Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 tamamda ilk baştan böle demediler ben o yüzden kasmadım bu serverda hemen açarım fln diye , offf napcam şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 en başından beri 55 karakterin olduğu serverda açılabileceği söylendi öbür türlüsü duymadım şahsen.Yapabiliceğin tek şey oynamak istediğin servera 70 karakterini migrate edip DK'yi orda açmak.Şimdilik başka bir yol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yada oynadığın yerde daha rahat bi şekilde 80 leyip sonra migrate :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 blizzard ileride kaldırıcaz o geyigi rahat rahat istediginiz server'da acıcaksınız ama release'de boyle sınırlama var demisti... edik: kaynak; http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=10697505690&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 peki bişi sorcam şmidi 55 üzeri bi karakter laızm ya açmak için , ben death knight i 80 leyip o serverda hiç bir karakterim olmasa bile migrate edebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 said: Q u o t e: Q. Can I create a death knight on one account and transfer it to a new account? A. Death knights can be transferred with the same fees and restrictions as any other character. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 accounta değilde başka bil realme migrate tarzı ama 55 olmiyan bi serverda , sadece dk olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 olmaz işte üstteki de hemen hemen aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 offf hala dl bitsin diye bekliyorum. miraul 65 olmuş bile adsf acaip kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 66 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 abi yarın sabaha 70 kalkarsın sen o zaman gibime geldi. Ben gece almadığımdan oyunu daha 61 im ama olcak o da pazar sabahına 70 olmak hedeflerim arasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 anca bu akşam alabildim oyunu, resmen kanser oldum scarlet enclave chatinden ya, bu kadar saçma sapan adamlar sürüsü dk açmış, habersiz hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dk acacagım bırak 55+ karakter olmıyan serverları kendı serverımdada acamıyorum ne is yaw delırıcem her server 1000+ sıra mıllet gerı dondu wowa gene ezılen emekcı kısmı dagılın laaannn.836. kısıyım su an ıtıbarı ıle magtheridonda hade hayırlısı....830. go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bl de durum ne oyun sırası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ya bende iki tane 70 var, iki tane lvl 55 civarı.. Lvl 55 olanları zevkle kasıyorum şu an.. Peki diğer 70 leri DK yapabilirmiyim ? Yani lvl 70 dk mı olacak yaparsam? Bayağı cahilim bu konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Bende Açtım dkimi bide ismi ScarletX oldu çok karizma bence:D.Hatta keşke mainim adı bu olsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 @loop: yok simdi dk olayı soyle eger serverda herhangi 1 tane lvl 55+ karakterin varsa create new char diyosun ilk ekranda ordan ırkını seçip dk diyosun YENİ bir adet karakter yaratılıyo DK lvl 55 olarak ve eski karakterin aynen duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Teşekkürler, biraz önce SW de kral a bağlılığını bildiren yüksek lvl bi DK gördüm ondan aklım karıştı, adam geceden beri kasmış demekki :) Sağol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 o diil de bi victimizer vardı bizim eski AQ da adam %90 çinliydi ben 60-70 kasana kadar adam 1-70 shaman kasmıstı ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Hala Ahn-Qirajdamısın? Estergondamısın yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 aman diyim yok eheh ben vanilla-AQ zamanında ordaydım (pre tbc ve tbc nin başları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 orc dk mı açsam yoksa karizmasına aldanıp ud mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Benim orc daha çok hoşuma gitti,zevk meselesi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 blood fury için düşünüyorum orc ama görüntü olarak ud daha çekici geliyor. zamanında end game gear yaptığım gnome warrior yüzünden çok hüzün yaşamıştım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 mulgear6 said: o diil de bi victimizer vardı bizim eski AQ da adam %90 çinliydi ben 60-70 kasana kadar adam 1-70 shaman kasmıstı ehah Popoyedir o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar