Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wrath of the Lich King - İstanbul Toplaşması


toggie

Öne çıkan mesajlar

World of Warcraft'ın yeni expansionı için daha önceden gece satışı olursa böyle bir toplaşmaya önayak olacağımı belirtmiştim. Bugün Aral'dan aldığımız habere göre de gece satışı yapılacak.

Tarih: 12.11.2008
Saat: 19:00
Yer: Bağdat Caddesi D&R

Mevcut güncel liste, eklendikçe güncelleyeceğim. Belki yazanlar da bu akşam ya da yarın kesinleştirirse oldukça iyi olacak. // Zaugna

Cüce (kesin)
gangren (12den sonra balkabağı olduğu için satabilir)
spidee (kesin)
xunn (çocuğunu keser yine gelir)
dworgian (kesin)
griswold (bu kesin değil. Belki muhabbet için gelirim diyodu)
axedice (nerdrage gogogo)
mulgear (kesinimsi)
madboy (kesin)
toggie (kesin)
fenris (belki)
Mortis (kesin)




daha fazla insanı bekliyoruz efenim, lütfen gelmek isteyenler buraya ismini yazdırıversin. kesin listeyi oluşturabilirsek D&R'a listeyi vermek daha kolay hale gelmiş olacak.

satış gece saat 00:00'da başladığından öncesinde cafe, restaurant tarzı kalabalık girebileceğimiz bir mekanda yemek yiyip, muhabbet ederiz. forumda yazılarını sevmediğimiz totoşların saçını çekeriz, ally oynayanları dışlarız falan. gelin yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha Bağdat Caddesinden de emin değiliz zaten. İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplam 7 satış noktasından bahsedilmiş. İstanbul'da minumum 4 noktada -2 anadolu, 2 avrupa- satış yapılır herelde.

Ben anadolu yakasında oturuyorum, sanıyorum cogumuz da oyle ama karsıda olsa da farketmez gelirim. Ne oyunbozan admin cıktın he :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdilik sıra liste vs. ile ilgili bişey demiyorlar bi gün önceden falan belli olur onlar. Ben yada madboy gider yazarız isimleri listeye.

Böyle dedim ama eskişehir dnra şimdiden isim yazdırmaya başlamışlar. Dur bi yarın soralım şunu.

edit 2: geleceği kesin olan arkadaşlar isimlerini versinler, eğer listeye şimdiden başladılarsa hemen yazdıralım. Yarın madboy gidip konuşucak.

madem öyle msn de vereyim
[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...