aente Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 orc açtım sabah işe gitmeden kalkıp en karizmatik o geldi horde olarak..druidi 80 yapınca kasabilirim bir tane ama üstündeki lvl 55 seti çıkarmıycam ben ya tierlerden daha karizma ahah..
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Gay may anlamam, elf olcam ben dedim Blood Elf açtım. Zırhlar cidden acayip karizma, dayak yiycek bile olsam çıkarmam ben onları lol=) Yalnız acayip Nazgul özentisi olmuşlar. Git şunların tepesine bin questleriyle dolu şövalye görevleri filan dolu işte, at summonlama sesi filan o çığlığımsı seslerin aynısı, Arthas zaten tıpatıp Sauron, hele frostbrooda binip etrafı dağıttığımız quest olayın doruk noktası. Ama yine de süper eğlendim bütün DK questlerinde. level70 e kadar gitse hiç üşenmeden oynardım, 57 ye kadar getirdi ancak, içimde bir burukluk oluştu, şimdi ben normal quest mi yapıcam diye... eregorn2 said: açtıınız DK lerin sslerini koyarmısınız... merak ettim naı duruolar... hele gnome ve taurende... Blood Elf DK... Gözleri ve kılıcı mavi mavi parlıyodu aslında ama çıkmamış resimde.
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 eregorn2 said: ibne falan ama güzel duruo... (tu)
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 eregorn2 said: ibne falan ama güzel duruo... mmmm degişik bi yorum
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 simdi aklıma geldi dk actım lich kingin etkisinden cıkmadım arkadaslarım beni naxın oldugu yere çekebilirler mi lockla çekerlerse naxdaki moblar bana friendly midir ? saçma gibi ama aklıma geldi (:P)
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sen o etkiden çıkmazsan arkadaşların seni nasıl çekecek? =D
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Longshanks said: sen o etkiden çıkmazsan arkadaşların seni nasıl çekecek? =D Zekiiii
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 teveccühün yavrucum. sen niye oyunda değilsin
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sahi ya unutuyorum garibim =( olm o değil de senditten alıcam galiba ben 17 sterlinmiş
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Benim babamın çok parası var alıcam onu binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı... Bi msn e bakım orda ısen takılalım burdan topici berbat etmıyelım sohbete donuyor bızım olay...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kfg said: haa iyiymis bu... boylece 55+ charının olmadıgı bi serverda bile acabiliyorsun o zaman, hele bi de free migration varsa o sırada simdi oldugu gibi, masrafı da yok eheh... açamıyorsun istediğin serverda ila o serverda 55 karakterin olucak , yoksa ben şimdi güzelim neptulon da kasıyordum :(
kfg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 FreEmoon said: Bir serverda sadece 1 tane DK açabilirsin. Zaten DK'yı bir servera migrate ettiysen, migrate ettiğin servera 1 DK daha açamassın. anlatamamısım ben derdimi, ya da sadece vioxx anlamıs =)... diyorum ki benim emerald dream de mesela 70 hunter'ım var... ben bunun yanına dk actım, sonra o dk'yı paralı olarak frostmane'e migrate ettim... simdi benim emerald dream'de 70 hunter dururken o server'da death knight'ım kalmadı... ben o hunter'ın yanına yine normal bi sekilde dk acabilir miyim ? o zaman hem frostmane'de hem emerald dream'de bir dk olmus oluyor, frostmane'de 55+ char olmadıgı halde...
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 belki dk'yı götüreceğin realm'de level 55+ char olup olmadığına bakacak? denemeden bilinmez.
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kfg said: FreEmoon said: Bir serverda sadece 1 tane DK açabilirsin. Zaten DK'yı bir servera migrate ettiysen, migrate ettiğin servera 1 DK daha açamassın. anlatamamısım ben derdimi, ya da sadece vioxx anlamıs =)... diyorum ki benim emerald dream de mesela 70 hunter'ım var... ben bunun yanına dk actım, sonra o dk'yı paralı olarak frostmane'e migrate ettim... simdi benim emerald dream'de 70 hunter dururken o server'da death knight'ım kalmadı... ben o hunter'ın yanına yine normal bi sekilde dk acabilir miyim ? o zaman hem frostmane'de hem emerald dream'de bir dk olmus oluyor, frostmane'de 55+ char olmadıgı halde... Bu tek 55+ charla her serverda DK açma zaten yapılabilecek birşeydi, nedense şimdilik bunu engellediler. Yani sen illa yapacam üstüne para verecem dersende engellemezler :D
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 transfer işlemlerinde normal char gibi uygulama görüyor dk sanmıyorum baksın transfer ettigin serverda 55+ charın olup olmadıgına.ama aksama denicem Magtheridonda kacmayı planlıyorum ılk bı dk acar gecırır denerım ne olcak goruruz. Dk F.A.Q da yazıyor Q. Can I create a death knight on one realm and transfer it to another realm? A. Yes, you will be able to transfer a death knight, using either a free character move or a paid character transfer. Normal fees still apply.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dk görmek isteyenlere :D Blood Elf valla en güzel duran istediğiniz kadar gay diin :D dk
syd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 daha almadım sanırım cd fiatinin dusmesini beklerim -bknz klasik wowun şu anki fiyatı- ama ud dklar cidden cok hos olmus. blood elfler hosuma hic gitmedi ki 2 mainimden biri belf.ud nin erkeği de çirkin ama hatunu güzel :p
kfg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 eheh yok abi benim amacım abuse degil =)... ben 70 charımın oldugu server'da oynamayacam, arkadaslar orada degil, dk'yı her turlu tasıyacam yani, hazır tasımısken eski server'da da fazladan dk acabiliyor muyum diye bi soriym dedim =)... edik: ayrıca helcaraxe +1... ne derseniz diyin en karizma dk blood elf kesin eheh... beyaz uzun duz saclı olacak bi de =)... edik2: ayrıca 2 tane sorum var onları da sorayım =)... 1) dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde level kac oluyorsunuz ? 2) karakteri yaratır yaratmaz sana tum talent point'lerini vermiyormus 46 point cat diye, quest yaptıkca geliyormus diye bir sey duydum, dogru mu bu ? dogruysa dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde mi geliyor tamamı ?
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kfg said: edik2: ayrıca 2 tane sorum var onları da sorayım =)... 1) dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde level kac oluyorsunuz ? 2) karakteri yaratır yaratmaz sana tum talent point'lerini vermiyormus 46 point cat diye, quest yaptıkca geliyormus diye bir sey duydum, dogru mu bu ? dogruysa dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde mi geliyor tamamı ? 1-ben 57 cıkmıstım betadan dırek urasmadan ama normalı 58 olup cıkıyorsun zorlarsan farm fln 60 olabılıten var ama gerek yok.58 ordan outland... 2-lvl 55 char acınca aradakı talent farkını bı anda degılde q yaptıkca verıyor.parca parca her quest genelde 3 yada 4 talent point verıyor(her yaptıgınız questden de almıyorsunuz aklınız karısmasın).toplamda 55 e kadar alabılıcegınız talentlerı verıyor.sonrası normal lvl atladıkca.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 evet - Ebon holdu bitirince 58 oluyorsun ve , sıkılmadan oluyorsun çok hoş questleri dk nin , bide talent pointler quest yapa yapa geliyo , kimi quest 3 tp , kimisi 6 tane fln veriyo , 1 tane verenler var , ha bide bütün questler bitince mükemmel görünüşte bi set alıyorsun...ama ne yazıkki 2-3 level sonra replace etmek zorunda kalıyorsun için gide gide :D
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ya ben 63 oldum hala bırakmak istemiyorum seti ama mecburen. Ama silahı güzel görünüşlü bişi gelene kadar bırakmam valla. Yoksa yeşiller çok abuk görünüyo...
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bende açmayı düşünüyorum ama önce 80 leyim main i dk yi 70 twink yaparım belki :D
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 actim ama tekrar outlandde kasmak gozumde buyudu, daha hunterla paladini bile 70leyemedim. once warriori 80lemek lazim.
Öne çıkan mesajlar