aente Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 orc açtım sabah işe gitmeden kalkıp en karizmatik o geldi horde olarak..druidi 80 yapınca kasabilirim bir tane ama üstündeki lvl 55 seti çıkarmıycam ben ya tierlerden daha karizma ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Gay may anlamam, elf olcam ben dedim Blood Elf açtım. Zırhlar cidden acayip karizma, dayak yiycek bile olsam çıkarmam ben onları lol=) Yalnız acayip Nazgul özentisi olmuşlar. Git şunların tepesine bin questleriyle dolu şövalye görevleri filan dolu işte, at summonlama sesi filan o çığlığımsı seslerin aynısı, Arthas zaten tıpatıp Sauron, hele frostbrooda binip etrafı dağıttığımız quest olayın doruk noktası. Ama yine de süper eğlendim bütün DK questlerinde. level70 e kadar gitse hiç üşenmeden oynardım, 57 ye kadar getirdi ancak, içimde bir burukluk oluştu, şimdi ben normal quest mi yapıcam diye... eregorn2 said: açtıınız DK lerin sslerini koyarmısınız... merak ettim naı duruolar... hele gnome ve taurende... Blood Elf DK... Gözleri ve kılıcı mavi mavi parlıyodu aslında ama çıkmamış resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ibne falan ama güzel duruo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 eregorn2 said: ibne falan ama güzel duruo... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 eregorn2 said: ibne falan ama güzel duruo... mmmm degişik bi yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 simdi aklıma geldi dk actım lich kingin etkisinden cıkmadım arkadaslarım beni naxın oldugu yere çekebilirler mi lockla çekerlerse naxdaki moblar bana friendly midir ? saçma gibi ama aklıma geldi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sen o etkiden çıkmazsan arkadaşların seni nasıl çekecek? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Longshanks said: sen o etkiden çıkmazsan arkadaşların seni nasıl çekecek? =D Zekiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 teveccühün yavrucum. sen niye oyunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Work Work ajan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sahi ya unutuyorum garibim =( olm o değil de senditten alıcam galiba ben 17 sterlinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Benim babamın çok parası var alıcam onu binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı... Bi msn e bakım orda ısen takılalım burdan topici berbat etmıyelım sohbete donuyor bızım olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kfg said: haa iyiymis bu... boylece 55+ charının olmadıgı bi serverda bile acabiliyorsun o zaman, hele bi de free migration varsa o sırada simdi oldugu gibi, masrafı da yok eheh... açamıyorsun istediğin serverda ila o serverda 55 karakterin olucak , yoksa ben şimdi güzelim neptulon da kasıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 FreEmoon said: Bir serverda sadece 1 tane DK açabilirsin. Zaten DK'yı bir servera migrate ettiysen, migrate ettiğin servera 1 DK daha açamassın. anlatamamısım ben derdimi, ya da sadece vioxx anlamıs =)... diyorum ki benim emerald dream de mesela 70 hunter'ım var... ben bunun yanına dk actım, sonra o dk'yı paralı olarak frostmane'e migrate ettim... simdi benim emerald dream'de 70 hunter dururken o server'da death knight'ım kalmadı... ben o hunter'ın yanına yine normal bi sekilde dk acabilir miyim ? o zaman hem frostmane'de hem emerald dream'de bir dk olmus oluyor, frostmane'de 55+ char olmadıgı halde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 belki dk'yı götüreceğin realm'de level 55+ char olup olmadığına bakacak? denemeden bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kfg said: FreEmoon said: Bir serverda sadece 1 tane DK açabilirsin. Zaten DK'yı bir servera migrate ettiysen, migrate ettiğin servera 1 DK daha açamassın. anlatamamısım ben derdimi, ya da sadece vioxx anlamıs =)... diyorum ki benim emerald dream de mesela 70 hunter'ım var... ben bunun yanına dk actım, sonra o dk'yı paralı olarak frostmane'e migrate ettim... simdi benim emerald dream'de 70 hunter dururken o server'da death knight'ım kalmadı... ben o hunter'ın yanına yine normal bi sekilde dk acabilir miyim ? o zaman hem frostmane'de hem emerald dream'de bir dk olmus oluyor, frostmane'de 55+ char olmadıgı halde... Bu tek 55+ charla her serverda DK açma zaten yapılabilecek birşeydi, nedense şimdilik bunu engellediler. Yani sen illa yapacam üstüne para verecem dersende engellemezler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 transfer işlemlerinde normal char gibi uygulama görüyor dk sanmıyorum baksın transfer ettigin serverda 55+ charın olup olmadıgına.ama aksama denicem Magtheridonda kacmayı planlıyorum ılk bı dk acar gecırır denerım ne olcak goruruz. Dk F.A.Q da yazıyor Q. Can I create a death knight on one realm and transfer it to another realm? A. Yes, you will be able to transfer a death knight, using either a free character move or a paid character transfer. Normal fees still apply. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dk görmek isteyenlere :D Blood Elf valla en güzel duran istediğiniz kadar gay diin :D dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 daha almadım sanırım cd fiatinin dusmesini beklerim -bknz klasik wowun şu anki fiyatı- ama ud dklar cidden cok hos olmus. blood elfler hosuma hic gitmedi ki 2 mainimden biri belf.ud nin erkeği de çirkin ama hatunu güzel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 eheh yok abi benim amacım abuse degil =)... ben 70 charımın oldugu server'da oynamayacam, arkadaslar orada degil, dk'yı her turlu tasıyacam yani, hazır tasımısken eski server'da da fazladan dk acabiliyor muyum diye bi soriym dedim =)... edik: ayrıca helcaraxe +1... ne derseniz diyin en karizma dk blood elf kesin eheh... beyaz uzun duz saclı olacak bi de =)... edik2: ayrıca 2 tane sorum var onları da sorayım =)... 1) dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde level kac oluyorsunuz ? 2) karakteri yaratır yaratmaz sana tum talent point'lerini vermiyormus 46 point cat diye, quest yaptıkca geliyormus diye bir sey duydum, dogru mu bu ? dogruysa dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde mi geliyor tamamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kfg said: edik2: ayrıca 2 tane sorum var onları da sorayım =)... 1) dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde level kac oluyorsunuz ? 2) karakteri yaratır yaratmaz sana tum talent point'lerini vermiyormus 46 point cat diye, quest yaptıkca geliyormus diye bir sey duydum, dogru mu bu ? dogruysa dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde mi geliyor tamamı ? 1-ben 57 cıkmıstım betadan dırek urasmadan ama normalı 58 olup cıkıyorsun zorlarsan farm fln 60 olabılıten var ama gerek yok.58 ordan outland... 2-lvl 55 char acınca aradakı talent farkını bı anda degılde q yaptıkca verıyor.parca parca her quest genelde 3 yada 4 talent point verıyor(her yaptıgınız questden de almıyorsunuz aklınız karısmasın).toplamda 55 e kadar alabılıcegınız talentlerı verıyor.sonrası normal lvl atladıkca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 evet - Ebon holdu bitirince 58 oluyorsun ve , sıkılmadan oluyorsun çok hoş questleri dk nin , bide talent pointler quest yapa yapa geliyo , kimi quest 3 tp , kimisi 6 tane fln veriyo , 1 tane verenler var , ha bide bütün questler bitince mükemmel görünüşte bi set alıyorsun...ama ne yazıkki 2-3 level sonra replace etmek zorunda kalıyorsun için gide gide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ya ben 63 oldum hala bırakmak istemiyorum seti ama mecburen. Ama silahı güzel görünüşlü bişi gelene kadar bırakmam valla. Yoksa yeşiller çok abuk görünüyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bende açmayı düşünüyorum ama önce 80 leyim main i dk yi 70 twink yaparım belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 actim ama tekrar outlandde kasmak gozumde buyudu, daha hunterla paladini bile 70leyemedim. once warriori 80lemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar