Khriska Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ya anlamadığım bi konu var değişik söylentiler var bu konu hakkında, olay şuki: DK açtığımızda direk lvl 55 den başlicaz deniyo bu yeni karakter açıncamı böyle oluyor yoksa bi tane lvl 55+ karakteri dk' ya mı çeviriyoruz nası bişi bu kesin bi bilgi alabilirmiyim münkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yeni karakter olarak DK actigin zaman 55den basliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ben rerollayacam, sürekli sizi oyuna dikkat bi şekilde tutan bir sistemi var, tek tuş spam arada çay içme olayı yok bu güzel ama çok kimse oynamaz, herkes alt acar ilk questleri felan bitirir, bikere tanklaması mitigation olarak sıkıntılı, cooldownlara bakıyor, pvpsi daha kötü ,warriordan 2 kat daha fazla kitelanıyor sıfıra yakın bir delay ile oynamıyorsanız pe ktavsiye etmiyorum zaten rotasyonlar baya latency e bakıyor, bir kere geçirince baya düşüyor dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 death grip yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 35 talentla 25 saniye, 15 saniyelik intercept üstüne bir de stun ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Sparkcaster said: ben rerollayacam, sürekli sizi oyuna dikkat bi şekilde tutan bir sistemi var, tek tuş spam arada çay içme olayı yok bu güzel ama çok kimse oynamaz, herkes alt acar ilk questleri felan bitirir, bikere tanklaması mitigation olarak sıkıntılı, cooldownlara bakıyor, pvpsi daha kötü ,warriordan 2 kat daha fazla kitelanıyor sıfıra yakın bir delay ile oynamıyorsanız pe ktavsiye etmiyorum zaten rotasyonlar baya latency e bakıyor, bir kere geçirince baya düşüyor dps Bende main i Dk yapmayı düsünüyorum da. PvP'si neden kötü onu anlamadım. melee range'e girecek fazla skill olmadıgından mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kitelanıyor, hiçbirşey yapamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Biraz video felan izledimde targetı yanına çekiyor felan. Mage Blink e benzer bir skill var. Ama sen daha iyi bilirsin tabi de bu skiller bir işe yaramıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dk pvp de bayagi saglam sadece oyunu bılen,dk yı kiteleyen kısıler keser.mesela; ROGUE nın pek sansı yok dk ya karsı betadan bılıyorum resmen ezıyorsunuz anca yarı canınızı gotururse goturur MAGE eger saglam kıtelerse keser,dk yakalarsa hıc sansı yok. WARRİOR 1 kere öldum dk ile warriora karsı oda sanırım fazla sudden death procladı bende fazla umursamadım nasılsa keserım dıye skill pek kullanmayınca hali ile yıgdı yere. SHAMAN ench hic sansı yok element olana karsı pek combat yapmadım o yuzden bırsey dıyemıyecegım healer olanı ıse cok zor disease cleasing totem atıyor kendını heallıyor kıteleyemıyor ama manası bıtene kadarda olmesı zor cok az combat yaptım resto shamna karsı degısmıste olabılır sımdı WARLOCK oda öluyor ama zorluyor warlocka karsıda az combatım oldu betada tam kesın bısı dıyemıyorum o yuzden ama genede keser PALADIN nerfden once lvl 75 pala 80 dk yı kesıyordu ds kullanıp ama ds sız sansı yok.Sımdı ne olmustur bılemıcem en kotu rakibi dk nın paladin. healer pala cok fena kiteliyor chain of ice ı ve diseaselerinızı kaldırdıgı ıcın tutamıyorsunuz tutsanızda sonucta plate gıyıyor melee dps dusuyor zaten hangi class olursa olsun dk disease birakamazsa dps felaket bir sekilde dusuyor. HUNTER kesiliyor ama zorlamıyor desem yalan olur. DRUİD kedi formunda berserk acınca baya bir incitiyor ama genede kesılıyor sadece ne zman melee rangeden kacmanız gerektıgını bılıceksınız Dk kitelemeye musait bir class olmasına karsın bazı durumlarda sız kıtelemelisiniz yoksa ölüm kacınılmaz... not:Frost spec e gore konustum diger speclerde durum degişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 diger specler olarak ztn dk pvp de cidden zayif pvp yapcam diosan frost yapicaksin alternatifin yok yani :) ha diger builtler ile de yaparsin pvp ama isin ciddi pvp yapmaksa rank kasmaksa arena falansa mecburen yani hehe ha mesela unholy de spell dmg azaltan talent de guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 rogue ve belki warrior dışında her class la rahat rahat keserim dk ı, betada herkes premadelerle oynadıgı icin dogru düzgün pvp yapabilen adam az zaten betayı baz almak saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ben main olarak dk oynamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 range dps-druid melee dps-rogue tank-DK gibi bi kombinasyon yapabilirim ek pakette rogue u kastıktan sonra hala halim kalırsa tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 pri-saman-rogue 80 ledikten sonra dk ya bakıcam ıyk ölücem ben lvl kasmaktan aynı bölgede 4 kez q yapmak oyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Vioxx said: dk pvp de bayagi saglam sadece oyunu bılen,dk yı kiteleyen kısıler keser.mesela; PALADIN nerfden once lvl 75 pala 80 dk yı kesıyordu ds kullanıp ama ds sız sansı yok.Sımdı ne olmustur bılemıcem en kotu rakibi dk nın paladin. zaten rp bakımındanda en kötü rakibin Paladin olması gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Öncelikle warriorumu 80 yapacam. Tank lazım. Sonra dk alt açacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Unholy spec dk gayet güzel oluyor tadından yenmiyor dpssi de gayet tatmin edici pvpside özellikle arena gerçi diğer specleri tam aksiyonda görme/deneme şansım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 valla ben shamanımla druidimi feda ederek açma niyetindeyim ama bakalım ilk gün çok kalabalık olur oralar cidden napcaz diye düşünüyorum. Yani 55-60 arasını 1 günde geçersek rahatlar ortam gibime geliyo çünkü Tbc arealarının server durumları kaldırır gibime geliyor o kadar kişiyi ama ilk açıldığı gün dk areası patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ayrıca yukarıda dendiği gibi unholy spec hem pve hem de pvp için çok ii durumda. Nerf gelir mi gelmez mi bilemicem şimdilik ama bi gelsin oynayıp görelim. Bi de mesela dkların dps circleları bayağı uzun diğer classlara göre mesela basit bir örnek unholy için verecek olursak... Icy Touch --> Plague Strike --> Scourge Strike --> Blood Strike --> Blood Strike --> Death Coil --> Scourge Strike --> Death Coil --> Scourge Strike --> Scourge Strike --> Death Coil --> Restart Cycle bu şekilde bir cycle mevcut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 genel olarak millet unholy takılıyor betada.Unholynın avantaşları bi tane petiniz oluyor sureklı yanınızda ghoul la gezıyorsunuz bone shield fln bı kac oyuncagı daha var ama bence en önemli nokta scourge strikenin shadow dmg vurması yani armor işe yaramıyor. Frost ise daha cok hayatta kalmaya yonelik frostunda guzel yanı özellikle rogue ler için frost strike: 'Can't be dodged, blocked, or parried.' Blood specte herkesin dk kasarken kullanıcagı tree pve de guzel ozellikle Dancing Rune Weapon acıkken incitiyor. genel olarak her tree ile zevk alarak oynanıcak bır class Not:Gecen gece farkettim Rune strikeyi bufflamıslar söyle bisi olmus Rune Strike: Strike the target for 200% weapon damage plus [200 * AP * 10 / 10000]. Only usable after an attack is dodged or parried. Can't be dodged, blocked, or parried. söyleki 4.5k frost strike vurdugum moblara 5.2k rune strike vuruyorum ki elimdeki silah baslangıcta az zahmetle elde edılcek bısı ilerde nasıl olur hepberaber görecegiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 DK lamer classi, warcraft'a saygisi olan adam acmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Penthesilea said: DK lamer classi, warcraft'a saygisi olan adam acmaz. bu lafı dıyen Arthas'ı ve butun lore olayını yok sayıp saygısızlık etmiş olur.If Gate seni bekliyorum penth... (yanlıs hatırlamıyorsam bır penth vardı magtheridon PC guildinde(dagıldı simdilerde) NE bi priest o bumu yoksa bumu o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 [200 * AP * 10 / 10000] nasıl salak bir şeydir biri açıklıyabilirmi mantığını. AP'nin beşte birini daha karışık yazmayı nasıl başarırız diye mi düşünmüşler. N=8 ise http://upload.wikimedia.org/math/4/8/0/4805f6229810b464973a52e89f20bd3a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Vioxx said: Penthesilea said: DK lamer classi, warcraft'a saygisi olan adam acmaz. bu lafı dıyen Arthas'ı ve butun lore olayını yok sayıp saygısızlık etmiş olur.If Gate seni bekliyorum penth... (yanlıs hatırlamıyorsam bır penth vardı magtheridon PC guildinde(dagıldı simdilerde) NE bi priest o bumu yoksa bumu o)he ben ama PC'de degil KR'deydim :) Arthas'a lamer demiyorum, olay genel olarak lamer yani. Cat diye DK acilir mi lan? gnome dk falan of allahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 NE SAYGISI OLM OYUN LAN BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar