ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 screwy said: cok guzel finaldi walla yeni sezon isterik! 3. Sezon hayal. Bence çıkmaz. Aslında bir ara karakter çokluğu yaşandı. Yani Creator girdi , Nicci girdi senaryona.Sonlara doğru derin boşluklar vardı bence. İyi kötü bitirdiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ne var abi 3.sezon yazmada, rahl nikkiden hanını alır, sonra savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ozii_x said: Evet baya heyecan yaptım :) Hele Cara öldüğünde aha şimdi mıçtılar dediydim.. Ama bir yolunu buldular yine.. ABİ SPOİLER YEMİN EDİYORUM, ŞU FORUMDA İLK DEFA CAPS KULLANDIRTTINIZ! Ama arkadaş yani artık bir milyon kere söylendi şu forumlarda spoiler tagini kullanın diye. Bu nasıl bir hayvanlıktır? Tam dedim bölüm yorumları nasıl, sezon yenilenmesi konusunda bir gelişme var mı diye. Saklamışım son iki bölümü merak etmeyeyim devamını diye, ama yani yapılır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 madem 3. sezonun olmama durumu var keşke finali biraz uzun yapsalarmış. final resmen killing spree oldu bi zzz ölmedi oda ölse tam olucaktı ama sonunu iyi kıvırmışlar beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 3. sezon çekilsin en azından cara ve kahlan'ı o kıyafetler ile bir sezon daha izlemek lazım. 3. sezonu da yazamıyorlarsa vay hallerine cüzzi bir ücrete yazıyım hemen 22 bölüm çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 khalad said: 3. sezon çekilsin en azından cara ve kahlan'ı o kıyafetler ile bir sezon daha izlemek lazım. 3. sezonu da yazamıyorlarsa vay hallerine cüzzi bir ücrete yazıyım hemen 22 bölüm çeksinler. 3. Sezon olur belki diye sonu açık bitti. Hemde bütün kehanetleri birbirine bağladılar. Confessor'ün saf kalbi atmasaydı bir göz yaşı taşı daha oluşmayacaktır. Gardiyan yer altı dünyasına inerken elindeki ilk taşı düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ozii_x said: khalad said: 3. sezon çekilsin en azından cara ve kahlan'ı o kıyafetler ile bir sezon daha izlemek lazım. 3. sezonu da yazamıyorlarsa vay hallerine cüzzi bir ücrete yazıyım hemen 22 bölüm çeksinler. 3. Sezon olur belki diye sonu açık bitti. Hemde bütün kehanetleri birbirine bağladılar. Confessor'ün saf kalbi atmasaydı bir göz yaşı taşı daha oluşmayacaktır. Gardiyan yer altı dünyasına inerken elindeki ilk taşı düşürüyor. devam ettirirler umarım güzel gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 En az 5-6 bölümlük malzemeyi bi bölüme sıgdırmışlar o yuzden biraz kalabalık geldi final bolumu olarak. Onun dısında bitmesini istemedigim dizilerden bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Absolut said: En az 5-6 bölümlük malzemeyi bi bölüme sıgdırmışlar o yuzden biraz kalabalık geldi final bolumu olarak. Onun dısında bitmesini istemedigim dizilerden bir tanesi. Uzamıştıda artık :) Yanı bu 2. sezonun bu hikaye ile bitmesi gerekirdi. Kısmet 3. sezon çıksa izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 devam etsin yaw, bir bolumde beyin kontrolu kapabilen bir yaratıgın confessor ve cara yı mind control yapıp, seviştirmesini istiyorum, hatta bunu 3-4 bölüm boyu yapabilir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 oo topici de varmış az önce televizyonda ilk sezondan bi bölümünü izledim, hiç duymamıştım bile daha önce ismini bu neymiş lan kılıç falan var diye takıldım hoşuma gitti, bakıyim indiricem şimdi ilk sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 izle tavsiye ederim. 2.sezon ile daha da güzelleşmişti dizi giderek daha da güzelleşiyordu ki iptal edilmesi kötü oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 teşekkürler iptal edildiğini söylediğin için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 tekrardan anlaşma gibi bir ihtimal vardı o da mı ortadan kalktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şu dizi 2 senedir nasıl tutunamadı anlamadım gitti 2. sezon bi ara 1 aya yakın ara verdiler 3. sezonda çekilmeyecekmiş gayet iyiydi aslında yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bunun tutulmamasının ana hatta temel nedeni Terry Goodkind. Fantazi çevrelerinde berbat bir ünü var adamın. Fantazi ile ilgilenen çoğu kişi - ben dahil - buna bakmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ilk sezon hadi neyse,senaryo efektler cok acık vardı, ama 2. sezon baya iyidi. nası tutmadı okadar meme popo bacak varken ortada,ilginç. kahlan ve cara yeni diziye geçmemişlermi hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kahlan ve cara'nın beraber rol aldığı değişik tür dizileri heyecanla bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 3. Sezon hikayesinide kehanetler sarayındayken açıklamışlardı aslında. Gardiyan yenildikten sonra daha büyük bir kötülük karşılarına çıkacaktı. keşke devam etseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ilk sezonun 5. bölümü bitti az önce, nasıl niye iptal edilmiş bu dizi anlamıyorum çok eğlenceli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Abi her bölüm alakasız bi quest. Bayıyor bi süre sonra o yüzden. Dünya ölecek, bunlar bi yerdeki köylülerin imana gelmesi için haftalarca mücadele veriyolar, dünyayı sonra da kurtarırız havaları falan. Hele sonra senaristlerin sıkıldığı belli oluyor, önceden biliyosun. Questi okumadan objective a bakarak bitirmek gibi. çok ferepe oldum ama öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 olm level kasıyo işte 80'e dingleyince partiye iki adam daha alıp gidip keserlerdi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 spo yok be abi öyle bölüm çok az var. onun dışında kaliteli hikayeli bölüm (mesela 2.sezon finali,eski seeker ve confesorun bunları posses ettiği bölüm, kitle imha silahlı olan richardın disguise yaptığı bölüm vs.) ve eğlenceli bölüm (zed'in gençliğine dönmesi, cara prenses şeklinde o kaleye sızmaları vs.)dengesi bence çok iyi ayarlanmıştı çoooook az 1-2 bölüm en fazla filler ayarındaydı. çok yazık oldu. belki yaz bitmeden bi network alırsa devam eder sonuçta buffy bile 5.sezonda bırakılmıştı 6-7 başka network aldı devam etti o yüzden olabilir yani imkansız diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 amantanrımresmenspoilerbu bi an richard giller'in iksirini içicek sonra da ikisinden biri komaya girene kadar kahlanla sevişicekler zannettim ama gene erdem vs >:( niye bunların sevişmesini istiyorum lan ben ayrıca, pembe dizi geni mi var bende yoksa? veya ucundan kıyısından meme görme umudu mu.. ya da ikisinden de biraz olabilir dizi devam etse de sevişseler ;< ha glyff miydi o damat olucak herif son anda richard'ın kılığına bürünüyodu filan büyüyle, ona da felaket gıcık oldum ayrıca sürekli küfür falan ettim, ölmediğine de baya üzülmüştüm şerrefsiz götürüyodu az daha kahlan'ı bi de bloodrage'i süperdi kahlan'ın, resmen TİTREDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Saeros said: amantanrımresmenspoilerbu bi an richard giller'in iksirini içicek sonra da ikisinden biri komaya girene kadar kahlanla sevişicekler zannettim ama gene erdem vs >:( niye bunların sevişmesini istiyorum lan ben ayrıca, pembe dizi geni mi var bende yoksa? veya ucundan kıyısından meme görme umudu mu.. ya da ikisinden de biraz olabilir dizi devam etse de sevişseler ;< ha glyff miydi o damat olucak herif son anda richard'ın kılığına bürünüyodu filan büyüyle, ona da felaket gıcık oldum ayrıca sürekli küfür falan ettim, ölmediğine de baya üzülmüştüm şerrefsiz götürüyodu az daha kahlan'ı bi de bloodrage'i süperdi kahlan'ın, resmen TİTREDİM AAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar