aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 gelmisken blok flutle ilgili enteresan bi animi da anlatmadan gitmiim. simdi central parkta john lennona adanmis strawberry fields adi verilmis bir bolum var, orda beele yerde peace isareti filan var, banklar filan, hippiler oturmus sarkilar calip soyluyo, ellerinde gitarlar filan, dedim ya iste hippi adamlar, uzun sacli, kotlu tshirtlu filan. bu hippilerin yaninda, onlarla pek alakasi yokmus gibi duran kumas pantolon+gomlek, saclar duzgun tarali, gozluklu bi amca oturuyo. calinan sarkilara HELVACIOGLU fuluduyle eslik ediyo, onunde notalar filan, arada fuludu degistiriyo, gaza gelip solo atiyo filan. ne enteresan degil mi? eve gidince resimde koyarim belki, ama buyuk ihtimalle koymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 belki o ust katta cocugun caldıgını sandıgın flutu ailenin babası calıyodur. baba blok flut dersleri vererek evlerini gecindiriyodur. o yuzden gelisme yoktur bi turlu. hep beginner seviyesine ogretiyodur aynı srkıları adam. olamaz mı? bence mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yasa çıkmalı flütü kaldıran. işkence bildiğin, hoca da asabiyse hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 elesso said: yapılarda konfor,yalıtımla başlar... bunu daha öncede görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yalnız ben başlığı bir çocuk bu kadar mı karizma olur? diye anladım. ve son olarak. Blok flüt nedir ya! Ben bile çalabiliyorum. Düşünün artık.. Ben sana ney göndereyim sen de çocuğa hediye et. 1 haftaya intihar garantili :) Ciddiyim @Barbekü Bluesafe-mavikalenin reklamı sanirim. Ulan reklam zihnime kazinmis sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Sly-One said: Fake bu, Photoshop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kazma değil zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ne o ben de bilemedim burdan bakınca fotoşop gibi hakket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bence burnu photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bence sapı fatoş hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 abi aynen bende öyle snıyordum ama galiba o ses rüzgar tarzı bişi ya gerçi bayadır duymuyorum ama üst kattan yazın 3 ay boyunca blok flüt sesi geldi. lan acaba biz aynı kattamı oturuyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Kickapoo said: Bence şikayet etme hiç bırak takılsın çocuk. kardeşimle ufaklığımız aklıma gelmese direk kavga çıkartırdım zaten. 0 şikayet bir komşu olmayı yıllar yıllar önce ufak bir çocukken alt komşumuzdan öğrenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 pickaxe o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Saeros said: ABİ ÇIK YUKARI KATA ÇAL KAPIYI SERTÇE "çocuğunuzun flüt sesi olduğu gibi bizim kata geliyor, çok rahatsız oluyoruz, biraz azaltabilir mi acaba?" DE. BU ONLARA BİR DERS OLACAKTIR arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ginaly said: Saeros said: ABİ ÇIK YUKARI KATA ÇAL KAPIYI SERTÇE "çocuğunuzun flüt sesi olduğu gibi bizim kata geliyor, çok rahatsız oluyoruz, biraz azaltabilir mi acaba?" DE. BU ONLARA BİR DERS OLACAKTIR arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... Utku abv sdhfh of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahahah süper kombo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahahahaha utku bebeyimsin ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 MADBOY said: ginaly said: Saeros said: ABİ ÇIK YUKARI KATA ÇAL KAPIYI SERTÇE "çocuğunuzun flüt sesi olduğu gibi bizim kata geliyor, çok rahatsız oluyoruz, biraz azaltabilir mi acaba?" DE. BU ONLARA BİR DERS OLACAKTIR arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... Utku abv sdhfh of. Ahahahahaha ölüyorum resmen ya, bunu bir bayan arkadaşımız etmişti , efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aklıma saykomatrix geldi nedense hehe:P hatta saykomatrixten önce şu: http://www.secretspy.net/flashs/Onur_Kek-Imam_vs_Sayko_Kemal.htm geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 cocuğa testere misali oyun hazırla , bakalım flüt çalmanın değerini biliyormu diye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 blok flütün de müzik tarihine gerçekten hiçbir katkısı yok. yine de tavsiyem çocuğu çok fazla dürtmemen. çok dellenirsen aileyle çocuğun daha dikkatli çalışması için konuşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 git çocuğa sen hiç kaval çaldın mı de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 lex i cagır levyeyle gelsin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 huun said: Çekilmiyor ama hiç. Şeytan diyor çık bi' gün yukarı, annesi kapıyı açar açmaz dal içeri, çak veletin ağzındaki flüte, yuttur flütü buna, sabah okula füüt füüt ede ede gitsin. ayıp lan, sen hiç mi flüt çalmadın okulda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 allah başka dert vermesin. bizim apartmanda bunların merdivenlerden hoplaya zıplaya inen ve bizim evin kapısının önünde evcilik oynayanları var. 4 tane ufak kız çocuğu 5-6 basamak atlayıp merdivenden inince birde yetmezmiş gibi çığlık atınca senin çektiğin derdi kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar