Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

Fransuxa said:
artık eskisi gibi çirkef fenerliler kalmamış. şimdi yazanlar falan eskilerinin yanında iyilik meleği gibi :P eski gençler söyledikleri laftan sonra alakasız salak spastik laf ebeliği yaparlardı. devam gençler yarına kadar aralıksız buraya OF NASI GEÇİRDİK mesajı spamlarınızı bekliyorum.
maça gidenler 1-2 saate gelir merak etme
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:
artık eskisi gibi çirkef fenerliler kalmamış. şimdi yazanlar falan eskilerinin yanında iyilik meleği gibi :P eski gençler söyledikleri laftan sonra alakasız salak spastik laf ebeliği yaparlardı. devam gençler yarına kadar aralıksız buraya OF NASI GEÇİRDİK mesajı spamlarınızı bekliyorum.
evet diyecek biseyiniz yok cunku. 4 tane ye takabilecegini bi kulp yok. en guzeli siz susun biz konusalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir sorun anlamıyorum ki... FB daha iyi derdik, GS kadrosu daha iyiyken de yeniliyoruz. FB daha zengin derdik, ekonomik olarak bel doğrulttuk yine yeniliyoruz. Hakem makem desek, hakem iki taraf için de kötüydü gayet, bize özel değil, yine yeniliyoruz. FB fobisi var derdik tüm kadro değişti baştan aşağı hala yeniliyoruz. FB'ye karşı pısırık futbol oynuyoruz adam gibi atak oynamıyoruz derdik, atak futbol oynayıp pısmadık yinye yeniliyoruz.

Nedir bu yahu nerede sorun?

Tebrikler... Gerçi tebrik edilcek bişi kalmadı. Başarı olmaktan çıktı rutine döndü GS'yi evinde yenmek artık FB için.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:
Fransuxa said:
evet diyecek biseyiniz yok cunku. 4 tane ye takabilecegini bi kulp yok. en guzeli siz susun biz konusalim.

Dicek bişey ne olsun işte iyilik sağlık güzelde yendiniz. oh tadından yenmiyo. daha ne olsun. spama devam gz. durmak yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Var bi cenabetlik rewendor,bende bilmiyorum...Mesela atıyoruz golu ilk defa one geçiyoruz kadıkoyde ama çıkıpta Selçuk gibi bir adam bize gol atıyor 2dk sonra...Belki 10dk atamasalar ne kadar farklı olcak...Başka zaman ilk golu biz yeriz,biz atamayız böyle anlamadım gitti...
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:
Disappear said:
Fransuxa said:

Dicek bişey ne olsun işte iyilik sağlık güzelde yendiniz. oh tadından yenmiyo. daha ne olsun. spama devam gz. durmak yok.

edicez zaten lol. mactan once hayallere dalip fark atanlar, asanlar, kesenler, feneri zavalli gorenler hic biri yok. meydan bize kaldi bizde aci aci 4 golun sevincini yasiyoruz. cok seviyesiziz :'(
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
anca geldim eve eheh :)

RE RE RE RA RA RA GASSARAY GASSARAY MAHUAUHHUAHUA

attıkları gol de ofsayt, ne guzel 4-0 biticekti.

99 dan beri yenemiyolar acıdım yaw sdfsdf

attığımız gol ofsayt değil.

Fenerin attığı 3. gol ofsayt hatta, Lugano.

Futbol cahili gibi yorumlamayın pozisyonları.

Fb'ye tekrar tebrikler.

Seneye artık. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...