Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 huun said: bu bişe değil. endosunu yaptıkları zaman olaydır benim için. Var zaten içerde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ergen genclik demis biride,dayagi yiyen bunlari giyinip sokaga firlamasin sonra hehe 'ne dediydin la bidaha de bakim,abi valla bisey dememistim!' adsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Orduya vermeyeceği konusunda, ordu benzer bir teknoloji ile çok rahat patneti sollayabilir hatta direk "el koyduk yassah bundan sonra sivillere" diyebilirler. Bizi bilmem ama torunların dünaysı bi acayip olacak gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 iron man diyen var crysis gerçek oluyor diyen yok.belki vardır okumadım tüm topağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 olmaz crysis nano teknoloji urunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 aklına halo gelen bi ben mi warım ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 daha karizma birine giydirselermiş bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 soyle kasli falan buyuk bi adama mesela (ozaman o zimbirtiya ne gerek var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Benim aklima Hello Kitty geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 crysis'deki nano-suit'ler kas hücrelerini taklit eden başka bir teknoloji kullanıyor, o konuda yapılan ayrı çalışmalar var ama aynı teknoloji değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ardeth said: aha cılkı çıkcak bu dünyanın az kaldı (tu) ayrıca bu giysiyi giydirdikleri herif anca bu giysiyle normal kaslı bir adamın gücüne ulaşır heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Aslında ironman deki gibi bir zırh bugünkü teknolojiyle çok rahat yapılır. Tek eksik enerji kaynağı. Tony Stark'ın kalbi yerine taktığı nükleer jeneratör kılıklı şey işte. Öyle kompakt ve uzun ömürlü bir enerji depolama aygıtı henüz olmadığından ilerlemiyor bu tip exoskeleton projeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 uçamayan tabi? öyle bi motor üret sora da gel beni üret. herif 3 tane üst üste konmuş cd kalınlığında motorla -ki bi de bunlar avucunun içinde- ses duvarını aşıyo be. yok ebeninki leburan ceyms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bizim ERKE yi arayıp hallederiz enerji sorununu problem deil nolcak :D siz bi yapın zırh neyin yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mr_Hand said: uçamayan tabi? öyle bi motor üret sora da gel beni üret. herif 3 tane üst üste konmuş cd kalınlığında motorla -ki bi de bunlar avucunun içinde- ses duvarını aşıyo be. yok ebeninki leburan ceyms. orası hariç tabi bi de kolundan çıkan roketler filam da hariç tek kızkaçıran boyutunda füzeyle tank patlatmalar falan:D ama zırh mümkün yani bugün var zaten çalışan prototip örnekler, ama kol gibi elektrik kablosu bağlı arkadan, ona bağlılığı kestikten sonra no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 zırh da mümkün değil ki. o mermiyi topu vs. durduracak zırh malzeme olarak yapıldı diyelim -yapılıyo da- ama o mermiyi yiyip ayakta durmak? 100 mt uçarsın. bütün enerjiyi zırh emicek çünkü delip de geçemicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aslında o da mümkünde şu sıralar değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 butun sorun enerji boyle olaylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mr_Hand said: zırh da mümkün değil ki. o mermiyi topu vs. durduracak zırh malzeme olarak yapıldı diyelim -yapılıyo da- ama o mermiyi yiyip ayakta durmak? 100 mt uçarsın. bütün enerjiyi zırh emicek çünkü delip de geçemicek. bugün bile var füzenin tank topunun zırhta yaptığı etkiya karşı tepki kuvveti uygulayarak sönümleyen zırhlar... amerikalıların M1 Abram larında bile var yani... nanoteknolojiyle üretilen zırhta mı olmayacak ayrıca ben zırh yapılabilir diyorum, zırhı kullanan adam tank topu yiyince nolur bilemem... aksiyon filminde he gördüğünüz gerçeğe dönüştürülebilir gibi bi laf çıkmadı ağzımdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 evet, nano hidrolik damperler yaparlar nolcek. bunu sevdim de yeterince hızlı hareket edemez, güç odaklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 resimdeki adam power ranger moduna girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 leoneo yazdığım şeyi bi daha oku sen, tam tersinden anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 işte tam zırhları geliştirdiler, bu sefer de binyıllık barut teknolojisinin yerine manyetizma ile çalışan silahlar geliyor. kısmet. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bunun epic olanı yok mu? sadece +angle sensor var bunda, hani +stamina +agility +fire dmg fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 resist edio defanse ağırlıklı bi set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar