SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Eralp said: Aşın sınırlarınızı (tu) . blood elf alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 facebook hesabı olmayıp facebook muhabbeti açıldığında ya beninm hesabım yok çok itici buluyorum vs. diye prim yapmaya çalışanların hastasıyım. edit:birim ne ya prim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Griswold said: Ama vardı, lütfen. AMA ŞİMDİ YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 walla ben daha doğmamış kızımın msn, facebook adreslerini almış bulunuyorum... Her zaman bir şekilde takip imkanım olsun... =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 elesso said: facebook hesabı olmayıp facebook muhabbeti açıldığında ya beninm hesabım yok çok itici buluyorum vs. diye prim yapmaya çalışanların hastasıyım. edit:birim ne ya prim sina'nın prim yapıcak hiçbi şeyi kalmadı facebook hesabının olmamasıyla mı prim yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 PeriTh said: walla ben daha doğmamış kızımın msn, facebook adreslerini almış bulunuyorum... Her zaman bir şekilde takip imkanım olsun... =oP geeez maan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 @saeros evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aa oley bana demiş benim facebook hesabım yok ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 benim öyle diyen bi arkadaşım dayanamayıp kopegine facebook hesabı açtı bi süre sonra resimler kendininkine döndü tabi ehauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya benim de vardı sonra bir arkadaşım bana tailandda mı ne facebook/internet yüzünden rehabilitasyon olan insanlarla ilgili bir haber gönderdi direk kapadım sdf facebookumu kapatabilmemle prim yapıyorum ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Maedhros said: benim öyle diyen bi arkadaşım dayanamayıp kopegine facebook hesabı açtı bi süre sonra resimler kendininkine döndü tabi ehauhau bu iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Abi hadi hesap falan hikaye de, sevgilisiyle ortak hesap açanlar var, geçen gün denk geldim ben ilk defa (gelmez olaydım) ama çok yaygınmış meğer. Nasıl bi iğrençlik yahu vıcık vıcık resmen her tarafı. Böyle hepsini geçirecen sıraya, sonra ıslatılmış odunla odun kırılana kadar dövecen. Kız erkek ayrımı yapmadan. IIIYYYYYGGHH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Rewendor said: Abi hadi hesap falan hikaye de, sevgilisiyle ortak hesap açanlar var, geçen gün denk geldim ben ilk defa (gelmez olaydım) ama çok yaygınmış meğer. Nasıl bi iğrençlik yahu vıcık vıcık resmen her tarafı. Böyle hepsini geçirecen sıraya, sonra ıslatılmış odunla odun kırılana kadar dövecen. Kız erkek ayrımı yapmadan. IIIYYYYYGGHH!! Merve Mustafa Şahin İçer gibi? ohah, mutasyon lan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Aynı örnek isimleri kullanırsak Merve Şahin Mustafa İçer yapmıştı benim gördüğüm insanlar (insan dediysem, lafın gelişi yoksa insan yerine koyduğumdan deil :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 There are no results for merve şahin mustafa içer. Make sure all words are spelled correctly. =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 e dedim ya örnek olarak yukarıdaki mesajda verilmiş ismi kullandım diye. Gerçek ismi kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kapadım lan yemişim facebooku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sağol rapor için ahaheaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 PeriTh said: walla ben daha doğmamış kızımın msn, facebook adreslerini almış bulunuyorum... Her zaman bir şekilde takip imkanım olsun... =oP Aşırı korumacı ve baskıcı bir anne adayı ile karşıkarşıyayız galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar