Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 partide olanlar yayından çıksın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ALLAAAH KATY <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 baydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 admin boyband dinliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 YET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 azmonun sesi az gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ABİ SARKİ BİTTİ SEN GUZELSİN O ALCAK YANİ SESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 MSN çoştu =) kapayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 azmonun seni gelmiooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 oldu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yayından çıkın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya emre gelmio ya azmo gelmio ikiniz birbirinizi bekleyin:D birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 offf msn den gelen ses hahaha eş zamanlı bende de çaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 gözünü sevdiğimin dominiki, 3 kişiyi yayına alıp altına da inceden müzik döşüyo, çok büyük adam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yok teker teker geliyor ben hic duymadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Emaleth said: gözünü sevdiğimin dominiki, 3 kişiyi yayına alıp altına da inceden müzik döşüyo, çok büyük adam valla. AHAHAHAHAHAH, doğru söze ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Azmo sun serverlarına benzemez bunlar ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 emre senin hoparlörden çıkan ses yani emirin sesi senin microfona gelio gelen ses o arkadan az gelen ses ööle gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya ben mesaj gonderemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 zegnanın ses iyide dier arkadasın sesi baya az hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 You have been listening this broadcast for 1hrs 12mins and 4.5secs yazmalı sayfanın en altında biyerde, scroll down yapılınca görünen cinsten dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 azmodai skypedan yayina baglanmaya calisti tabi test etmemiz lazim konus bakalim sessizlik sessizlik sessizlik PHAIL 32ymis sinir, nebilelim boyle olcagini, bilmyiodum ben oyle oldugunu (app admin) valla aynen oyle, bilmiyorum sesimiz gidiyo mu. olm ne zor işlermiş ya evet evet ya bak bişe soylicem, bi dk, ufak bi record control cikti AHAHAHAHA MSN SESLERİ AHAHAHA /dory SUAN AZMOYU DUYABİLYİORUZ. EMREYİ DUYAMIYORUZ ahahaha abi AHAHAHAHA azmo: emre sadece msn seslerin geliyo, ama sesin gelmiyo arka planda cosan msn sesleri EMRE: ŞİMDİ? şimdi senin sesin gelmemeli, ayni anda sesimiz geliyo mu abi o onemli (??) dory: hayır emrecim, azmom gelmiyo. emre: noluyo olmi mesaj mi geldi sana noldu, bidakka mesaj geldi. abi bilmiyorum yani, orcun bişeler demis, arcane demis yarilmaktan yazamadim sorry. burda bissürü sacmaliyolar işte. /dory emre: winamp suan calismiyo, azmo: homo homoh homogh humhum. burda ayar yapiyolar yazsam da bi halt olmicak, o yuzdeeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 n-c haklı, azmonun sesi senin hoparlörden mikrofona atlayarak gelebiliyo sadece. ...ki birden sadece azmoyu duyduk, İM-DAT dedi, sonra yine gitti sesi. velhasıl 69. dakikadayız, kapıya kim geldi ilk onu bile bilmiyoruz. isyanlardayız, asabiyiz, paticik yazarıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Azmo neden IT departmanında sunucu taşıyor artık hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar