aente Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 izleme abi akıl sağlığını kaybedersin. yaratık adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Fenerbahçe iyi, Galatasaray kötü Fenerbahçe kazanır Fenerbahçe iyi, Galatasaray da iyi Fenerbahçe kazanır Fenerbahçe kötü, Galatasaray iyi Fenerbahçe kazanır Fenerbahçe kötü, Galatasaray kötü Fenerbahçe kazanır Ben demedim; "Hıncal Uluç" ağabeyimiz diyor. Ar"SANAL"laştı Hepsi çok iyiydi Ama en iyisi Volkan Demireldivenler adı gibi oynadı Volkan gibi patladı Uğur "Bora" gibiydi Gökhan "Gönülleri" fethetti Lugano "hırs küpü", Edu "trafik levhası"ydı… Rakibe adım attırmadı. R.Carlos çıkana kadar "Real Madrid'deydi sanki" Selçuk "Şahin" gibiydi Maldonado "Don Kişot" kadar cesurdu Semih "de Souza" oldu Kazım "Kazım (öfkesini yenen)"dı, sinirlenmedi; R.Van Persie'ye rağmen. Guiza "ok yaydan çıkmadı" ama rakip savunmayı korkuttu. Emirates'te Arsenal "Sanallaştı" Ve unutmadan bir ara maçı seyrederken içimden "La la laubali la la laubali" şarkısını söyledim R.Van Persie ve arkadaşlarını seyrederken. BOM BOM CİM BOM Ve patladı işte Cim Bom "BOM BOM BOM" diye patladı Lizbon'da hem de, Hem de Luz'da , Adı Işık anlamına gelen, Muhteşem statta. Avrupa'nın önde kulüplerinden biri olan Dünya devi Benfica karşısında. Benfica'nın benzi soldu Galatasaray'ı seyredenlerin gözleri doldu. Maç öncesi hayaldi 0-2 ile gerçek oldu. Emre; "Aşk" adamı bu çocuk Boyalı yumurtalara değil Futbola AŞIK bir çocuk. TEKNİK "KURBAN"LAR Şaka gibi Eskiden ayda birdi Şimdi hafta bile değil 3 günde bir… Haberleri de Gidiş sebepleri de aynı. Biri gitti diğeri geldi,diğeri gitti biri geldi. Dünyanın hiçbir yerinde böylesi görülmedi. Biri istifa ediyor, Diğeri görevinden alınıyor, Ötekinin işine son veriliyor. Kurbanlık koyun gibi, Teknik direktör kıyımı yaşanıyor. Kurban bayramı yaklaşa dursun, Biz de Teknik Kurban bayramı bu sezon 9 haftadır yaşanıyor. Kulüpler mezba yönetimler kasap gibi, Ha babam de babam Hoca kesiliyor. Türk futbolunun Teknik Kurban bayramını kutluyorum! Yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 link versenize su yazılara, altında yorum yapacak yer yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Yani 3-4 cümlede anlatacağı şeyi bu hale getirmesi müthiş. Adam şöyle yazsa da yukarıdaki yazıdan (!) çıkan anlam çıkacaktır: Durum her ne olursa olsun, Fenerbahçe Kadıköy'de Galatasaray'ı yener. Fenerbahçe, İngiltere'de çok iyi bir futbol oynadı, futbolcuların her biri zirve yaptı. Galatasaray sürpriz yaparak, Lizbon'da Benfica'ya patladı. Teknik direktörler kıyılmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 toggie said: link versenize su yazılara, altında yorum yapacak yer yok mu? http://www.sporx.com/yazarlar/ertem_sener/6296 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 AAHAHAHHAHHAHAH Herif bomba, hala yazıyor yahu. Şaka gibi. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 abi bir insan nasıl bu kadar gayesiz, beyinsiz olabilir. ne biçim bir yazı stilidir bu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yakında akrostij şiir de yazar bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 BOM BOM CİM BOM Ve patladı işte Cim Bom "BOM BOM BOM" diye patladı ABİ OF HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 çölde bir vaha gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Canım Türkiyem’de 70 milyon Teknik Direktör var. Bay-bayan, çoluk-çocuk… Herkes Teknik Direktör. Hepsi de bugün Skibbe’yi hatta De Sanctis’i suçluyor. Skibbe yetersizmiş, De Sanctis konsantre olamamış! Vay be. Skibbe suçlu, De Sanctis daha suçlu. Alın size en son 2-1 Terimli Galatasaray’ın 99 Aralık’ta kazandığı maçlar sonrasındaki Kadıköy’deki yenilgilere sebep olan suçluların listesi; 2000-2001 FENERBAHÇE 2-1 GALATASARAY Kalede Taffarel Teknik Direktör Lucescu; Suçlu ikisi ! 2000-2001 FENERBAHÇE 1-0-GALATASARAY Kalede Mondragon Teknik Direktör Lucescu; Suçlu İkisi! 2002-2003 FENERBAHÇE 6-0 GALATASARAY Kalede Mondragon Teknik Direktör Fatih Terim; Suçlu İkisi! 2003-2004 FENERBAHÇE 2-1 GALATASARAY Kalede Mondragon Teknik Direktör Fatih Terim; Suçlu İkisi! 2004-2005 FENERBAHÇE 1-0 GALATASARAY Kalede Mondragon Teknik Direktör Hagi; Suçlu İkisi! 2005-2006 FENERBAHÇE 4-0 GALATASARAY Kalede Mondragon Teknik Direktör Gerets;Suçlu İkisi! 2005-2006 FENERBAHÇE 2-1 GALATASARAY Kalede Aykut Teknik Direktör Gerets; Suçlu İkisi! 2006-2007 FENERBAHÇE 2-1 GALATASARAY Kalede Mondragon Teknik Direktör Gerets; Suçlu İkisi! 2008-2009 FENERBAHÇE 4-1 GALATASARAY Kalede De Sanctis Teknik Direktör Skibbe; Suçlu İkisi! Mourinho, Ferguson, Benitez, Capello, Lippi’yi koyun başa, Buffon, Casillas, Almunia, J.Cesar, Doni’yi geçirin kaleye. Değişir mi sizce Kadıköy’deki bu hikaye? Peki niye fatura hep aynı ikiliye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bu nedir aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 2007-2008 fenerbahçe 2 - 0 galatasaray . kalli ve orkun yazmamış belirtiyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Müptelası oldum elemanın, her gün yeni yazısı var mı diye açıp bakıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 kolpa molpa adamın yazısını okumak için hergün siteye giriyorsun. e adamlar da amacına ulaşıyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Almunia hastalığı var bu adamda , kaktırıyor ismini bi yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aptallıkta sınır olsun ya bunlar ne ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mondragon toplamda fenerbahçeden en çok gol yemiş kaleci olabilir mi acaba bunun bi rekorunu mu çıkartsak? :P Gerçekten bunu hesaplayan bir istatistik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 adam 16 gol yemiş fenerden. fenerli mondi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 3 yaşında mı olm bu adam? bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mumu said: adam 16 gol yemiş fenerden. fenerli mondi adam napsın :) fener her maçta bize patlıyor artık alıştık bizde yani ben hiç ümitlenemiyorum fener maçlarında :) Ertem Şener bomba abi ona dicek bişi yok kral adam sdfdsfds :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Masquerade said: bu resim gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ne kullanıyor acaba bu kafaya ulaşmak için :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sporx said: Denizli – Porto maçını anlatmak için Portekiz’e gitmiştim. Denizlispor maçının Avrupa Kupası maçlarını biz veriyorduk. İlk olarak Sparta Prag maçını Ersin Düzen anlattı, Denizli eledi. Lyon maçını Cem Yılmaz anlattı, Denizli eledi. Denizli ile uçağa bindik. Uçakta Servet, Rıza Hoca yanıma gelip maçı Star Spor’un anlattığından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. İlk yarı 0-0 bitti. Hatta Rıza Hoca bana baktı ve güldü ikinci yarıya girerken. Ama ikinci yarıda Servet ve Deco devamlı karşı karşıya kaldılar. Ve maç 6-1 bitti. Rıza Hoca da maç bitiminde beni uçağa almıyordu adeta. Jose Mourinho ile tanışmam da o maç sonrasında düzenlenen basın toplantısına dayanıyor. Mourinho’ya 78 dakika boyunca Helder Postiga gibi bir oyuncuyu niye oynatmadığını sordum. Benfica basını önde Porto basını arkada. Ben de ortadayım. Mourinho Porto teknik direktörüyken Benfica basını ondan nefret ediyordu. Beni de Benfica basınından biri sandı ve bir anda ayağa kalktı masaya vurdu. Yanımda da menajer Bayram Tutumlu oturuyordu. O da hemen beni Mourinho’ya göstererek "Turco Turco" dedi. Toplantı bitti ve Mourinho geldi benden özür diledi. Barcelano - Chelsea maçından önce yanına gittim kitabını imzalatmak için. 10 dakika konuşma fırsatı bulduk. Öyle dışardan göründüğü gibi havalı, kaprisli bir adam değil. Türkiye’yi çok seviyor. Türkiye’deki bütün takımları biliyor. Türkiye’den 2. Lig A Kategorisi maçlarını bile takip ettiğini hatta adamları olduğunu ve birçok maçı izlettirdiğini söyledi. sporx ten bunu alıntı yapiim dedim. http://www.sporx.com/detail.php?Type=128&kategori=129&go=19584 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar