ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Vefat etmiş kendisi 66 yaşında, kanserden dolayı. http://www.cbsnews.com/stories/2008/11/05/print/main4575403.shtml Crichton is best known as the author of "Jurassic Park" and the creator of "ER." His most recent novel, "Next," about genetics and law, was published in December 2006. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 said: Best-selling author and filmaker Michael Crichton died unexpectedly in Los Angeles Tuesday, after a courageous and private battle against cancer, according to a statement released by his family. He was 66. "Private battle" nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 severdim rahmetliyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 türkçesi de varya kişisel savaş. kansere savaş açtı diyince dünya sağlık örgütünün kapısına dayandı gibi olmasın diye kullanılıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Önce Stan Winston baba sonra Michael Crichton :( Jurassic Park'ı sinemada izleyen nesildim , yıkıldım moralmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hollywood kimin romanlarını filme çekicek şimdi? :/ nur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 çok iyi kitaplar yazan bir adamdı.. toprağı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 evet cidden stan winston gibi erken giden bir yetenek, üzüldüm doğrusu şimdi. :( sir'ün dediği gibi hollywood bilim-kurgusuna darbe oldu. huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Asteroth said: said: Best-selling author and filmaker Michael Crichton died unexpectedly in Los Angeles Tuesday, after a courageous and private battle against cancer, according to a statement released by his family. He was 66. "Private battle" nasıl oluyor? kanser oldum diye televizyonlar da röportaj söyleşi vs yapmayak. medyatik bir insanın kimse bilmeden kanser olması baya zor olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7711763.stm Evet çok yazık olmuş. Tam ben de konusunu açmaya gelmiştim... Çok severdim. Toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 toprağı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar