Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 İNSANIM BEN İNSANIM, NANKÖRDÜR GÖBEK ADIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mütevazi olayı için malt gol uygun aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 malt gol derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 malt grubunun gol şarkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ıyk. malt yok benim arşivimde. buldum mütevazinin ilacını ayrıca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şu an pişirmekte olduğum sucuklu yumurtaya gelsin: çok güzelsin şerefsiz. ama beş dakka ömrün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kamboçyada tatil nasıl olur şarkısı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ya anonsları seviyoruz biz ema :( çayın ve kahvenin getirdiği uykusuzluğa bir parça istiyorum ben! teinsiz çay yapsınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 evet anonslar güzel. sharm el seyhe gelsin: yavaşş yavaşş hasan şaşş. adınız batabilir bunu ikide bir söyleyen mısırlı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 daha çok pankda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 türk olduğunu anlar anlamaz bunu süper yavşak bir gülüşle söyleyen mısırlı vatandaşlara gitsin mesajım: adınız batsın. oldu mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 oh çok iyi geldi bu, isteğimi de yapıym mesaj atmışken. bir yere yetişmem gerekirken tam zamanında gelen metroya istiyorum, çok oluyo bu. seviyorum seni 4levent-taksim metrosu. (hep bir şeylerden yakınıyormuş gibi hissettim o yüzden biraz optimiste döniym dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kaynak Cumhurbaşkanımız Sn.Gül’ün Mısır’a yaptığı ziyaret dolayısı ile tüm medya kuruluşları takım kaptanları dahil yayınlarını Kahire’den verdiler. Eksiksiz hemen hepsi yayın esnasında şu cümleyi kullandılar. "Hasan Şaş yavaş-yavaş". Arkasına da eklediler. Mısırlılar Türkiye’yi o kadar seviyorlar ki.... ya da; O kadar çok Türk Turist geliyor ki... tüm esnaf Türkçe öğrenmiş. Olmadı şu cümle; Tüm Mısırlılar Hasan Şaş sayesinde Galatasaraylı. Çünkü Mısırda hangi dükkana girerseniz girin veya sokakta sizin Türk olduğunuzu anlasınlar, ilk ve tek kullandıkları Türkçe cümle budur. "Hasan Şaş, yavaş-yavaş" Aslında bu cümleyi kullanmalarındaki sebep yukarıdakilerden hiçbiridir. Filmin hikayesi aşağıda; Bu bir Yazıcıoğlu iş Hanı çıkışlı Türk filmidir. Arapça montajlı. Tam da Japonya’daki dünya kupasında yayılmış Mısır’da. Kadınla erkek otel odasına girerler. Adam çok acelecidir. Kadın, vakit kazanmak amacı ile adama çeşitli sorular yöneltir. Bir türlü uslanmaz ama adam. Hızlıdır yani... Tutulmaz, ele avuca sığmaz... Adın ne? diye sorar kadın. Yanıt; Hasan Şaş. Kadın hemen ekler, hem de Türkçe; Hasan Şaş, yavaş-yavaş!. Vertikal başlayan bu tekerleme, filmin ilerleyen bitmek bilmez horizontal sahnelerinde sık sık tekrarlanır. Hasan Şaş, yavaş-yavaş, Hasan Şaş, yavaş-yavaş.. kaynağını buldum bu lafın. evet adları batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 SIKILDIAAAAAAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Canımdan çok sevdiğime iyi yolculuklar, seni çok özleyeceğim demek istiyorum buradan................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 aynı mısırlı abiler gibi parça. vıccık vıccık vıccık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sanat güneşi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ema aplacim ben burdan askere gidicek olan sevgilime bi parca armagan etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 dorican when u don't see me sana da olar valla. sözlere dikiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Teşekkürler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bana iyi geceler tatlı rüyalar şarkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 evet hemen çöreklendim zaten ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 when u leave, i dissappear. *fırk* böyle büyük aşk kelamının şerefine içelim patilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 saife atlamış. hadi ben de bir meşaş göndereyim: hayatta sevdiklerinize söyleyeceğiniz herşeyin onlara söyleyebileceğiniz son şey olabileceğini varsayarak seçmeye çalışın kelimelerinizi. of çok ağır oldu. olsun ama söyledim gettiii çokzel sunum oldu, enişteye selam ve saygılar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar