Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Küçükken izlediğim Peter Pan filmidir kendileri. Steven Speilberg'un ellerinden çıkma güzel bir film. Ozamanlar tabi ne bilim steven şıpilbörg fln, ilk fantastik filmimi izlemiştim korsanlar, peter pan ve Julia Roberts'ın oynadığı tatlı Tinkerbell vardı benim için hehe. Tabi asıl krediyi burda Dustin Hoffman ve Robin Williams'a vermek lazım. Bayadır izlemiyodum bu akşam cnbc-e'de saat 22.00'da. İzlemeyenlere izlemeleri önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Anaa süper filmdi bu yaa :) CNBCE yok yurtta ama bir aramak lazım filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Yakın zamanda izledim, pek güzeldir. Bu akşam da izleyebilirim bizimkilerin izleyecekleri başka bir şey yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 çok bayıktı bu ya,küçükkende sevmemiştim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Küçükken de bayılırdım, büyüdüm download ettim arada seyrediyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Şahane filmdir, tekrar tekrar izleyip de baymadığım filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Hayatimin ilk 10 filminden biridir Hook. Herseyiyle bambaskadir, ozeldir, superdir, vazgecilmezdir. Spielberg hayranligimi olusturan filmlerdendir. HD'si ciksada 1 milyonuncu kez izlesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 cocuklar icin sahane bi film Hook, buyuklerde severek izleyebilir. 67 yasina da gelsem izlerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 güzel geldi akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Benimde çizgi filmi hariç izlediğim ilk sinema filmiydi =) Almanyada daha sonrasında kılıçları ıvırlar zıvırları satılıyordu bende rufiusun kılıcı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 olağanüstü bir filmdir cidden,o harika oyuncu kadrosu,anlatımı vs. vs. çok farklı bir film, bu sene sınıfa izlettireceğim filmlerin listesindeydi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar