Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebook

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
facebook hesabı olmayıp facebook muhabbeti açıldığında ya beninm hesabım yok çok itici buluyorum vs. diye prim yapmaya çalışanların hastasıyım.

edit:birim ne ya prim
Mesaj tarihi:
elesso said:
facebook hesabı olmayıp facebook muhabbeti açıldığında ya beninm hesabım yok çok itici buluyorum vs. diye prim yapmaya çalışanların hastasıyım.

edit:birim ne ya prim

sina'nın prim yapıcak hiçbi şeyi kalmadı facebook hesabının olmamasıyla mı prim yapıcak
Mesaj tarihi:
PeriTh said:
walla ben daha doğmamış kızımın msn, facebook adreslerini almış bulunuyorum...

Her zaman bir şekilde takip imkanım olsun... =oP

geeez maan
Mesaj tarihi:
ya benim de vardı sonra bir arkadaşım bana tailandda mı ne facebook/internet yüzünden rehabilitasyon olan insanlarla ilgili bir haber gönderdi direk kapadım sdf

facebookumu kapatabilmemle prim yapıyorum ben de sdf
Mesaj tarihi:
Abi hadi hesap falan hikaye de, sevgilisiyle ortak hesap açanlar var, geçen gün denk geldim ben ilk defa (gelmez olaydım) ama çok yaygınmış meğer. Nasıl bi iğrençlik yahu vıcık vıcık resmen her tarafı. Böyle hepsini geçirecen sıraya, sonra ıslatılmış odunla odun kırılana kadar dövecen. Kız erkek ayrımı yapmadan. IIIYYYYYGGHH!!
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Abi hadi hesap falan hikaye de, sevgilisiyle ortak hesap açanlar var, geçen gün denk geldim ben ilk defa (gelmez olaydım) ama çok yaygınmış meğer. Nasıl bi iğrençlik yahu vıcık vıcık resmen her tarafı. Böyle hepsini geçirecen sıraya, sonra ıslatılmış odunla odun kırılana kadar dövecen. Kız erkek ayrımı yapmadan. IIIYYYYYGGHH!!

Merve Mustafa Şahin İçer gibi?

ohah, mutasyon lan direk.
Mesaj tarihi:
PeriTh said:
walla ben daha doğmamış kızımın msn, facebook adreslerini almış bulunuyorum...

Her zaman bir şekilde takip imkanım olsun... =oP

Aşırı korumacı ve baskıcı bir anne adayı ile karşıkarşıyayız galiba:)
  • Yeni Oluştur...