Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler Death Knight Açacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en başından beri 55 karakterin olduğu serverda açılabileceği söylendi öbür türlüsü duymadım şahsen.Yapabiliceğin tek şey oynamak istediğin servera 70 karakterini migrate edip DK'yi orda açmak.Şimdilik başka bir yol yok.
Mesaj tarihi:
blizzard ileride kaldırıcaz o geyigi rahat rahat istediginiz server'da acıcaksınız ama release'de boyle sınırlama var demisti...

edik: kaynak;

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=10697505690&sid=1
Mesaj tarihi:
said:
Q u o t e:
Q. Can I create a death knight on one account and transfer it to a new account?
A. Death knights can be transferred with the same fees and restrictions as any other character.
Mesaj tarihi:
dk acacagım bırak 55+ karakter olmıyan serverları kendı serverımdada acamıyorum ne is yaw delırıcem her server 1000+ sıra mıllet gerı dondu wowa gene ezılen emekcı kısmı dagılın laaannn.836. kısıyım su an ıtıbarı ıle magtheridonda hade hayırlısı....830. go go
Mesaj tarihi:
Ya bende iki tane 70 var, iki tane lvl 55 civarı.. Lvl 55 olanları zevkle kasıyorum şu an.. Peki diğer 70 leri DK yapabilirmiyim ? Yani lvl 70 dk mı olacak yaparsam? Bayağı cahilim bu konuda..
Mesaj tarihi:
@loop:
yok simdi dk olayı soyle
eger serverda herhangi 1 tane lvl 55+ karakterin varsa
create new char diyosun ilk ekranda
ordan ırkını seçip dk diyosun
YENİ bir adet karakter yaratılıyo DK lvl 55 olarak ve eski karakterin aynen duruyor
Mesaj tarihi:
Teşekkürler, biraz önce SW de kral a bağlılığını bildiren yüksek lvl bi DK gördüm ondan aklım karıştı, adam geceden beri kasmış demekki :) Sağol..
  • Yeni Oluştur...