Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Notebook Bu gün kullanmaya başladım. Çok hoş. İnternette bir şey ararken ya da sürekli ilgili bir konu hakkında yeni bir şeye denkgeldiğimde oraya yazıyorum, her bilgisayardan ulaşabiliyorum. Firefox eklentisi var, ben de onu kullanıyorum zaten. Statüsbar'da bir tuş halinde duruyor, bir pencere açıyor kapıyor. Deneyin bir, hep kullanırken bulacaksınız kendinizi. Ayrıca sayfada şeçtiğiniz herhangi bir metni sağ tık menüsünden "note this" şeçerek kaydedebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ben masaüstüne sağ tık yeni metin oluştura çok alıştım ama değişikliği severim bakalım nasıl birşeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Benim masaüstü olmadığı için çok hoş geldi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 operanın vardı böyle bir şeysi, opera kullanırken alışmıştım ama şimdi notepad iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 cidden notepad'in bir büyüsü var. onenote, google notebook, bir kaç farklı post-it programı, outlook kullandım ama hala notlarımın çoğunu notepad'e alırım. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ama notepadde yazdıklarınıza her bilgisayardan ulaşamıyosunuz. google notebooktan önce sürekli kendime mail atıp dururdum ufak tefek notları, hayatımı kurtardı bu. bayadır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 quicknote diye bir eklenti kullaniyordum bende fakat bu cok güzelmis, ayrica her yerden erisebiliyoruz notlarimiza tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Abi çok komik chrome desteklemiyor bu malak şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Dregoth said: Abi çok komik chrome desteklemiyor bu malak şey ? ahaha o da guzel =)... not olarak vista'nın gadget'ını kullanıyorum ben, cok rahat oluyor, ama heryerden ulasılabilmesi iyiymis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ya ben hem dosya yükleyebileceğim, hem text gönderebileceğim bişi istiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Dropbox_(storage_provider) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 super bi alet, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dropbox baya iyiymiş yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oha dropbox imbaymis. kursam mi diye dusunuyorum simdi.. 3 bilgisayar var uzerinde calistigim ve bir ton dosyayi synclemem gerekiyor. genelde logmeinle yapiyorum da, olme mumtaz olme oluyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Dropbox için uyarı: Linux altında sadece Nautilus ile çalışıyor. deps: * GTK 2.12 or higher * GLib 2.14 or higher * Nautilus 2.16 or higher * Libnotify 0.4.4 or higher * Wget 1.10 or higher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 GERGE said: http://en.wikipedia.org/wiki/Dropbox_(storage_provider) lan bu sayfa silinmis diyo? tamam silinmemis pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 https://www.getdropbox.com Şerefsizim ben bunu düşündüydüm :P Ama keşke uploadlar bittiğinde bi notice verseydi. Biraz kafasına göre takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ben Google Notebook okuyunca direkt aklıma laptop geldi. Hayvan google telefondan sonra laptop piyasasınadamı el attı diyecektim. Bir baktım biraz hayal kırıklığı yaşadım ama çok faideli birşeymiş. dropbox da süpermiş yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar