cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fransuxa said: artık eskisi gibi çirkef fenerliler kalmamış. şimdi yazanlar falan eskilerinin yanında iyilik meleği gibi :P eski gençler söyledikleri laftan sonra alakasız salak spastik laf ebeliği yaparlardı. devam gençler yarına kadar aralıksız buraya OF NASI GEÇİRDİK mesajı spamlarınızı bekliyorum.maça gidenler 1-2 saate gelir merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Privhunter said: golü attıktıktan sonra bi 10 dakka daha o skoru koruyabilseydik bu akşamki skor çok ama çok farklı olacaktı güiza da onu atsa 6 olurdu , bırakın bu halamın bıyığı olsaydı muhabbetlerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 güzel macti ya fenerin uzun zmndir bu kadar iyi pas yaptigini gördüm gs ise yine kadikoy sendromu yasadi konsantrasyonlarini cok cabuk kaybettiler 2. golden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fransuxa said: artık eskisi gibi çirkef fenerliler kalmamış. şimdi yazanlar falan eskilerinin yanında iyilik meleği gibi :P eski gençler söyledikleri laftan sonra alakasız salak spastik laf ebeliği yaparlardı. devam gençler yarına kadar aralıksız buraya OF NASI GEÇİRDİK mesajı spamlarınızı bekliyorum. evet diyecek biseyiniz yok cunku. 4 tane ye takabilecegini bi kulp yok. en guzeli siz susun biz konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Tebrikler gelenek bozulmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bonjo said: Privhunter said: golü attıktıktan sonra bi 10 dakka daha o skoru koruyabilseydik bu akşamki skor çok ama çok farklı olacaktı güiza da onu atsa 6 olurdu , bırakın bu halamın bıyığı olsaydı muhabbetlerini.. lol.. @Fransuxa: iyi de... GEÇİRMEDİK Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 burdan rörörö yeneriz biz rörörö diyenlere selamlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fransuxa said: tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://img205.imageshack.us/img205/1933/yeteralamiyorumep8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Nedir sorun anlamıyorum ki... FB daha iyi derdik, GS kadrosu daha iyiyken de yeniliyoruz. FB daha zengin derdik, ekonomik olarak bel doğrulttuk yine yeniliyoruz. Hakem makem desek, hakem iki taraf için de kötüydü gayet, bize özel değil, yine yeniliyoruz. FB fobisi var derdik tüm kadro değişti baştan aşağı hala yeniliyoruz. FB'ye karşı pısırık futbol oynuyoruz adam gibi atak oynamıyoruz derdik, atak futbol oynayıp pısmadık yinye yeniliyoruz. Nedir bu yahu nerede sorun? Tebrikler... Gerçi tebrik edilcek bişi kalmadı. Başarı olmaktan çıktı rutine döndü GS'yi evinde yenmek artık FB için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Disappear said: Fransuxa said: artık eskisi gibi çirkef fenerliler kalmamış. şimdi yazanlar falan eskilerinin yanında iyilik meleği gibi :P eski gençler söyledikleri laftan sonra alakasız salak spastik laf ebeliği yaparlardı. devam gençler yarına kadar aralıksız buraya OF NASI GEÇİRDİK mesajı spamlarınızı bekliyorum. evet diyecek biseyiniz yok cunku. 4 tane ye takabilecegini bi kulp yok. en guzeli siz susun biz konusalim. Dicek bişey ne olsun işte iyilik sağlık güzelde yendiniz. oh tadından yenmiyo. daha ne olsun. spama devam gz. durmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tamam yendik fark attık ama goller neden forvet hattından deil hala?? yaw guiza nası bi gol kralıymışsın sen önünde bomboş kale atmıyosun, yakıştıramıyor galiba kendine? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 eşşek dili gömmüşler stada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 guiza pres kralı. ispanya pres kralı fsfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pressssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Var bi cenabetlik rewendor,bende bilmiyorum...Mesela atıyoruz golu ilk defa one geçiyoruz kadıkoyde ama çıkıpta Selçuk gibi bir adam bize gol atıyor 2dk sonra...Belki 10dk atamasalar ne kadar farklı olcak...Başka zaman ilk golu biz yeriz,biz atamayız böyle anlamadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: benim teknik direktörüm cesur top oynatsın, fark yiyelim razıyım diyenler, alın size cesur futbol ve rezalet. cesur futbol cesur futbol. yerim öyle cesareti. Cesaret ve aptallik arasinda ince bir cizgi var, unutmayalim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fransuxa said: Disappear said: Fransuxa said: artık eskisi gibi çirkef fenerliler kalmamış. şimdi yazanlar falan eskilerinin yanında iyilik meleği gibi :P eski gençler söyledikleri laftan sonra alakasız salak spastik laf ebeliği yaparlardı. devam gençler yarına kadar aralıksız buraya OF NASI GEÇİRDİK mesajı spamlarınızı bekliyorum. evet diyecek biseyiniz yok cunku. 4 tane ye takabilecegini bi kulp yok. en guzeli siz susun biz konusalim. Dicek bişey ne olsun işte iyilik sağlık güzelde yendiniz. oh tadından yenmiyo. daha ne olsun. spama devam gz. durmak yok. edicez zaten lol. mactan once hayallere dalip fark atanlar, asanlar, kesenler, feneri zavalli gorenler hic biri yok. meydan bize kaldi bizde aci aci 4 golun sevincini yasiyoruz. cok seviyesiziz :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Gurur Duyuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 anca geldim eve eheh :) RE RE RE RA RA RA GASSARAY GASSARAY MAHUAUHHUAHUA attıkları gol de ofsayt, ne guzel 4-0 biticekti. 99 dan beri yenemiyolar acıdım yaw sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gs ın sorunu ruh , gs belki çok yıldız kazandı ama o pres yapan basan nefes aldırmayan takım ruhunu kaybetti bunu hiç bir galatasaraylı göremiyor malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yaw arda iyi topçu da ne biçim bir çirkefler kralı be.. ne pislik, ne çirkef, ne çamur herif.. helal olsun yani. maç psikolojisi ayrı pislik olmak ayrı bir şey.. adam direk el kol hareketleri, küfür vs.. genç çocuk, birisi kulağını büksün de adam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Zegna said: anca geldim eve eheh :) RE RE RE RA RA RA GASSARAY GASSARAY MAHUAUHHUAHUA attıkları gol de ofsayt, ne guzel 4-0 biticekti. 99 dan beri yenemiyolar acıdım yaw sdfsdf attığımız gol ofsayt değil. Fenerin attığı 3. gol ofsayt hatta, Lugano. Futbol cahili gibi yorumlamayın pozisyonları. Fb'ye tekrar tebrikler. Seneye artık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar