Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

GS NİN 999999999 TANE ATAĞI VAR DAHA 1 GOL ATABİLDİLER ULAN NE BALLI TAKIM FENERBAHÇEM BENİM.ATAĞI YOK 2 GOL BULDUK HEY YAVRUM.

genel anlamda değil,bu maçın ilk yarısına dayanarak gs fb den iyi oynuyo diyen varsa YAZIQUE EMUSDFHDSUFHSD

1 TANE DAHA ATARSAK FARKA GİDER MEUAHFSDUFSD
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
GS NİN 999999999 TANE ATAĞI VAR DAHA 1 GOL ATABİLDİLER ULAN NE BALLI TAKIM FENERBAHÇEM BENİM.ATAĞI YOK 2 GOL BULDUK HEY YAVRUM.

genel anlamda değil,bu maçın ilk yarısına dayanarak gs fb den iyi oynuyo diyen varsa YAZIQUE EMUSDFHDSUFHSD

Bal zehirlenmesi yaşamış konuşamıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

Lorrotar turuncu formalı olan galatasaray.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Lorrotar said:

Lorrotar turuncu formalı olan galatasaray.

ve komik olan sen.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerden bal damlayan bir derbide yine birlikteyiz sayın seyirciler. o ikinci gol neydi hele öyle hey yavrum.

hayır kadıköyden yenilgi haberi almaya alışık bünyeleriz, ama bu kadar balına gollerle, bu kadar LALALALALA ADAMLAR BİZİM YARISAHAYA GELİYO KOOŞUUN mantığıyla yapılan bir savunma karşısında yenilirsek çok üzülürüm sdf.

edit: neyde değil neydi
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
fenerden bal damlayan bir derbide yine birlikteyiz sayın seyirciler. o ikinci gol neydi hele öyle hey yavrum.

hayır kadıköyden yenilgi haberi almaya alışık bünyeleriz, ama bu kadar balına gollerle, bu kadar LALALALALA ADAMLAR BİZİM YARISAHAYA GELİYO KOOŞUUN mantığıyla yapılan bir savunma karşısında yenilirsek çok üzülürüm sdf.

edit: neyde değil neydi

o ilk gol neydi hele 10 metre miydi neydi ofsayt? normal şartlarda 2-0 mı olması lazımdı skorun neydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...