Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazin oynanacak oyunlar

Mix

Öne çıkan mesajlar

uzun eşek, birdirbir, deve güreşi ve zorlarsan saklambaç
güneş deniz binlerce koku arasında bilgisayara da takılmayalım kardeşim... Amma velakin,
herzaman bu imkanlar(güneş deniz vs) olmayacağından oturup aliens vs predator2yi bitirecem(içimde kaldı). (gelirse) thief3, battlefield(herhangi biri), legacy of kain, temple of elemental evil ve lionhearth(bu ikisini sırf bitirmek için oynuyorum tavsiye etmem.) başka gelmiyo aklıma[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı)
Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

2005'e ertelenmedi. FPS'ye yazdım.
Ancak Nisan 2004 mü Yaz 2004 mü onu tam bilemiyorum, her kafadan bir ses çıkıyor[signature][hline]i'll kill you myself.
i see you have an appetite for destruction
it is a good day to die!
i sense a soul in search of answers.
honor guide me!
Sosyal ağlarda paylaş

abi illaha pc mi takılcam iğrenç Ultimada bayar en gral oyunlarda baya hele 3 ay poff en iyisi ps2 çekecem metal gear solid 2 zaten ilk bölümünde biyadelerin arasında girmek accayip hoş yada snakenin öldüğü sanıldığı bölümde snake sana kılıçla vurmayı öğretiyo orada snakeyi doğrucam olmadımı beyler ateri oynucam mario felan kesin bitiririm :)[signature][hline]Msn = [email protected]
Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 30 Nisan 2004 11:31 tarihinde demiş ki:
TETRİS OYNUYACAM ZUHAAHAH MAZOŞİASTİM BEN NIAHHAHA

hayıııııııııııııııııııııııııııııır !![signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 01 Mayıs 2004 15:08 tarihinde demiş ki:
tabiki yazin YAZOKULU OYUNU oynuyoruz. super bisi tavsiye ederim.

Bizim yaz okulu tuzlu oluyor kredi başına para alıyorlar vede genelde kredisi çok olan ders adama koyan ders oluyor.[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...