Killer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aslında burda nasıl geçer yerine ne bahane söylim desem daha doğru olurmuş.kendi ürettiğim bahaneyi canlandırmaya çalışınca olmuyo o kadar saçma bişey söylemişim.çarptı de diyen arkadaşlara da çene varken boynu nasıl çarpıyosunuz ?FDg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yatay çarpışma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 abi arkadaşımla boğuştum falan de gayet pratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Killer said: boynumda acayip bi morluk oluştu en kısa sürede nasıl geçer zamanla geçeceini sende biliodun ve hava atmak için yazdın demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 eregorn +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fastreloader said: birisi umut sarıkaya karikatürünü koysun Ahah bunu yazıcaktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oha seviştin mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Çokakıllıadam said: fastreloader said: birisi umut sarıkaya karikatürünü koysun Ahah bunu yazıcaktım sdf ahaha hatırladım liseli bebeler sıraya girio hortuma scuuuk die emio :) süperdi o scanner olsa keşke... tarihler war netten bakabilrim edit: aptal gibi yazmışım rezil olmak için düzeltmiyorum (bkz ilk satır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 eregorn2 said: Killer said: boynumda acayip bi morluk oluştu en kısa sürede nasıl geçer zamanla geçeceini sende biliodun ve hava atmak için yazdın demi? ahaha zamanla geçiceğini tabiki biliyodum çabuk geçirmenin yöntemi var mı diye merak ettim de anlıyamamışsınız galiba? hem forum ortamında kime hava atabilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kime atabilirsin sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bana atabilirsin mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 briareos said: yengenizzz sizden önce ben vardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 pogodi said: sömürtmeyeydinahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dikkatli sevişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dis izi varsa kabul baglar yara diye yutturma olasıgılıgın daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 seksomanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://www.videojug.com/film/how-to-get-rid-of-a-hickey böle birşey vardı ama denenmedi çözüm garanti degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ohaa o sağlammış da bi açıklama falan olsa neden geçirttiğini ona göre uygulayayım.aksi taktirde pille ne alakası var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pille alakası yok. herhangi bir cisimle veya elinle bile yapabilirsin. Zira o morluğun sebebi o bölgeye kan toplanması, yaptığın iş de o kanı dağıtmak. edit : ha bir de üzerinden ne kadar uzun zaman geçerse o kadar etkisiz olur bu yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Holy said: pille alakası yok. herhangi bir cisimle veya elinle bile yapabilirsin. Zira o morluğun sebebi o bölgeye kan toplanması, yaptığın iş de o kanı dağıtmak. edit : ha bir de üzerinden ne kadar uzun zaman geçerse o kadar etkisiz olur bu yöntem. tabi biyolojik olarak aklıma ilk o geldi elimle ovdum orayı da kısa bi süre ovdum.keşke daha uzun süre ovsaymışım.5 gün falan geçti aradan etkilemez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 "hah sevişiyorum ben" ok go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Sevişmemiş ki öpüşmüş. Düşün sevişince neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bence sen yine ov bir dene belki kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Metakuso said: "hah sevişiyorum ben" ok go boşsunuz ya ne diyim =) kimse gelip sorununu derdini yazmasın o zaman.kız arkadaşımdan ayrıldım AA KIZ ARKADAŞI VAR HAVA ATIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bende yiyişiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar