Roqq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Düştü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bulamıom ben pm please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Fake ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 7.bölüm oynadı mı ki bu hafta? imdb'de air olarak sadece 2009 yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Legend of the Seeker S02E07 "Resurrection" 19 days Sun 2010-01-10 03:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Kendi sitesinden alıntıdır 9.ocakta 7.bölüm EPISODE 7 Title: "Resurrection" Production #: 207 Airdate (weekend of): 1/09/2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 İlk sezona başladım. Sevdim ama ben. Bisürü abuksabuk diziden iyidir gene fantazi boyutu hiç az değil. Kitplar bi şekil sinemaya/TV ye uyarlanınca OC tadında gençlik şeysine döndürülür ya bunda az yapmışlar sanki onu. Kitapları okumadım gerçi ama genel olarak pek yok o tip şeyler. Sevdim: - Dövüş sahnelerinde "bullet time" ağır çekimler çok güzel olmuş. Detayları izlemeye çalışırken confessor hanımın saçlarının uçuşmasını kaçırmıyoruz. - Aksesuarlar, silahlar, zırhlar. - Müzikler ve efektler USTA elden çıkmış, belli Sevmedim: - Senaryonun bazı yerleri aceleye gelmiş gibi. Özellikle yaşlı büyücü seekera öğüt verirken söylediği cümleler çok SIĞ kalmış. Karmaşık şeyler söylemesine de gerek yok ama güzel şeyler söyleseymiş yahu. İnstruction manuel olmadan ne demek yaww... - büyücü ihtiyar BERRRbat bir oyuncu. Bizim kuruyemişçi amcaya beyaz peruk giydirmiş salmışsın ortaya gibi. her halükarda en az 7 bölüm izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 2. sezon daha iyi,ilk sezonu bitirip 2'ye geçmeni tavsiye ederim. Hatta ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Diziyi bilmiyorum ama Terry Goodkind roportajlarinda vs. gosterdigi egosuyla, okuyuculari asagilayan tavirlariyla ve kismen de kitaplarindaki muhafazakar mesajlariyla fantastik kurgu aleminin en itici yazari olarak bilinir. Pek iyi bir yazar oldugu da soylenemez. Soylediklerinden ornekler: http://www.sffchronicles.co.uk/forum/908-single-minded-terry-goodkind.html Bu arada suradaki resmi de rpglerde kotu karakter portesi olarak kullanilabilir rahatlikla. http://www.scifidimensions.com/Aug03/terrygoodkind.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ya bu 2. sezondaki muhabbetler Dragon Agedeki companion influencenı hatırlattı bana direk. kahlan approves +5 cara disapproves -3 falan geliyor aklıma direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Çıktı mı yeni bölüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 daha değil. bu sabah düşer malum yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şu an çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oha çok iyiydi bölüm gelecek bölüm de bayağı iyi gibi gözüküyor. bence dizide bir kalite artışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ilk sezon fena değildi ama 2. sezon 1. ye göre daha sağlam gidiyor bakalım sonu nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ulan otursana şu tahta artık salak herif hikaye iyi gidiyorda bu taht meselesine feci sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 son bölüm çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Son bölüm baya iyiydi ya. Çok çok iyi gidiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Cara eğit beni =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yalnız bu lord rahl neden geri hayata dönmüyor?O zaman d'haranın başına geçer yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Aynı soru benimde aklıma geldi ama mantıklı bir açıklama yapamadım. O baneling olayı biraz saçma geliyor bana, açık tarafları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ikinci sezonda kahlanla seeker noluyo biri bana spoiler atsın, kumsalda resimlerini gördüm biyerde adsjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 8 ve 9 spoiler bi süre ayrı hikayelerde yol alacaklar heralde kahlan cara ve büyücü yeni seeker ı ilan edecekler orası belli adamı yeni bölümün reklamında gösterdiler ama ben tanıyamadım richard hem annesi hemde babasından gelen kanla çok güçlü bir wizard olacak belli gerçi gittiği yerde de başına gene bir işler açılacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Kitaplarını okuduktan sonra dizinin gidişatını görmek içler acısı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Diziyi izlemedim ama kitaplardan daha kötü olduğunu hayal etmek benim hayal gücümün yetemediği birşey. Kendisi yarıda bıraktığım tek fantezi serisi şu anda. Chainfire 2 yıldır odamda öyle duruyor açıp okumadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar