Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

Çeşitli insanlar tarafından işine gelmeyen postlarım görmezden gelindiğine göre mantıklı fikirlere verecek bir cevapları kalmamış, önce gittiler sandıysam da görüyorum ki kahvesel ısınma devam ediyor tüm hızıyla, demek ki tartışma değil sidik yarışı peşindeler ya da hazımsızlık tespitimiz yerinde olmuş. Görüşmek üzere madem öyle :)

Şunu da eklemeden derbi topiği olmaz ama, adet yerini bulsun;

Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
ohyeah said:
Masquerade said:
AHAHHAHA

Tombalacı.

sevin sevin
ezik kaldınız iyice ^^

adam kafayı bozdu benle la. alakalı alakasız her mesajıma cevap veriyor fsdsd.

bunu da alıntıla. en sonuna da QQ ekle. :)

aa hemen yapayım

QQ moar

bide şeyi koy ya
hani beşiktaşın bizi yendiği naç varsa onu
altına da nasıl yendiler yaz
sonra evde sevin falan
senn de ihtiyacın var bunlara
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
ben kahve ağzı yapmıyorum, tam tersi sen yapıyorsun. fener yenmiş mi yenmiş tamam, gs lilerin buyuk kısmı tebrık etmiş mi etmiş tamam,

o zaman senın yzına bakalım ;

çocukca seylerı buraya yazmayın, hazmedemıyeceksınız mactan once yazmıycaksınız gıbı cumleler yazmıssın.

madem yendınız, ezdiniz, estiniz
madem kahve ağzı ile konuşmuyorsun

niye o zaman fenerin galibiyetini kutlayacağına maçtan önce yazılanları hazmedememek olarak algılıyorsun.

burada 30 gs li varsa 30 u da yenecez derken
30 fb linin kacı yenilmiycez dedi ?

en az sende benım gıbı bılıyorsun ki mactan once fenerın bırak 4-1 i , yenecegıne bıle ınancın cok degılken, cogu fenerlı gıbı yenılcez dıye dusunurken mactan sonra gelip bilgiçlik taslayıp yazmak olmaz.

madem hazmetme olayı hakkında o kadar yazı yazdında, mactan once kı mesajlarını bı alıntılayalım bakalım neler demişsin ?

- Fenerbahçeliler hiçbi zaman yencez demedi çünkü zaten yenceğimiz belliydi :)
- Havaya siz girdiniz o atmosferi siz yarattınız BU SİZİN takdiriniz ve sonucu da size patlar bize değil

Galatsaraylı arkadaşlar hala burda uefa fln konusuyorlar DÜNKÜ MAÇIN SKORU 4-1 DİYE HATIRLIYORUM.BU TOPIC FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI İLE İLGİLİ FENERBAHÇENİN LİGDE NE YAPACAĞI İLE İLGİLİ DEĞİL.O YÜZDEN FİKİRLERİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYIN BEYNİNİZİN O SÖNMÜŞ IŞIK GİTMİYEN TARAFIYLA KONUSAN ARKADAŞLARA AYRI BI TOPIC ACSINLAR MADEM ORDA TARTISALIM FENERBAHÇENİN GELİCEĞİNİ BU SEZON LİGDE.MAÇIN SKORU 4-1 Dİ SANIRIM ACITMIŞTIR GALATASARAYIN 10 SENE SONRA EN İİ KADROSU DİEN DİLLERİ YANMISTIR...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada beşiktaş maçlarının istatisliklerine baktım da
son üç sezondur istisnasız gömüyomuşuz sizi inönüye
kadıköyde de 3 maçta iki beraberlik bi galibiyetimiz var...

e peki bu gaz nerden gelmekte... hastasıyım kutsal ittifakların. hiç bişi hatırlamyolar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:
bu arada beşiktaş maçlarının istatisliklerine baktım da
son üç sezondur istisnasız gömüyomuşuz sizi inönüye
kadıköyde de 3 maçta iki beraberlik bi galibiyetimiz var...

e peki bu gaz nerden gelmekte... hastasıyım kutsal ittifakların. hiç bişi hatırlamyolar :)

ben de hastayım şu son 5 senedir son 3 senedir olaylarına ahahaha. süper ya. son 3 senediri nasıl açıklayacaksın peki? concaaf son 3 seneyi mi baz alıyormuş?
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
smoke 20 gun daha yazarsın sen bunları :) ben fener taktıgıne buruncem, macla ilgili bişi yazmıycam, yenersek topiğe girmeyin sakın, yenilirsek zaten bişi yazmadığımdan kimse lafda edemiyecek. taktik bu :)

Eğer ki sen GS taraftarıysan ve Kadıköy'deki Fenerbahçe maçı için bu kadar iddialı, geçiririz-çakarız-asarız-keseriz-tarihi fark olur vs. yorumları yaparsan, kusura bakma ama o lafları yedirmek Fenerlilerin hakkıdır.

Sen hem gelip Fenerbahçe'yi yenmekten bahsedeceksin, hem de tarihi fark diyeceksin, hem de Kadıköy'de... E o zaman sen bunları çoktan haketmişsin demektir. Çünkü Fenerbahçe'yi yenmek

Güven
Özveri
Tecrübe

ister...

Kendini bilen haddini aşmayan rakip taraftara canımız feda... Ama şunu unutmasınlar ki karşılarında Benfica ya da Eskişehirspor yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Antu.com

Avea, Türkcell ve Vodafone`a soruyoruz...

Avea, Türkcell ve Vodafone`nun Galatasaray`lı cep telefonu kullanıcılarına ulaşılamıyor. 4 çektiğimiz maç sonrası hiç bir Galatasaray`lı taraftarlara ulaşamamamızın sebebi genel bir arızadan mı kaynaklanmaktadır yoksa kullanıcı alışkanlığımıdır? Bu konuda bir cevap bekliyoruz. Bu da en doğal hakkımızdır :)
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
ben de hastayım şu son 5 senedir son 3 senedir olaylarına ahahaha. süper ya. son 3 senediri nasıl açıklayacaksın peki? concaaf son 3 seneyi mi baz alıyormuş?

Bunu anlamamak için biraz kalın kafalı olmak lazım ama...

BJK FB'ye karşı daha şanslıydı bir süredir, bu seriyi bir maç değil iki maç değil, tam 3 senedir bozmuşuz, bu belirtiliyor. Basit yani gerçekten.

İşinize gelmeyince ya anlamayın, ya da cevap vermeyin zaten. Hep ya haklı olun ya nötr, hiç eksi olmayın. Süper delikanlı bir numara fanatik kral adamlarsınız. "h€L@L ß@ß@ yæ."
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
DoruK said:

Bunu anlamamak için biraz kalın kafalı olmak lazım ama...

BJK FB'ye karşı daha şanslıydı bir süredir, bu seriyi bir maç değil iki maç değil, tam 3 senedir bozmuşuz, bu belirtiliyor. Basit yani gerçekten.

İşinize gelmeyince ya anlamayın, ya da cevap vermeyin zaten. Hep ya haklı olun ya nötr, hiç eksi olmayın. Süper delikanlı bir numara fanatik kral adamlarsınız. "h€L@L ß@ß@ yæ."
yine devrelerin yanmış senin, kapasiteyi aşınca hakarete başvurmanı gayet doğal karşıladım. keşke senin de yeterli bir beynin olsa da onu koruyacak kafanın kalınlığı beni ilgilendirmez. neden 4 sene değil 3 sene? neden 10 sene değil 5 sene? hep işinize gelen zaman dilimlerini alıyorsunuz çünkü. ama senin kafan ince olduğu için anlayamazsın tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...