dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Oyunun adı Virtual Webcam Girl Friend.. Eyetoy gibi bi şekilde oynanıyor.. yaw ne anlatayım işte, videoyu izleyin.. http://www.youtube.com/watch?v=yCCx7zANsGE bi de yorumları okuyun.. http://gizmodo.com/5075130/virtual-webcam-girlfriend-is-entrancing-if-a-little-perverted bu caponlar bi garip lan! tabii dino door rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 BU NEAHAHFHGJKJ said: "Is a little perverted." No, this is A LOT perverted. In fact the only thing it needs is the tentacle option to complete the package... çok doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yurtdışı patlak göremiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 lam bi dns çekemiyorsunuz.. yok dahası alıntı tuşuna basıp linki kopyalayıp ktunnel üzerinden de mi bakamıyorsunuz pek sefgili benjaminlerim benim? hosts dosyası ile youtube çözüm youtube isyan gizmo'da yorumlar çok komik ama, videoyu hâlâ izleyemiyorsanız bile okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yurtdışı patlak, dns bile faide değil kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 alala.. lam beni alamanyalara mı transfer etiler acep? dur bi dışarı çıkayım da neredeyim soraym? said: -huoop hemşerim! +Co to kurwa jesteś człowiekiem wrzask -anaa hakkaten gavur bunlar yaw.. +ver em ay? dicyu tranfer mi tu samver avutsayd -Nie mogę mówić po angielsku +ee. i am istanbul, törkey -indyka +anaaaaaamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 =) bilmiyorum ankara da bu sorun varken bende yoktu bende varken sizde yok sanırım :( ben nerde miyim? İzmit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Sinirli küçük adamlar. İyice balatayı sıyırdı bunlar he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 seks manyağı caponlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Teknolojiyi tam anlayamadım ben. Biri bana açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 eye toy oyunlarını biliyor musun? Eye of Judgment falan.. sanırım kartın üzerindeki barkod gibi şeyi okuyup ne olduğunu ve yönünü anlayıp ona göre oluşturduğu 3d içerisinde etkileşime sokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bilmiyorum. Hologram gibi birşey gibi görünüyor ama değildir elbet :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 şimdi izledim süpermiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Çok ilginç birşey. Şimdi böyle birşey üretildimi ? Nasıl bir teknoloji yoksa fake mi ? Hiç birşey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 var var.. eye of judgement oynayın ps3'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Law said: Çok ilginç birşey. Şimdi böyle birşey üretildimi ? Nasıl bir teknoloji yoksa fake mi ? Hiç birşey anlamadım. Türklerde yapmıştı bunu. Genç bakışta bizim mucitlerde çıkmıştı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ahuah cok iyi lan, hayvan gibi para yapar bunu yapan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 baba siz eye of judgment'ı görmediniz mi hiç? webcam'den kartları okuyup ekranda canlandırıyorlar işte.. http://www.youtube.com/watch?v=Bhlq_GhYGsM http://www.youtube.com/watch?v=iZ78Ss-tS4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ayrıca teknolojinin adı augmented reality augmented doom falan da var kameralı kaskla oynanıyo açık alanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ben tamamen yanlış anlamışım olayı :), gerçekden o kübü masaya koyuyoruz ve hologram gibi animasyon çıkıyor sandım ben heh. Meğer elimizdeki obje kameradan ekrana aktarılıyor, o sırada ekranda beliriyormuş animasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 al bi tane daha.. Nintendo dsi ekran demosu.. napıyorlar? meme sallıyorlar 0_o! http://www.youtube.com/watch?v=iDu4efk1hMk olm naapıyonuz siz orada? 4tanker şap yolluyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu iyimiş ama yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar