Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ne yazacak bu gerizekalı bakalım bugün. "İşte ben oynasaydı demiştim, ama oynamadı GS" diyip çıkar belki işin içinden. Oynayıp oynamamak switch çünkü, her takıma her zaman iyi oynayabiliyorsun, onların ne kadar iyi olduğu önemli değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 papadapulos said: bu ne lan Ahah en güzel yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hıncal said: Bu yüzden de bu dökülen İngiltere'de kendine yer bulamadı, Galatasaray'a geldi. Kewell ne kadar oynarsa kârdır. Kewell bıraksın palavrayı. İngiliz gazetelerinin neler yazdığını bana öğretmesin. Sun gazetesi, Daily Mirror gazetesi, İngiltere'de çıkıyor. Kewell bıraksın palavrayı. Pislik gazeteciliğinin ilahları İngiltere'de. En güzel gazeteler İngiltere'de yayınlandığı gibi pislik gazeteciliğinin ilahları da İngiltere'de. Bunu dünyaya öğreten de İngilizler. Bana palavra anlatmasın. bu kısmı yeni okudum da, bunu yazarken ne içti çok merak ediyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hinçal o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 la_bombonera said: of yarıldım çok orjinal bir çalışma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 eski o resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Hıncal Uluç'tan bombardıman! 'Galatasaray Fenerbahçe'ye fark atacak' dediği öne sürülen Hıncal Uluç, NTV'de kuru iftiraya uğradığını iddia etti Hafta içinde gerek Fotomaç Gazetesi'nde, Gerekse Vatan'ın Pazar ekinde yayınlanan röportajında, "Galatasaray Fenerbahçe'ye fark atacak" şeklinde iddialı sözleri yayınlanan Hıncal Uluç, "Bana iiftira atıldı" diyerek kendini savundu. İNTERNETSPOR ÖZEL- NTV'deki 90 Dakika programında konuşan Hıncal Uluç, Mehmet Y. Yılmaz'ın, "Hıncal abi hafta içinde Galatasaray fark atacak dediği için yanıldı. Şimdi Skibbe'yi doğrayacak" diye kendisine takılması üzerine, "Ben bu sözü nerede demişim" diye sordu. Yılmaz, "Burada söyledin, Vatan'da sözlerin çıktı, Fotomaç'ta sözlerin çıktı" diye üsteleyince, "Bu bana atılmış en büyük iftiradır.. Vatan Gazetesi ve Fotomaç Gazetesi bana büyük iftira atmıştır. Ben o ropörtajlarda, 'Galatasaray fark da atabilir, Fark da yiyebilir' dedim. Vatan'daki ve Fotomaç'taki o sözleri okuyunca, 'Ben bunları nerede ne zaman söylemişim' diye adeta şok oldum. Söylediklerimin sadece bir kısmını yazmışlar, diğer kısmına hiç değinmemişler. Röportajı yapan Vatan Gazetesi'nden Sanem'e bu durumu hiç yakıştırmadım" dedi. Maçla ilgili görüşlerini de anlatan Uluç Galatasaray yönetimini adeta topa tuttu. Adnan Polat'ı eleştiren Uluç, Lincoln için, "Cimbom'un canlı bombası" benzetmesi yaparken, Adnan Sezgin için "Belgeli teşvikçi", Skibbe için ise "Bir halt bilmeyen adam" dedi.. İşte Hıncal Uluç'un çok tartışılacak sözleri: "Galatasaray Hakan Şükür ile Hasan Şaş'ın ahını aldı ve duruma düştü. Hakan Şükür ve Hasan Şaş, yönetimlerin iflas ettiği önceki iki sezonda takımı toparlayarak, oyunculara abilik yaparak adeta mucize iki şampiyonluk getirdi. Ama iki Adnan bu futbolculara tahammül edemedi. Bir Galatasaray düşünün ki, 2. dakikada 1-0 öne geçiyor ve o maçı bile alamıyor. Durum 1-1 olunca 'Takmayın çocuklar, bu maçı alırız, moralinizi bozmayın' diyen bir tane futbolcu var mıydı sahada? İşte Hakan ve Hasan Şaş moral motivasyon ve hırslarıyla bunu yapıyorlardı. Sahadaki futbolculara bakın. Hepsi çoluk çocuk. Hakeme saldırıyorar, rakibe saldırıyorlar. Olmadı birbirlerine saldırıyorlar. Lincoln'e bir bakar mısınız? Rakibe niye kart göstermedin diye sarı kart görüyor. Kale direği söküp kart görüyor. Topu elle tutuyor kırmızı kart görüyor. Ve bu adam Galatasaray'ın en önemli yıldızı.. Bir yönetici çıkıp da "Bunları yapma" demiyor, diyemiyor. Adam Galatasaray'ın içindeki canlı bomba adeta.. Galatasaray beyninde bu maçı zaten kaybetmişti. Çünkü bu takım iyi yönetilmemiş. Adnan Sezgin efendi kaç lira maaş aldığını açıklayabilir mi? Ne vermiş Galatasaray'a bunu da açıklasın.. Adnan Sezgin'in ismi hala TMSF kayıtlarında saklıdır. Teşvik primi dağıttığı belgelenen tek insandır.. Bu adnan Sezgin mi takıma kazanma ruhu aşılayacak.. Galatasaray'ın adalesinde sorunu olan futbolcuları bir iki yıldır ortalıkta yok. Rakibinde ayağı kırılan Deivid gelip maç çeviriyor. Bu nasıl bir kulüptür, bu nasıl bir yönetim anlayışıdır..Bunlar idare acizliği yüzündendir.. Galatasaray bu maçı Adnan Polat ve Adnan Sezgin yüzünden kaybetmiştir.. Skibbe'nin zerre kadar suçu yoktur. Almanya'da bir şey bilmiyordu, bilmediğini bile bile getirdiler. Burada da bilmediğini gösterdi hala takımın başında.. Onu bu takımın başına getiren, yardımcılığına da teşvikçi Adnan Sezgin'i getiren Adnan Polat bu sonucun tek sorumlusudur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Hıncal 'Asena' Uluç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Herşeyi doğru tahmin etmek zorunda diye bişey yok.Ama büyük konuştu altından kalkamayınca zavallı gibi iftira diyor. Yeni mi okumuş yazılanları, röportaj vermişsin hiç mi okumaz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 heh ulkemde gazetecilik ne kadar kolaymis, FARK ATACAK! diye manset at, sonra da yenilince ama ben onu demedim de. Gs fark atabilseydi (lolllll) o zaman da kahramanca kendisini ortaya cikarip ben demistim diyecekti. Ne guzel yahu bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 çevir kazı yanmasın hıncalllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bir GS'lı olarak ben bile oha diyorum artık. hatta YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ee maçtan önce çıkıp yalanlasaydı bu konuşmayı o zaman tamam anlardım da , maçtan sonra yalanlaması pek yakışmamış hıncala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yakismayi birak, bence cuk oturmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Theghosthand said: Herşeyi doğru tahmin etmek zorunda diye bişey yok.Ama büyük konuştu altından kalkamayınca zavallı gibi iftira diyor. Yeni mi okumuş yazılanları, röportaj vermişsin hiç mi okumaz adam. gsliler de büyük konusup altından kalkamama konusunda baya usta ya bknz:tromso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar