Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 my yesterday was blue dear, today i'm a part of you dear, my lonely nights are through dear, since you said you were mine *iç çeker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben az once asker sevgilime demistim ya sarki falan hah edikliyorum onu okuz sevgilime, burdan bi sarki ablacim, adama sevgi asilasin, duygu depolasin lütfen. CENGIZ EVE DON CENGIIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ayşegul hanım, ne alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 benim sevgilim bu vahsi sapik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 noooooo, u2 heyt. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 cok güzel yayin bb king (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ema geçiş yapmayı unuttun klavye sesi dinliyoruz :P 14 yaşında kıza votka verirseniz böyle olur işte, ayıp valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 serhoş oldu, unuttu. kadehimi klavyeye kaldırıyorum. hıck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 keşke iki kadeh votkacıkla srhoş olabilsem ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sen güzel gidiyosun diye sipariş vermedim ben :P şu an yaptığım excel ödevinden yola çıkarak yumurta kapıya gelene kadar yapmam gereken şeyleri yapmama huyuma bir şarkı istiyorum. (oha nasıl bir istek bu ben bile anlamadım ne istediğimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ver Galatasaray'ın iğrenç oynadığı futbola bir şarkı ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hadi geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ay maç mı vardı bu gece? eheh demek o yüzden reytingler kesattı bu gece, ben de sanmıştım ki... ehü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Maçtan önce her şey gayet tavandı,eline sağlık .Bu arada ben bu formatı yeni gördüm nedense ama hoş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar