unK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ne gerizekalı hakem bu ya, oyunun içine etti herif iki taraf adına da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 GS NİN 999999999 TANE ATAĞI VAR DAHA 1 GOL ATABİLDİLER ULAN NE BALLI TAKIM FENERBAHÇEM BENİM.ATAĞI YOK 2 GOL BULDUK HEY YAVRUM. genel anlamda değil,bu maçın ilk yarısına dayanarak gs fb den iyi oynuyo diyen varsa YAZIQUE EMUSDFHDSUFHSD 1 TANE DAHA ATARSAK FARKA GİDER MEUAHFSDUFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fener-Galatasaray derbilerinde şans asla bizden yana olmaz. Bu sebeple artık izlemiyorum. Gerçi ben izleyince hep kazanıyoruz ama caddede oturunca 10.000 Fenerli,nin arasında bi barda maç izlemekten korkuyo insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Lorrotar said: GS NİN 999999999 TANE ATAĞI VAR DAHA 1 GOL ATABİLDİLER ULAN NE BALLI TAKIM FENERBAHÇEM BENİM.ATAĞI YOK 2 GOL BULDUK HEY YAVRUM. genel anlamda değil,bu maçın ilk yarısına dayanarak gs fb den iyi oynuyo diyen varsa YAZIQUE EMUSDFHDSUFHSD 1 TANE DAHA ATARSAK FARKA GİDER MEUAHFSDUFSD Bal zehirlenmesi yaşamış konuşamıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Lorrotar said: GS NİN 999999999 TANE ATAĞI VAR DAHA 1 GOL ATABİLDİLER ULAN NE BALLI TAKIM FENERBAHÇEM BENİM.ATAĞI YOK 2 GOL BULDUK HEY YAVRUM. genel anlamda değil,bu maçın ilk yarısına dayanarak gs fb den iyi oynuyo diyen varsa YAZIQUE EMUSDFHDSUFHSD 1 TANE DAHA ATARSAK FARKA GİDER MEUAHFSDUFSD Lorrotar turuncu formalı olan galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 lorrotar aggro yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ayrıca Harry Kewell lazım... Bu stadda büyü varsa, bozmaya da büyücü lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yine de şahlanıyoooooor amman... diyip ikinci yarıya gidiyorum :) Umarım çok şahlanmaz sonra üzülüyorum halinize ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 eveeeeeet.ledzeplin arkadaşımıza yaptığı komiklikten ötürü teşekkür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rewendor said: Lorrotar said: GS NİN 999999999 TANE ATAĞI VAR DAHA 1 GOL ATABİLDİLER ULAN NE BALLI TAKIM FENERBAHÇEM BENİM.ATAĞI YOK 2 GOL BULDUK HEY YAVRUM. genel anlamda değil,bu maçın ilk yarısına dayanarak gs fb den iyi oynuyo diyen varsa YAZIQUE EMUSDFHDSUFHSD 1 TANE DAHA ATARSAK FARKA GİDER MEUAHFSDUFSD Lorrotar turuncu formalı olan galatasaray. ve komik olan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Lorottar kaşınıyon. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Çok komiklik yapanı yörüngeye yolluyolar dikkat, çok komik laflar söyleme de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nileppezdel said: Çok komiklik yapanı yörüngeye yolluyolar dikkat, çok komik laflar söyleme de :D CAT FIGHT!!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 9-1 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mulgear6 said: nileppezdel said: Çok komiklik yapanı yörüngeye yolluyolar dikkat, çok komik laflar söyleme de :D CAT FIGHT!!!!11! Kaşınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bu arada Selçuk'un kambura yattığı bir pozisyon vardı Ümit Karan ile girdiği mücadelede. O an penaltı gibi gördüm ama tekrarını izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 internet explorer ile izleyin, modzillada sorun çıkartıyor link haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 GEd said: 9-1 olcakyanlış bişey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 fenerden bal damlayan bir derbide yine birlikteyiz sayın seyirciler. o ikinci gol neydi hele öyle hey yavrum. hayır kadıköyden yenilgi haberi almaya alışık bünyeleriz, ama bu kadar balına gollerle, bu kadar LALALALALA ADAMLAR BİZİM YARISAHAYA GELİYO KOOŞUUN mantığıyla yapılan bir savunma karşısında yenilirsek çok üzülürüm sdf. edit: neyde değil neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 GEd said: 9-1 olcak şeref sayısı attık en azından. oley oley oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yeniliceksiniz kafiler zuhahah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yanlız böyle maçlarda futbol bölümü süper oluyomus ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Bu arada Selçuk'un kambura yattığı bir pozisyon vardı Ümit Karan ile girdiği mücadelede. O an penaltı gibi gördüm ama tekrarını izlemek lazım.yok artık ali sami diyorum ben sana. izleme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 utopia said: fenerden bal damlayan bir derbide yine birlikteyiz sayın seyirciler. o ikinci gol neydi hele öyle hey yavrum. hayır kadıköyden yenilgi haberi almaya alışık bünyeleriz, ama bu kadar balına gollerle, bu kadar LALALALALA ADAMLAR BİZİM YARISAHAYA GELİYO KOOŞUUN mantığıyla yapılan bir savunma karşısında yenilirsek çok üzülürüm sdf. edit: neyde değil neydi o ilk gol neydi hele 10 metre miydi neydi ofsayt? normal şartlarda 2-0 mı olması lazımdı skorun neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar