Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir çocuk bu kadar mı kazma olur?

huun

Öne çıkan mesajlar

gelmisken blok flutle ilgili enteresan bi animi da anlatmadan gitmiim.
simdi central parkta john lennona adanmis strawberry fields adi verilmis bir bolum var, orda beele yerde peace isareti filan var, banklar filan, hippiler oturmus sarkilar calip soyluyo, ellerinde gitarlar filan, dedim ya iste hippi adamlar, uzun sacli, kotlu tshirtlu filan. bu hippilerin yaninda, onlarla pek alakasi yokmus gibi duran kumas pantolon+gomlek, saclar duzgun tarali, gozluklu bi amca oturuyo. calinan sarkilara HELVACIOGLU fuluduyle eslik ediyo, onunde notalar filan, arada fuludu degistiriyo, gaza gelip solo atiyo filan. ne enteresan degil mi? eve gidince resimde koyarim belki, ama buyuk ihtimalle koymam.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ben başlığı bir çocuk bu kadar mı karizma olur? diye anladım.

ve son olarak. Blok flüt nedir ya! Ben bile çalabiliyorum. Düşünün artık.. Ben sana ney göndereyim sen de çocuğa hediye et. 1 haftaya intihar garantili :)

Ciddiyim

@Barbekü

Bluesafe-mavikalenin reklamı sanirim. Ulan reklam zihnime kazinmis sfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
ABİ ÇIK YUKARI KATA
ÇAL KAPIYI SERTÇE
"çocuğunuzun flüt sesi olduğu gibi bizim kata geliyor, çok rahatsız oluyoruz, biraz azaltabilir mi acaba?"
DE.
BU ONLARA BİR DERS OLACAKTIR

arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile...
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
Saeros said:
ABİ ÇIK YUKARI KATA
ÇAL KAPIYI SERTÇE
"çocuğunuzun flüt sesi olduğu gibi bizim kata geliyor, çok rahatsız oluyoruz, biraz azaltabilir mi acaba?"
DE.

arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile...

Utku abv sdhfh of.
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:
ginaly said:
Saeros said:
ABİ ÇIK YUKARI KATA
ÇAL KAPIYI SERTÇE
DE.

Utku abv sdhfh of.

Ahahahahaha ölüyorum resmen ya, bunu bir bayan arkadaşımız etmişti , efsanedir.
Sosyal ağlarda paylaş

allah başka dert vermesin.

bizim apartmanda bunların merdivenlerden hoplaya zıplaya inen ve bizim evin kapısının önünde evcilik oynayanları var. 4 tane ufak kız çocuğu 5-6 basamak atlayıp merdivenden inince birde yetmezmiş gibi çığlık atınca senin çektiğin derdi kıskandım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...