Mix Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Yazin oynamayi planladiginiz oyunlar neler online ve offline olarak. gecen yazida ultimayla gecirdik ama artık bu yazda uo oynanmaz cok sıktı. ne tavsiye edersiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hele yaz gelsin ama ut2004 kesin ilk sırada önümüzdeki 2-3 yaz boyunca..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 World of Warcraft, çıkmazsa Dark Age of Camelot'a bakıcam..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 uzun eşek, birdirbir, deve güreşi ve zorlarsan saklambaç güneş deniz binlerce koku arasında bilgisayara da takılmayalım kardeşim... Amma velakin, herzaman bu imkanlar(güneş deniz vs) olmayacağından oturup aliens vs predator2yi bitirecem(içimde kaldı). (gelirse) thief3, battlefield(herhangi biri), legacy of kain, temple of elemental evil ve lionhearth(bu ikisini sırf bitirmek için oynuyorum tavsiye etmem.) başka gelmiyo aklıma[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı) Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 şöle WoW bi çıksa deli gibi oynucam ama çıkmayacağına göre WoW'u bekleyerek geçirecem bütün yazı...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Half-Life 2 Doom 3 Vampire: The Masquerade 2 - The Bloodlines çıkarsa NWN 2 BG 3 Fallout 3[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 BG 3? Back Gammon 3 :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 HL 2 nezaman cikacak eski topiclere baktim cok genis aramadim ama nisan 2004 yazmislar :) ertelendi heralde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 En son 2005 rakamını duymuştum ben. Güzel bir oyun yapmak için ertelemek gerekiyorsa erteleriz demişlerdi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 TETRİS OYNUYACAM ZUHAAHAH MAZOŞİASTİM BEN NIAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 2005'e ertelenmedi. FPS'ye yazdım. Ancak Nisan 2004 mü Yaz 2004 mü onu tam bilemiyorum, her kafadan bir ses çıkıyor[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 WoW su an beta olaral account maille aliniyor. Ama baya uzun suruyor acc acılması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 thief 3 vtm: bloodlines soul reaver3 (çıkarsa) ut2004 doom3 hl2 nwn (online) belki ragnarok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 abi illaha pc mi takılcam iğrenç Ultimada bayar en gral oyunlarda baya hele 3 ay poff en iyisi ps2 çekecem metal gear solid 2 zaten ilk bölümünde biyadelerin arasında girmek accayip hoş yada snakenin öldüğü sanıldığı bölümde snake sana kılıçla vurmayı öğretiyo orada snakeyi doğrucam olmadımı beyler ateri oynucam mario felan kesin bitiririm :)[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: screamer, 30 Nisan 2004 11:31 tarihinde demiş ki: TETRİS OYNUYACAM ZUHAAHAH MAZOŞİASTİM BEN NIAHHAHA hayıııııııııııııııııııııııııııııır !![signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Bald_Mafia, 30 Nisan 2004 19:15 tarihinde demiş ki: WoW su an beta olaral account maille aliniyor. Ama baya uzun suruyor acc acılması... nassı ya yok böle bişey[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ben eq2'yi oynıcam kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Wow ı bekliyorumi, jump to lightspeed i (swg expansion) bekliyorum. Ikisindende ümidim yok, yetiştireceklerini sanmıyorum. Çok büyük bi değişiklik olmazsa lineage 2 ye devam[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Vampire: The Masquerade 2 - The Bloodlines Thief 3 Saga of Ryzom Belki hl2 =)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koberk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 cm03/04 ten şaşmam.çıkarsada cm5 veya fm2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainbuffers Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 :rock: nebula :tebrikz: nebula ama teknoji bu gavur yaparmı yapar bi oyunu daha koyar ortaya alır reytingi.. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 sonuna kadar hl2 ve de oyun çıktığından bir hafta(en geç) sonra çıkmaya başlayacak olan modları :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Benden size oyun tavsiyesi C++ ile Java ikiside çok şeker şeyler bir bilen pişman birde bilmeyen pişman.[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Azmodai, 01 Mayıs 2004 15:08 tarihinde demiş ki: tabiki yazin YAZOKULU OYUNU oynuyoruz. super bisi tavsiye ederim. Bizim yaz okulu tuzlu oluyor kredi başına para alıyorlar vede genelde kredisi çok olan ders adama koyan ders oluyor.[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar