kaanman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abiler bu ne ya ben 4 yasımdan beri oyun oynuyom hem ps hemde pc yani ben bole oyun gormedim ps3 u olan herkez almalı bence oyun tam bir hikaye hideo oyunu yaparken azmıs hereldeçben metal gear solid 4 u hayırlısıyla dun bitirdim gercekten hayatım boyun oynadıgımen harika oyun hekerz denemeli tabi tum serilerini oynamıs ve ingilizcesi iyi olan arkadaslar ben tum serilerini oynadım ama hic bu kadar guzelide yoktu son oyunu oldugu icin azmıslar...oyunda goruntu ve hikaye super demoları 2 saat suruyor ama gecmemek en iyisi cunku birsuru sey anlatıyor... online bir harika eger oynamak isterseniz online yi yada alırsanız bir kere karekter actıgınızda sakın silmeyin yok sa 2.karekteri 3 cente acmak zorundasınız yani bittabi online oyunlarda nasıl para veririrz onun ama her ay para vermıoz...sadece metal gear solid 4 deil bu oyunlarıda alan beni bulabilir adım nick:eraybaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Lütfen, yalvarıyorum, noktalama işaretleri!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nefes almıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Yok böyle forumtr adabı gördüm ve hoşuma gitmedi. Ayrıca resimde tercih edilen renk paletlerinin de allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hadi herkez onlineye mesene var mı reyis saygılar KarABuluT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yaw resmi falan geçtimde. sana babuş diye seslenmek istiyorum. şimdi babuş. mgs4 dünyanın en 'büyük' oyunu. fakat online modu rezalet. babuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Vingthor said: yaw resmi falan geçtimde. sana babuş diye seslenmek istiyorum. şimdi babuş. mgs4 dünyanın en 'büyük' oyunu. fakat online modu rezalet. babuş. aynen katılıyorm online mod rezalet ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 mgs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ssj4songoku said: Lütfen, yalvarıyorum, noktalama işaretleri!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 toggie said: mgs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bütün mgs oyunlarını oynadım neredeyse ama bu son oyunu sevemedim ya. chapter 2 ye kadr oynadım sonra baydı, 5 dakika oynuoysun 45 dakika video giriyor, geçemiyorumda videoları hikayeyi anlamak için :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Aiko said: bütün mgs oyunlarını oynadım neredeyse ama bu son oyunu sevemedim ya. chapter 2 ye kadr oynadım sonra baydı, 5 dakika oynuoysun 45 dakika video giriyor, geçemiyorumda videoları hikayeyi anlamak için :S ben tanımıyorumda arkadaşı. trollüyor mu gerçek mi anlamadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Neredeyse bütün MGS oyunlarını oynayıpta, video'dan şikayet eden adam ilk defa görüyorum. Diğer oyunları nasıl oynadın acaba çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaanman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yani len oyunun zaten demo herseyi ii oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ssj4songoku said: Neredeyse bütün MGS oyunlarını oynayıpta, video'dan şikayet eden adam ilk defa görüyorum. Diğer oyunları nasıl oynadın acaba çok merak ediyorum.psp dekini oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Eeeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hava diyorum güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neroalp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kimin accountundan metal gear online'ı çekebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yazıldığı gibi online. onlineye gelmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bir zamanlar (2001 filan) pcoyun forumlarında tipler vardı "nickim şu bu bu bu oyunları bildiğini sanıyorsan bana karşı oyna hede hödö" onları andım ilk mesajı okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 onlineye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aga yannıs ingilizceniz iyise izleyin videoları yoksa yormayın adamı kk thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kaanman said: abiler hideo oyunu yaparken azmıs hereldeçben hayırlısıyla gercekten hayatım boyun oynadıgımen harika oyun hekerz ingilizcesi hic bu kadar guzelide yoktu son oldugu icin azmıslar ERAYBABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar