Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legend of the Seeker - TV Series

sharky

Öne çıkan mesajlar

İlk sezona başladım. Sevdim ama ben. Bisürü abuksabuk diziden iyidir gene fantazi boyutu hiç az değil. Kitplar bi şekil sinemaya/TV ye uyarlanınca OC tadında gençlik şeysine döndürülür ya bunda az yapmışlar sanki onu.

Kitapları okumadım gerçi ama genel olarak pek yok o tip şeyler.

Sevdim:

- Dövüş sahnelerinde "bullet time" ağır çekimler çok güzel olmuş. Detayları izlemeye çalışırken confessor hanımın saçlarının uçuşmasını kaçırmıyoruz.

- Aksesuarlar, silahlar, zırhlar.

- Müzikler ve efektler USTA elden çıkmış, belli

Sevmedim:

- Senaryonun bazı yerleri aceleye gelmiş gibi. Özellikle yaşlı büyücü seekera öğüt verirken söylediği cümleler çok SIĞ kalmış. Karmaşık şeyler söylemesine de gerek yok ama güzel şeyler söyleseymiş yahu. İnstruction manuel olmadan ne demek yaww...

- büyücü ihtiyar BERRRbat bir oyuncu. Bizim kuruyemişçi amcaya beyaz peruk giydirmiş salmışsın ortaya gibi.

her halükarda en az 7 bölüm izleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Diziyi bilmiyorum ama Terry Goodkind roportajlarinda vs. gosterdigi egosuyla, okuyuculari asagilayan tavirlariyla ve kismen de kitaplarindaki muhafazakar mesajlariyla fantastik kurgu aleminin en itici yazari olarak bilinir. Pek iyi bir yazar oldugu da soylenemez.

Soylediklerinden ornekler:

http://www.sffchronicles.co.uk/forum/908-single-minded-terry-goodkind.html

Bu arada suradaki resmi de rpglerde kotu karakter portesi olarak kullanilabilir rahatlikla.

http://www.scifidimensions.com/Aug03/terrygoodkind.htm

Sosyal ağlarda paylaş

8 ve 9 spoiler

bi süre ayrı hikayelerde yol alacaklar heralde

kahlan cara ve büyücü yeni seeker ı ilan edecekler orası belli adamı yeni bölümün reklamında gösterdiler ama ben tanıyamadım

richard hem annesi hemde babasından gelen kanla çok güçlü bir wizard olacak belli gerçi gittiği yerde de başına gene bir işler açılacak galiba

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Diziyi izlemedim ama kitaplardan daha kötü olduğunu hayal etmek benim hayal gücümün yetemediği birşey. Kendisi yarıda bıraktığım tek fantezi serisi şu anda. Chainfire 2 yıldır odamda öyle duruyor açıp okumadım hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...