kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 oha lan nocom kedi olalı bir fare tuttun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 nocom terazine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 toggie said: zaten bu sene rakiplerimiz arasında değil fenerbahce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 baggi fener-gs macı topiğinde ilk 420 mesaj da 1 tek mesajın var o da koç küfür mü diye 19:00 a kadar 420 mesajın 1 tanesınde bulunmussun o da macla alakalı değil. internet baglantın mı yoktu mactan once yorum yazamıodun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ortamı germeye gerek yok arkadaslar sonucta bir oyun bu. Yenemiyoruz su adamları kadıköyde iste, bırakın sevinsinler onlar icinde onemli olan bu, buna kasıyorlar :D Bir fenerli arkadasım gs'ye 9 atalım kume dusmeye razıyım diyordu, dusunun adamdaki kompleksi :P Bu da fenerli arkadaslara benden kıyak olarak gelsin; DENEDİK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Araştırmacı taraftar nocom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ben maçtan önce "OF YENİCEZ ÜF ÇAKICAZ" diye yazı yazmam işte kolay kolay, ara belki bulursun :p Maçtan önce "OF FARK BİTTİNİZ 6-0 UNUTULUR" diyen GS'lilere güldüm, "KADIKÖYDEN ÇIKIŞ YOK" diye fanatiklik yapan FB'lilere de aynı şekilde. "Zor maç ama burası Kadıköy, ama papaz da her zaman pilav yemez" diye yaklaşmayı bildim gayet. O zaman GS'lilerin sahip olması gereken paralel düşünce nedir; "Kadıköy gene ya, adamlar bi şekilde yeniyo orda, ama çok iyiyiz lan bu ara yeneriz heralde" gibi birşeydir. Durum buyken maçtan önce kalkıp bölüm modu bile "4 yersek olsa olsa 4-16 olur maç sdf" dediyse biz de istediğimiz kadar dalga geçeriz, bundan ötesi yok. Tebrik etmişler(!) ayrıca evet. Bir GS'li örneğinin kronolojik mesaj özetini geçeyim sana, hala yazı yazanların hemen hemen hepsi için geçerli bu; - tbrs - ama uefa - ehe biz şamp olalım da - kaç senedir noluyo abi ehuhe - abi gene uefa, fener dökülüyo yendiniz saymayalım - eheuehe abi yendik sayıyorum ben artık o derece yani düşün ... Bu çevrimde gidiyor işte olaylar. Pişkinlik dediğimiz olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 nocom benim yeni favori futbol forum kullanicim. dagla gecmiyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: ohyeah said: Dennis said: Siz anca bizi yenersiniz zaten sdf. Saka maka alıstık zaten kadıköy'de yenilmeye, yani bu sene bir "acaba?" dedik olmadı ama. Biz ŞL şampiyonu olsakta yenilcez bu fenere kadıköyde gelenek gibi birsey oldu, bir yandan da iyi ama zavallı fener taraftarı da sevinsin arada tek basarıları bu :P arada bir sevinsin? komik çocuk seni her sene sevinioruz sayenizde ŞL kupasını alsam bu kadar sevinmem Allah 6s'yi başımızdan eksik etmesin tbh. 6s, 8jk vs yazmak bildiğim kadarı ile? bitanem uyandın mı sen rüyanda yendiniz mi? saraçoğlunda falan ahhh unuttum 4-1 QQ more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Azmodai said: nocom benim yeni favori futbol forum kullanicim. dagla gecmiyorum (tu) dagla ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ohyeah şaka mısın? git forum kurallarını oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tunch said: avrupa maçlarındaki performanslar göz önüne alınırsa gs yener , ilk gol erken gelirse de tarihi fark olur.. bence de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: ohyeah şaka mısın? git forum kurallarını oku. sen oku özet geç bana yada salla QQ more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yattım kalktım hala 30 tane mesaj güncelde. adnanla aziz babanız olsa bu kadar konuşmazdınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: Azmodai said: nocom benim yeni favori futbol forum kullanicim. dagla gecmiyorum (tu) dagla ne dalga oldugunu sen de anladin. niye kastirirsin ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Yanlız sırf bu topic sayesinde millet de çaktırmadan iyi mesaj kastı onu da belirtiyim yani:p bkz:Masquarade:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ohyeah said: Masquerade said: ohyeah şaka mısın? git forum kurallarını oku. sen oku özet geç bana yada salla QQ more elin Q taşına yapışmış. eh son dönemlerde yaptığınız tek eylem o olunca. :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: ohyeah said: Masquerade said: ohyeah şaka mısın? git forum kurallarını oku. sen oku özet geç bana yada salla QQ more elin Q taşına yapışmış. eh son dönemlerde yaptığınız tek eylem o olunca. :):) son eylemi dün gece yaptık ama acısı hala taze anladığım kadarıyla normalde ben böle dalga geçen bi insan da deilim ama 1 hafta sadece burd ayazılanları okudm arsenal ezer gs de çakar öeefff diyen tipler vardı şimdi utanmazlıgın had safhası olarak hala konusuyor bu tipler unutulmaması gereken tek gerçek dün akşamdı kapaklar alındı gerekli yerlere 4-1 kere maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 neyse ya. 6s diyerek ceza alanı hiç beklemiyodum. cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 toggie said: yok bise olmaz. fb taraftarı kendinden olanları dovmeye meraklı. yarın stadı ikiye boleriz oynadıgımız futbolla. stadda kaos yasanır ehehe. stadın bir yarısı: SARI diğer yarısı: LACİVERT bir yarısı: ŞAMPİYON diğer yarısı: FENER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hadi cimbomluları yendik diye ağlıyıp saçmalıyolar da beşiktaşlılara neyin girip çıktığını hala çözebilmiş değilim :) sanırım kutsal ittifakların, kupa sizin lig bizim günlerinin esintileri kalmış arkadaşlarda :) hadi bak 30 Kasım ağlama topiğinde argümanın kalmayacak... sonra adfsfasdfasdfghjsagdgsad yazmaktan başka bişi yapamayacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: neyse ya. 6s diyerek ceza alanı hiç beklemiyodum. cya. 30 sayfa g4l4t4s4r4y yazdık bişi olmadı 6s yazmınca mı için burkuldu ah canıım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 adam birileri ceza alınca mutlu oluyor yahu, tipik ilkokul 3 sınıf başkanı örneği xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Baggio said: Ben maçtan önce "OF YENİCEZ ÜF ÇAKICAZ" diye yazı yazmam işte kolay kolay, ara belki bulursun :p Maçtan önce "OF FARK BİTTİNİZ 6-0 UNUTULUR" diyen GS'lilere güldüm, "KADIKÖYDEN ÇIKIŞ YOK" diye fanatiklik yapan FB'lilere de aynı şekilde. "Zor maç ama burası Kadıköy, ama papaz da her zaman pilav yemez" diye yaklaşmayı bildim gayet. O zaman GS'lilerin sahip olması gereken paralel düşünce nedir; "Kadıköy gene ya, adamlar bi şekilde yeniyo orda, ama çok iyiyiz lan bu ara yeneriz heralde" gibi birşeydir. Durum buyken maçtan önce kalkıp bölüm modu bile "4 yersek olsa olsa 4-16 olur maç sdf" dediyse biz de istediğimiz kadar dalga geçeriz, bundan ötesi yok. Tebrik etmişler(!) ayrıca evet. Bir GS'li örneğinin kronolojik mesaj özetini geçeyim sana, hala yazı yazanların hemen hemen hepsi için geçerli bu; - tbrs - ama uefa - ehe biz şamp olalım da - kaç senedir noluyo abi ehuhe - abi gene uefa, fener dökülüyo yendiniz saymayalım - eheuehe abi yendik sayıyorum ben artık o derece yani düşün ... Bu çevrimde gidiyor işte olaylar. Pişkinlik dediğimiz olay bu. tamam baggio , ben maçtan önce gs nin feneri rahat yeneceğini düşünüyordum ama fark yedi, maçı dandik linklerden izledim pek bişi anlamadım. 4-1 yenmişsiniz. sevinmek kızdırmak hakkınız. ama benı anlamadıgın nokta şu : gs lilerin ne demesini bekliyorsun ? biz rezil takımız, eziğiz, fenerle biz kıyaslanamayız demelerini mi ? yine bi 6-0 da yenilseler kalkıp takımları hakkında bunları yazmazlar maçtan önce ne yazmış olsalar bile. bak toggie ne diyor, antreman basmaya değil destek vermeye gidecez demiş. kızdırabilirsin hatta dalgada geçebilirsin bu sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 FromTheHell said: hem tersten 9.11miş tarih.feneri yıkçaz olm sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar