Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 facebook hayatta açmam demiştim çok küfürler etmiştim ama şuan itibariyle sinirden titreyerek açtım sırf bi insanı denetleyebilmek için şimdide çözmeye kasıyorum. kendimi kahraman olarak ölememiş ve sonunda onlardan biri olmuş gibi hissediyorum. :(
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hoşgeldin aramıza birazdan başlar kutlamalar.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 takip etme olayı nedir yaa kız meselesi deme kız kız
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kız tabi ne olcak hayatımızı kararttılar lan yemin ediyorm alkolik oldum bunun yüzünden lan obsesyon ya olsada zarar olmasada
numberten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Abi kızlar için inan değmez ya hele türkse HİÇ değmez benim de agzıma sıcıldı ordan biliyorum :(
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yani kişisellik konuları garbıça açıyorum ya benim mallığım cidden.
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Geçmiş olsun valla. Feysbuk değilde kızla olan dertlerin için diyorum ._.
PATA Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kızsız da olmuyor kızlada olmuyor demi hayat Edit: Kızla da oluyorda çekilmez oluyor
Killer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 meme diyince ama HAHEAÖE NRDE LA OA HEAMA oluyosunuz?
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 @Farinal: Ben de öyle diyodum arkadaş zorla hesap aldı bana haber vermeden. Sırtından hançerlenmiş Sezar gibi hissediyorum :D Ama sevdim facebook'u güzel bişey, kullan
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ama yine de sonunu düşünen kahraman olamaz.
yezid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 nileppezdel said: @Farinal: Ben de öyle diyodum arkadaş zorla hesap aldı bana haber vermeden. Sırtından hançerlenmiş Sezar gibi hissediyorum :D oha senin arkadaşın mı var
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yezid said: nileppezdel said: @Farinal: Ben de öyle diyodum arkadaş zorla hesap aldı bana haber vermeden. Sırtından hançerlenmiş Sezar gibi hissediyorum :D oha senin arkadaşın mı var OMFG! AYAR! O_o
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hayat bu büyük konuşmuyacan :D hayırlısı olsun senın için
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Abi bari facebook'a küstürme kendini.Seçtiğin yol çok kötü bi yol.Bide kişi seni izlediğini öğrenirse of bittin sen. İleti bölümünde paso sana nokta vuruş yapan notlar, fotoğraf yorumlarında canımlı cicimli konuşan tipler, İLİŞKİ durumu bölümü var bide, karışık bi ilişkide olur zart olur zurt olur, ya kapat abi yada sil kişiyi direk.
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Gkgokhan said: Abi bari facebook'a küstürme kendini.Seçtiğin yol çok kötü bi yol.Bide kişi seni izlediğini öğrenirse of bittin sen. İleti bölümünde paso sana nokta vuruş yapan notlar, fotoğraf yorumlarında canımlı cicimli konuşan tipler, İLİŞKİ durumu bölümü var bide, karışık bi ilişkide olur zart olur zurt olur, ya kapat abi yada sil kişiyi direk. oha çok korktum lan yıktın beni :D
0ne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Can sıkıntısına iyi geliyo ama.Valla. Ne zaman canım sıkılsa girip yapıcak bişey buluyorum.
Öne çıkan mesajlar