Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 facebook hayatta açmam demiştim çok küfürler etmiştim ama şuan itibariyle sinirden titreyerek açtım sırf bi insanı denetleyebilmek için şimdide çözmeye kasıyorum. kendimi kahraman olarak ölememiş ve sonunda onlardan biri olmuş gibi hissediyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hoşgeldin aramıza birazdan başlar kutlamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 takip etme olayı nedir yaa kız meselesi deme kız kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kız tabi ne olcak hayatımızı kararttılar lan yemin ediyorm alkolik oldum bunun yüzünden lan obsesyon ya olsada zarar olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Abi kızlar için inan değmez ya hele türkse HİÇ değmez benim de agzıma sıcıldı ordan biliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Aşın sınırlarınızı (tu) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yani kişisellik konuları garbıça açıyorum ya benim mallığım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Geçmiş olsun valla. Feysbuk değilde kızla olan dertlerin için diyorum ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kızsız da olmuyor kızlada olmuyor demi hayat Edit: Kızla da oluyorda çekilmez oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 meme diyince ama HAHEAÖE NRDE LA OA HEAMA oluyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 @Farinal: Ben de öyle diyodum arkadaş zorla hesap aldı bana haber vermeden. Sırtından hançerlenmiş Sezar gibi hissediyorum :D Ama sevdim facebook'u güzel bişey, kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ama yine de sonunu düşünen kahraman olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 nileppezdel said: @Farinal: Ben de öyle diyodum arkadaş zorla hesap aldı bana haber vermeden. Sırtından hançerlenmiş Sezar gibi hissediyorum :D oha senin arkadaşın mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 mrb ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 nerde meme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hoşgeldin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yezid said: nileppezdel said: @Farinal: Ben de öyle diyodum arkadaş zorla hesap aldı bana haber vermeden. Sırtından hançerlenmiş Sezar gibi hissediyorum :D oha senin arkadaşın mı var OMFG! AYAR! O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hayat bu büyük konuşmuyacan :D hayırlısı olsun senın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Abi bari facebook'a küstürme kendini.Seçtiğin yol çok kötü bi yol.Bide kişi seni izlediğini öğrenirse of bittin sen. İleti bölümünde paso sana nokta vuruş yapan notlar, fotoğraf yorumlarında canımlı cicimli konuşan tipler, İLİŞKİ durumu bölümü var bide, karışık bi ilişkide olur zart olur zurt olur, ya kapat abi yada sil kişiyi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Gkgokhan said: Abi bari facebook'a küstürme kendini.Seçtiğin yol çok kötü bi yol.Bide kişi seni izlediğini öğrenirse of bittin sen. İleti bölümünde paso sana nokta vuruş yapan notlar, fotoğraf yorumlarında canımlı cicimli konuşan tipler, İLİŞKİ durumu bölümü var bide, karışık bi ilişkide olur zart olur zurt olur, ya kapat abi yada sil kişiyi direk. oha çok korktum lan yıktın beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dory gelir şimdi açıklar hemen size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 benim facebookum yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ama vardı, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yol yakınken gel vazgec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Can sıkıntısına iyi geliyo ama.Valla. Ne zaman canım sıkılsa girip yapıcak bişey buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar