kgns Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 PATA said: Niki çirkin la nersini beğendiniz?BU arada hangi niki o da önemli sarışın mı yoksa ölen zencimsi mi?ölen esmer EN İYİ ABİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kgns said: PATA said: Niki çirkin la nersini beğendiniz?BU arada hangi niki o da önemli sarışın mı yoksa ölen zencimsi mi?ölen esmer EN İYİ ABİİ Walla kadını latin yap , esmer yap , melez yap. Ama zenci ne abi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 meh çok boş bi bölümdü. önümüzdeki hafta gene eski bölüm var. osmanlı gibi 2 ileri bi geri gidiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ziyan bi bolumdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Zaman doldurma bölümü idi tipik yani eski olayları gösterdi vakit geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ozii_x said: kgns said: PATA said: Niki çirkin la nersini beğendiniz?BU arada hangi niki o da önemli sarışın mı yoksa ölen zencimsi mi?ölen esmer EN İYİ ABİİ Walla kadını latin yap , esmer yap , melez yap. Ama zenci ne abi.. :) hakikaten yahu, çok güzel hatun ama SİYAH değil ki. bence latin de değil, daha orta asya- hindistan pakistan gibi sanki. Çok hoş hatun çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bildiğin amerikalı ya hatun. ne yaptınız. pakistanlı falan afhafh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 çok gerzek bi dizi bu ya. yine de izliyorum ya hayret. yani o kadar saçma sapan şeyler oluyor ki şaşıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 böle creator mu olur ya çok boş bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Valla sinir bi bolumdu.. ben olsam cikar derdim..keeper ananizi seviyo bi ben kasiyom ozgurlugunuz icin benide dava ediyonuz..tmm ulan yapmiyorum bisey gidip dukkan accam ne haliniz varsa gorun..2 hafta sonra ope ope gelir cagirirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 BaaL said: çok gerzek bi dizi bu ya. yine de izliyorum ya hayret. yani o kadar saçma sapan şeyler oluyor ki şaşıyorum bazen.hatunlar güzel o yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 plotu izliyorum da inanılmaz klişe dolu ama bridget regan çok taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 karı fena yargıladı resmen seeker'ı ergenekondan alıcaktı içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 diyorum bu adam kim kim kim izlerken hatırladım Haldir olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Hitler, Goodkind'in yeni kıtabının ne hakkında olduğunu öğrenir. (şu geçen ay Türkçe'ye çevrilen) http://www.youtube.com/watch?v=MCuMN3ndh3U&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 I'd rather read Das Kapital fanfiction written by Stalin sdfsdfsfsdsfs şu Stalin girmesine bayılıyorum her videoda araya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 richard çok yeto ya hiç sevmiyorum benim adamım darken rahl (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi tam bi öküzüm ya gittim wikiden 11.kitaba öle bi bakayım derken hayvani bişi gördüm spoiler... sakın bakmayın spoiler istemiosanız richard rahl diyor :D beynim döndü >:D< inş 1 yada 2.sezonda açıklanan bişidir de büyük bi spoiler görmüş olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ilk sezonun sonuna doğru açıklanıyordu o sanırım Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 underworld hakkında bir soru: bu evrende cennet falan gibi bir kavram yok mu abi en iyi adamlar bile öldükleri zaman o sersefil yere gidiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Farinal said: underworld hakkında bir soru: bu evrende cennet falan gibi bir kavram yok mu abi en iyi adamlar bile öldükleri zaman o sersefil yere gidiyorlar? evet bu soruya ben de bir cewap bekliyorum. gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 richard hakkında richard rahl olduğu 2.sezonun ilk bölümün de anlatılıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ruhlar alemi diye bir yer var sanırım,ama kimler gidiyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mormonlar gidiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar