Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sonunda son halini aldı. Hala bekliyorum geçmek için ama isteyen deneyebilir. Windows için buradan buyurun: http://winkde.org/pub/kde/ports/win32/installer/kdewin-installer-gui-latest.exe http://amarok.kde.org/Insider/Issue_13 http://amarok.kde.org/files/Image/AI/13/win.jpg http://amarok.kde.org/files/Image/AI/13/beta3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oha windows ta çalışıyür mü? bu arkadaşın özellikleri nelerdir? ses kalitesi vs? eee daha final sürüm değilmiş ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Final sürüm ama. Bloglardan izlediğim kadarıyla yapacak birşey kalmadı. Bug çıkarmı acep diye bekliyorlar sadece. Windows'da hiç denemediğim için ses kalitesini bilmiyorum, ama Linux'de en kaliteli programlardan biri o konuda. Wikipedia'dan bak özelliklerine ama Winamp ya da Media Player'a göre çok ilerde. Rakibi bile olamazlar. iTunes'ü bilmiyorum, kullanmadım. Tagging elbette foobar2000 kadar iyi değil(gerçi hiç birşey foobar2000 kadar iyi değil, Linux'de bile foobar2000 Wine ile kullanılıyor) ama günlük işler için, tek bir albümü taglamak için iyi. Arabirim kullanışlı. Bak bir işte, beğenmezsen silersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 iyi deneyelim bakalım. ben aimp 2.5 kullanıyom şu an. ee installer nerde aga bulamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 nası bulamadın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yönlendirip duruyo aga :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ilk linke tıkla gergenin verdiği. server olarak da USA seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 http://winkde.org/pub/kde/ports/win32/installer/kdewin-installer-gui-latest.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 indiriyorum valla daha önce kullanmadım ama konuşmalara bakılırsa güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 GERGE sonradan koydun di mi dl linkini :P of gerdi durduk yere vazgectim kurmuyorum. kde installer sapıttı anasını satayım. kurmak için bayağı bi paket yüklemek gerekiyor herhalde bi de. 31 paket yüklemek istedi arkadaş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ben de geçen gün düşündüm ki hep winamp kullanıyorum insanlar niye winamp kullanmıyor. Evet niye ki? Winamp ı kötüleyin hemen satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Messor said: Ben de geçen gün düşündüm ki hep winamp kullanıyorum insanlar niye winamp kullanmıyor. Evet niye ki? Winamp ı kötüleyin hemen satıyım. Çünkü Amarok'da ses kalitesi harika =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 winampe izotope ozone plugini kurdum ufkum açıldı =) onun dışında jet audio yeterli bence :) bir de dikkatimi çeken şey aTunes'un görüşünüşüyle amarok2'nin görünüşü arasında 3fark yok sanırım ayıp olmuş (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bu hâlâ yüklüyorum diyor.. yok hacı yapsaydın full 100mb setup ben indirirdim onu.. şimdi salak arkadaş mini mini adımlar ile 13 of 53 diyor ve kağnıyı bile ferrari gibi gösterecek bir hızla download etmeye çalışıyor. şu install aracılarından feci nefret ediyorum gerçi.. lan bırak indireyim işte full dosyayı, ne kasıyorsun ki.. o kadar da gelmiş cancel etmek istemiyorum ama yukarıdaki mesajı attığım zamana bakın bi de şimdiki zamana bakın anlarsınız demek istediğimi zaten.. YUH! eh! nihayet error da verdi.. öpüyorum buradan, sefgilerimi iletiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Aynen bendede öyle. 2.5 saattir 16 of 61 oldu sırf merakdan bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Messor said: Ben de geçen gün düşündüm ki hep winamp kullanıyorum insanlar niye winamp kullanmıyor. Evet niye ki? Winamp ı kötüleyin hemen satıyım. çünkü ağır bir uygulama. benim zamanında winamp'ı bırakma sebebim buydu.. ama sebepleri, beklentileri farklıdır her kullanıcının. foobar2000 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Çok iyi. İndirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ractamainus said: Messor said: Ben de geçen gün düşündüm ki hep winamp kullanıyorum insanlar niye winamp kullanmıyor. Evet niye ki? Winamp ı kötüleyin hemen satıyım. çünkü ağır bir uygulama. benim zamanında winamp'ı bırakma sebebim buydu.. ama sebepleri, beklentileri farklıdır her kullanıcının. foobar2000 kullanıyorum. foobar2000 indirdim hoş güzel geldi bana. Bunun arama kısmı nerde onu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hangi paketleri indirmek lzm sürüm seçtikten sora bi ton bişi daha seçtiriyor=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 foobarda da bak bunu dinle şeklinde akıllı bi eklenti var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Songbird kullanıyorum ben bunu da denesem mi acaba. Bende winamp'ı çok hantal bir program olduğu için bıraktım yoksa bir sorunum yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oo süper olmuş amorakla winampı kıyaslamam yüklüyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ekolayzır yok sanırım.ya da ben goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Son versiyon çıktı. http://amarok.kde.org/en/releases/2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Windows için stable versiyonu çıkmamış daha. Betasına yükledim. Winamp'a göre üç kat fazla ram yiyor ama güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar