papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şimdi kopya organizasyonu yapıyoruz, arkadaşın sınavı 7 de başlıyor, bana soruyu atıcak ben buraya yazıcam, sizden cevap gelirse muhteşem olur. gözlerinizden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Lol! Bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 AHHAHAHA Elimden geldiğince yardım ederim. Hayır etmem. Kopya çekmek çoooook ayıp. Kul hakkında girer hem de. Bildiğini yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hangi okul ama. Eğer arkadaş sayemizde çan eğrisinin içine edecekse olmaz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 çan eğrisi yok düz sınav ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Küçük esnaf konusundan sınav olacakmış. Small business haha. Ben klasıma yakıştıramadığım için yardım eli uzatmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben okumadım işletme.. ama işletme amacıyla sahte cevaplar yazabilirim.. bayağı da gerçekçi olabilir bu cevaplar ha.. ah ulan keşke işletme okusaymışım.. yetenek vardı da işte heba oldu bak gördünnnü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 TÜREV İNTEGRALİ BANA SOR X İN TÜREVİ 1 MESELA kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BİLİNENLER Bİ TARAFA BİLİNMEYENLER DİĞER TARAFA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dasaaa said: ben okumadım işletme.. ama işletme amacıyla sahte cevaplar yazabilirim.. bayağı da gerçekçi olabilir bu cevaplar ha.. ah ulan keşke işletme okusaymışım.. yetenek vardı da işte heba oldu bak gördünnnü Abi sen bazen çok kötü sözler sarfediyorsun. Doktor vardı mesela, bu da onun gibi olmuş çok tatsız olmuş lütfen yapma sperm sayım düşüyor bir nedenden ötürü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 SON 40 DAKİKA HAZIR OLUN LTF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 noldu lan fail mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kopyadan büte kalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar