Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 3 vakte kadar aşkı buluceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yıllar sonra bunları okuyunca çok güleceksin oda ayrı mesele tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Hayatımı bekleyerek geçiririm diyorsan tamam. Ama bir yerde bitirmek en mantıklısı.Kendinden kaçma,doğru olanın ne olduğunu sende bılıyorsun.Hiçbirşey senden degerli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 İnsanın kendini reklam etmesinin manasını çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 çünkü çoğu zaman bu kişisel çok işe yarıyor reklamdan ziyade tanımadıgn adamlardan daha iyi çözüm bulabiliyorsun relam olarak algılama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sen ne kadar mutsuz biriymişsin vah vah, yapma etme kendine, ne kadar mutsuz bir aşk hikayesi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 baba/abla mutsuzsanız niye pas geçmiyorsunuz? çocuk falan mı var arada, nedir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Llama said: çünkü çoğu zaman bu kişisel çok işe yarıyor reklamdan ziyade tanımadıgn adamlardan daha iyi çözüm bulabiliyorsun relam olarak algılama ;) Orası doğru da, girişini böyle yapınca derman aradığını pek sanmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Hayatının erkeğini burada arıyor sanırım. Böyle adım adım topiclerle kriterleri veriyor çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Pyro said: Hayatının erkeğini burada arıyor sanırım. Böyle adım adım topiclerle kriterleri veriyor çaktırmadan. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Defensive said: Hayatımı bekleyerek geçiririm diyorsan tamam. Ama bir yerde bitirmek en mantıklısı.Kendinden kaçma,doğru olanın ne olduğunu sende bılıyorsun.Hiçbirşey senden degerli degil. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tum bu actıgım "acı ceken mutsuz kızın yardım cagrısı" baslıklarından sonra. aldıgımbi karar oldu. uzaktaki, bekledigim ve istedigimden daha az ilgili, soylesem de bu az ilgiyi artırmaya calismayan, yine de bırakmayan sevgiliye onun yaptıgı gibi yapmaya karar verdim. o ilgilenince ben de ilgilenicem, onun disindaki zamanlardeaa onu takmicam kafama. hatta kendi sehrimde, kendi hayatımda o yokmus gibi davranmaya karar verdim. relax, take it easy diyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 umarım başarırsın bu dediğini zor oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ehu. nasil basariyor insanlar bunu anlamiyorum? iliskilerde stratejiler falan olusturuyorlar, hamle yapip geri aliyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yok lam yapamaz.. yaklaşım yanlış bi kere. biraz tavşan dağa küsmüş durumu oluyor "zaten ilgilenmiyor, ilgilenene kadar ben de ilgilenmem" yaklaşımı. ha tabii bizi alakadar eden bi durum yok,takılın kafanıza göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sen buraya nasıl bir erkek arkadaş istediğini yaz, ben ona göre ayarlayayım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 şaka maka, üzme kendini bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 saka maka? asfadsfsdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ya uzulme gene ama, 7/24 pms gibisin. uff benim icim sIkIldi ya. Allah sabir versin erkek arkadasina. edit: oha bide benim kiz arkadasim cikarmis! ahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 uzaktan ilişki yönetimi günümüz şartlarında imkansız zaten ilişki temelinde sakatlanıyor. Çok sert olucak belki dediklerim ama ben uzaktan ilişkimi şu kadar yürüttüm diyen insan sayısını yüzdeye vursan 10 u geçmez. Çok büyük acılar bende yaşadım. Yol yakınken yada uzakta olsa daha yol almadan bitir derim. Çok da zor olmaz bitirmen zaten bitirmessen acı çekmekten üzülmekten sıkılıp yeter diyip bitircen. Daha fazla üzme kendini nefret edecek şekilde bi kavga edin de bitirin. Ona da yazık sana da yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 senin intiharından kendimi sorumlu tutamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 valla ben syn'ı sorumlu tutarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya uzaktaymıs hem de daha iyisini hak ediyorum diyorsun.yol ver diyorum ben de.yorma kendini.hem nasıl bas edilir yahu uzaktaki sevgiliyle anlayamıyorum. ben bir hafta goremeyecegim.aklım cıkıyor aklım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ben yurtdisinda yasiyorum, sevgilimi en az 6 ay sonra gorucem. Ayrilalim mi simdi yani? Nedir bekleyin nolucak ki. Iki tarafta birbirine guveniyorsa, guven oturmussa, birbirinizi seviyorsaniz katlanilir. Askere falan gittiginde nolucak sevgilileriniz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 askere gidenlerin %90 nı ya boynuz yiyor yada ayrılıyor zati... nişan atan bile gördüm. ayrı bi psikolojı orası. anlatılmaz yaşanır o yüzden kötü örnek.. uzak ilişkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar