Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler Death Knight Açacak?

Vioxx

Öne çıkan mesajlar

Gay may anlamam, elf olcam ben dedim Blood Elf açtım.

Zırhlar cidden acayip karizma, dayak yiycek bile olsam çıkarmam ben onları lol=)

Yalnız acayip Nazgul özentisi olmuşlar. Git şunların tepesine bin questleriyle dolu şövalye görevleri filan dolu işte, at summonlama sesi filan o çığlığımsı seslerin aynısı, Arthas zaten tıpatıp Sauron, hele frostbrooda binip etrafı dağıttığımız quest olayın doruk noktası.

Ama yine de süper eğlendim bütün DK questlerinde. level70 e kadar gitse hiç üşenmeden oynardım, 57 ye kadar getirdi ancak, içimde bir burukluk oluştu, şimdi ben normal quest mi yapıcam diye...

eregorn2 said:
açtıınız DK lerin sslerini koyarmısınız... merak ettim naı duruolar... hele gnome ve taurende...

Blood Elf DK... Gözleri ve kılıcı mavi mavi parlıyodu aslında ama çıkmamış resimde.

Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Bir serverda sadece 1 tane DK açabilirsin. Zaten DK'yı bir servera migrate ettiysen, migrate ettiğin servera 1 DK daha açamassın.

anlatamamısım ben derdimi, ya da sadece vioxx anlamıs =)...

diyorum ki benim emerald dream de mesela 70 hunter'ım var... ben bunun yanına dk actım, sonra o dk'yı paralı olarak frostmane'e migrate ettim... simdi benim emerald dream'de 70 hunter dururken o server'da death knight'ım kalmadı... ben o hunter'ın yanına yine normal bi sekilde dk acabilir miyim ? o zaman hem frostmane'de hem emerald dream'de bir dk olmus oluyor, frostmane'de 55+ char olmadıgı halde...
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
FreEmoon said:
Bir serverda sadece 1 tane DK açabilirsin. Zaten DK'yı bir servera migrate ettiysen, migrate ettiğin servera 1 DK daha açamassın.

anlatamamısım ben derdimi, ya da sadece vioxx anlamıs =)...

diyorum ki benim emerald dream de mesela 70 hunter'ım var... ben bunun yanına dk actım, sonra o dk'yı paralı olarak frostmane'e migrate ettim... simdi benim emerald dream'de 70 hunter dururken o server'da death knight'ım kalmadı... ben o hunter'ın yanına yine normal bi sekilde dk acabilir miyim ? o zaman hem frostmane'de hem emerald dream'de bir dk olmus oluyor, frostmane'de 55+ char olmadıgı halde...

Bu tek 55+ charla her serverda DK açma zaten yapılabilecek birşeydi, nedense şimdilik bunu engellediler. Yani sen illa yapacam üstüne para verecem dersende engellemezler :D
Sosyal ağlarda paylaş

transfer işlemlerinde normal char gibi uygulama görüyor dk sanmıyorum baksın transfer ettigin serverda 55+ charın olup olmadıgına.ama aksama denicem Magtheridonda kacmayı planlıyorum ılk bı dk acar gecırır denerım ne olcak goruruz.

Dk F.A.Q da yazıyor

Q. Can I create a death knight on one realm and transfer it to another realm?
A. Yes, you will be able to transfer a death knight, using either a free character move or a paid character transfer. Normal fees still apply.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yok abi benim amacım abuse degil =)... ben 70 charımın oldugu server'da oynamayacam, arkadaslar orada degil, dk'yı her turlu tasıyacam yani, hazır tasımısken eski server'da da fazladan dk acabiliyor muyum diye bi soriym dedim =)...

edik: ayrıca helcaraxe +1... ne derseniz diyin en karizma dk blood elf kesin eheh... beyaz uzun duz saclı olacak bi de =)...

edik2: ayrıca 2 tane sorum var onları da sorayım =)...

1) dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde level kac oluyorsunuz ?

2) karakteri yaratır yaratmaz sana tum talent point'lerini vermiyormus 46 point cat diye, quest yaptıkca geliyormus diye bir sey duydum, dogru mu bu ? dogruysa dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde mi geliyor tamamı ?
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:

edik2: ayrıca 2 tane sorum var onları da sorayım =)...

1) dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde level kac oluyorsunuz ?

2) karakteri yaratır yaratmaz sana tum talent point'lerini vermiyormus 46 point cat diye, quest yaptıkca geliyormus diye bir sey duydum, dogru mu bu ? dogruysa dk'lara ozel zone'u bitirdiginizde mi geliyor tamamı ?

1-ben 57 cıkmıstım betadan dırek urasmadan ama normalı 58 olup cıkıyorsun zorlarsan farm fln 60 olabılıten var ama gerek yok.58 ordan outland...

2-lvl 55 char acınca aradakı talent farkını bı anda degılde q yaptıkca verıyor.parca parca her quest genelde 3 yada 4 talent point verıyor(her yaptıgınız questden de almıyorsunuz aklınız karısmasın).toplamda 55 e kadar alabılıcegınız talentlerı verıyor.sonrası normal lvl atladıkca.
Sosyal ağlarda paylaş

evet - Ebon holdu bitirince 58 oluyorsun ve , sıkılmadan oluyorsun çok hoş questleri dk nin , bide talent pointler quest yapa yapa geliyo , kimi quest 3 tp , kimisi 6 tane fln veriyo , 1 tane verenler var , ha bide bütün questler bitince mükemmel görünüşte bi set alıyorsun...ama ne yazıkki 2-3 level sonra replace etmek zorunda kalıyorsun için gide gide :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...