Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MESAJ KAYGISI - radyoda mesajını müzikle vermekler proĞramı

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

oh çok iyi geldi bu,

isteğimi de yapıym mesaj atmışken.

bir yere yetişmem gerekirken tam zamanında gelen metroya istiyorum, çok oluyo bu. seviyorum seni 4levent-taksim metrosu.

(hep bir şeylerden yakınıyormuş gibi hissettim o yüzden biraz optimiste döniym dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

kaynak

Cumhurbaşkanımız Sn.Gül’ün Mısır’a yaptığı ziyaret dolayısı ile tüm medya kuruluşları takım kaptanları dahil yayınlarını Kahire’den verdiler. Eksiksiz hemen hepsi yayın esnasında şu cümleyi kullandılar. "Hasan Şaş yavaş-yavaş". Arkasına da eklediler. Mısırlılar Türkiye’yi o kadar seviyorlar ki.... ya da; O kadar çok Türk Turist geliyor ki... tüm esnaf Türkçe öğrenmiş. Olmadı şu cümle; Tüm Mısırlılar Hasan Şaş sayesinde Galatasaraylı.
Çünkü Mısırda hangi dükkana girerseniz girin veya sokakta sizin Türk olduğunuzu anlasınlar, ilk ve tek kullandıkları Türkçe cümle budur. "Hasan Şaş, yavaş-yavaş"

Aslında bu cümleyi kullanmalarındaki sebep yukarıdakilerden hiçbiridir. Filmin hikayesi aşağıda; Bu bir Yazıcıoğlu iş Hanı çıkışlı Türk filmidir. Arapça montajlı. Tam da Japonya’daki dünya kupasında yayılmış Mısır’da.

Kadınla erkek otel odasına girerler. Adam çok acelecidir. Kadın, vakit kazanmak amacı ile adama çeşitli sorular yöneltir. Bir türlü uslanmaz ama adam. Hızlıdır yani... Tutulmaz, ele avuca sığmaz... Adın ne? diye sorar kadın. Yanıt; Hasan Şaş. Kadın hemen ekler, hem de Türkçe; Hasan Şaş, yavaş-yavaş!. Vertikal başlayan bu tekerleme, filmin ilerleyen bitmek bilmez horizontal sahnelerinde sık sık tekrarlanır. Hasan Şaş, yavaş-yavaş, Hasan Şaş, yavaş-yavaş..

kaynağını buldum bu lafın. evet adları batsın.
Sosyal ağlarda paylaş

saife atlamış. hadi ben de bir meşaş göndereyim:

hayatta sevdiklerinize söyleyeceğiniz herşeyin onlara söyleyebileceğiniz son şey olabileceğini varsayarak seçmeye çalışın kelimelerinizi.

of çok ağır oldu. olsun ama söyledim gettiii

çokzel sunum oldu, enişteye selam ve saygılar. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...