Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarihi fark olur

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Her zaman aynı diyorum bu konularda.Siz 6 atın ama biz avrupada başarıdan başarıya koşalım.Siz 1-0 yenin ama biz ligde şampiyon bitirelim avrupada başarılara koşalım. Benim için sorun yok gerçekten zaten 2 takımın taraftarı da mutlu oluyor böylece Fenerbahçe taraftarına yetiyor böyle şeyler.
Ben 0-10 galatasaray yeniceğine 3-4 yensin çekişmeli güzel maç olsun isterim Fenerbahçe'li düşünmez bile 10-0 ister.
Sosyal ağlarda paylaş

deathl0rd said:
Her zaman aynı diyorum bu konularda.Siz 6 atın ama biz avrupada başarıdan başarıya koşalım.Siz 1-0 yenin ama biz ligde şampiyon bitirelim avrupada başarılara koşalım. Benim için sorun yok gerçekten zaten 2 takımın taraftarı da mutlu oluyor böylece Fenerbahçe taraftarına yetiyor böyle şeyler.
Ben 0-10 galatasaray yeniceğine 3-4 yensin çekişmeli güzel maç olsun isterim Fenerbahçe'li düşünmez bile 10-0 ister.

ya kıyamam ben sana ne düsüncelisin sen ya 3-4 olsun sizin olsun avrupa kupalarıda sizin olsun :) kardeşim benim gel sarılcam ya haha.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
yenilelim yahu, 3 puan kaybederiz en fazla.
zaten gelecek hafta fb bi anadolu takımına yenilir yine aynı tas aynı hamam, mayısta şampiyonuz.

aynen arkadasım sen göriyorsun ileride nolcağını sendeki bu ışık ve enerjiyi galatasaray makamında güzel işler yaparakta değerlendirebilirsin ilerileri için gelicek sizin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...