue akarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 NE racialleri pvp de ve pve de artık çok iyi oldu aslında humanlarda süper oldu. eskisi gibi Rogue oynicaksan artık ne olmalısın ally de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gnome var bende yeni kastım bide pi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Resto druidimle baktım wipe oluyo sağlam bi köşeye kaç shadowmeld.. Sonra resle milleti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar