aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 onlarin toplami kadarda kazim atardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Maç 15 Kasım'da, 21 gol olamaz. Mantık hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dogru bi noktaya degindin, peki toplamda mi 15 olur yoksa tek taraf mi 15 atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 15 kasım ne la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 mac 9unda lan, ne 15i harbiden. 9 atariz fenere kadikoyde o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 7-1 alır gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 fistan bıraktığından dolayı iş başa düştü. 9-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 5-5 bitsin 10 gol görmüş oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ben şöyle bi maç hatırlıyorum: 26 mart 2000 galatasaray fenerbahçe maçı http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2000/03/27/192512.asp Tarih tekerrürden ibarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Her zaman aynı diyorum bu konularda.Siz 6 atın ama biz avrupada başarıdan başarıya koşalım.Siz 1-0 yenin ama biz ligde şampiyon bitirelim avrupada başarılara koşalım. Benim için sorun yok gerçekten zaten 2 takımın taraftarı da mutlu oluyor böylece Fenerbahçe taraftarına yetiyor böyle şeyler. Ben 0-10 galatasaray yeniceğine 3-4 yensin çekişmeli güzel maç olsun isterim Fenerbahçe'li düşünmez bile 10-0 ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sg-1 said: Ben şöyle bi maç hatırlıyorum: 26 mart 2000 galatasaray fenerbahçe maçı http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2000/03/27/192512.asp Tarih tekerrürden ibarettir. o tarih keske tekerrur etse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sg-1 said: Ben şöyle bi maç hatırlıyorum: 26 mart 2000 galatasaray fenerbahçe maçı http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2000/03/27/192512.asp Tarih tekerrürden ibarettir. hey allahım hatırlatmayın şu maçı ya. o genç yaşımda kel kalacaktım maçtaki kaçırdıklarımızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 deathl0rd said: Her zaman aynı diyorum bu konularda.Siz 6 atın ama biz avrupada başarıdan başarıya koşalım.Siz 1-0 yenin ama biz ligde şampiyon bitirelim avrupada başarılara koşalım. Benim için sorun yok gerçekten zaten 2 takımın taraftarı da mutlu oluyor böylece Fenerbahçe taraftarına yetiyor böyle şeyler. Ben 0-10 galatasaray yeniceğine 3-4 yensin çekişmeli güzel maç olsun isterim Fenerbahçe'li düşünmez bile 10-0 ister. ya kıyamam ben sana ne düsüncelisin sen ya 3-4 olsun sizin olsun avrupa kupalarıda sizin olsun :) kardeşim benim gel sarılcam ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 GELİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 eskisine gore cok daha rahat ve sakin cikicaz maca ama ne olucagi belli olmaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yenilelim yahu, 3 puan kaybederiz en fazla. zaten gelecek hafta fb bi anadolu takımına yenilir yine aynı tas aynı hamam, mayısta şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 toggie said: yenilelim yahu, 3 puan kaybederiz en fazla. zaten gelecek hafta fb bi anadolu takımına yenilir yine aynı tas aynı hamam, mayısta şampiyonuz. aynen arkadasım sen göriyorsun ileride nolcağını sendeki bu ışık ve enerjiyi galatasaray makamında güzel işler yaparakta değerlendirebilirsin ilerileri için gelicek sizin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 senin hakkında gorduklerimi de yaziyim mi özelden mi yolliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Eze eze berabere kalmanın morali olacaktır mutlaka Fenerbahçe'de,bizim Benfica galibiyetimiz fasa fiso zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 biz yenmedik ki, benfica cok kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 toggie said: senin hakkında gorduklerimi de yaziyim mi özelden mi yolliyim. zaten özelden yollarım diince pek bi özeli kalmio burda herkezle paylaş herkez bilsin ben neymişim vaovvvvv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 abi özel olarak özürlü taklidi mi yapıyosunuz bu konularda orijinaliniz mi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Germeyin ya ortamı , pazar gerilim var zaten. Gereksiz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 BulletRide said: Eze eze berabere kalmanın morali olacaktır mutlaka Fenerbahçe'de,bizim Benfica galibiyetimiz fasa fiso zaten... fsdfsdfsd fsdfsd fsd eze eze berabere kalmak. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 pazar günü pati ban günü olur herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar