Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Herkes patates seviyormuş meğer. Kendimi özel hissediyordum, sanırım artık patates yiyemeyeceğim. =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 FromTheHell said: yağın kaynaması falan gerekiyo mu peki atmadan önce? kaynamasi? yok canim isinsin işte misal bi tane patatesin ucunu degdir yaga cizzzzz yaparsa yardir gerisini de dok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Soğuk yağa bile atabilrisin. yine pişer ama yağı daha çok emer. kızgın yağa koymanın mantığı hemen çabucak pişip en az yağı emerek pişmesi vs vs öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 eet dinan hakli. KİŞİSEL MODLARİ BİR KEZ DAHA HAYAT KURTARDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 @Saeros: evet.. freeze! this is ey ay key! drop the burger down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 roger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dory said: FromTheHell said: yağın kaynaması falan gerekiyo mu peki atmadan önce? kaynamasi? yok canim isinsin işte misal bi tane patatesin ucunu degdir yaga cizzzzz yaparsa yardir gerisini de dok. resimli ögreti isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 aksama pişirelim ozman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Siz bana kilo aldıracaksınız böyle giderse ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 pattes yokmuş evde sdfsd tost yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Patates çıkarılırken peçete ile kaplanmış bir tabağa konulmalıdır peçete ile altındaki ve üstündeki yağlar emdirilmelidir daha sonra patates başka bir tabağa aktarılmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 of black, annem patates yaptığında öyle yapardı yani anneme has bi davranış olduğundan değil de çok özlediğimden söyledim sdf ne güzel olurdu lan o patates kızartması ben de yapabilirim inanıyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 battis dilimlerini önce accık suda haşlayıp sonra ince ula bulayıp az yağda döndürün binde.. sonra tabağa alıp üzerine bi küçük tereyağ bırakın.. böööle erisin inceden inceden (ne la bu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bnmde canım bunu çekti be.. of ne giderdi şimdii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 FromTheHell said: pattes yokmuş evde sdfsd tost yaptım :( aushduıaısdha FAIL in de boylesi. du bakim benim de canım cekti. varsa pişirim az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 oper said: FromTheHell said: pattes yokmuş evde sdfsd tost yaptım :( aushduıaısdha FAIL in de boylesi. du bakim benim de canım cekti. varsa pişirim az :D sende büyük fail yaptın arkana baka baka geldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 arkadaşım lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yaranı deşmek istemezdim sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 başlık çok farklı manalara gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sevimli bir başlık olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 BloodyBeast said: başlık çok farklı manalara gelebilir dervişin fikri neyse zikri de odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi ben sustum artık imzam konuşcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Fırat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 imzanın üstünde kendin varsın yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar