nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Abi biliyosun finaller geliyo :D 19 Ocak'tan sonra başına oturcam msnden falan anlatırım elimden geldiğince ama ben de tam çözebilmiş değilim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 eheh aynısını dusunuyodum, senin yine iyimis, benim 23 ocakta bitiyor =), o 4 gun arada iyice kavrarsın sen, sonra "tutorial by nilep" serilerine baslarız ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 nileppezdel said: Store diyince ben paralıdır dediydim. Bi de baktım ben store'a o gezegen üstünde hiçbişey çıkmıyo. Dükkan kapalı galiba :P Bunun nedeni de kullandıın accaountun regionı oolabilir. Hani ben USA acc dan denemedimde türkiyeye kayıtlı acc ile oyun içinden Store'A girmeye çalışınca bende de boş gezegen oluo ama başkalarının haritalarına girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 USA'de kayıtlı account ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hmm, benim acc. us kayıtlı, oyunda ntsc-u, bir sorun olmuyor, ege sendeki oyun ntsc-u mu ? progamer sen de yeni acc. la acmayı dene bir abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Yok abi asya malı benim oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ahah, sen de japon psn'le dene o zaman abi =), neyse multi'de sorun olmuyormus region'lar uymayınca neyse ki... edik: o kadar da dert degil ya =), bolum yapmayı cozdukten sonra alınabilir item olarak koyarım bos bi bolume, girip alırsınız ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 4-5 bölüm oynadım daha. ben böle eğlenmedim lan. hiç benlik bir oyun değil geçenlerde bir arkadaşta oynayınca izmire geldiğim aldım. eğlence sırf gülüyorum oynarken çocuk gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 story mod bitti. online oynuyorum falan fakat birşey varki deli olacam. 'your profile cannot be saved because it is too large, try deleting unwanted items from my pics, my objects, my costumes or my lvls' diyor. picture olayının tamamını sildim. levelım hiç yok. kostümlerden yapıp save ettiklerimden sildim falan. başka birşey silemiyosun zaten. şu objects kısmına nerden ulaşıyorm bilmiyorum. stickers ve decorations ise onları silemiyorum. nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Yeni yama ile bu sorun düzeltildi sanırım. 1.09 yamasını çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 almaya değermi.alıcam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bi başına oynicaksan alma çabuk bayabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yok hem oynicak insan var.hemdem multi atarım diye düşünüodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oynicak insan varsa al multi bi yere kadar idare ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 pcye çıksa ya bu. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kimler oynuo.firent ekliyelim. gavurlar bi yere kadar.bide diğer insanlara bağlanmanın yolu nedir.oyunu aldıgımdan beri tesadüf eseri birileriyle oynayabildim multi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 red beni ekleyebilirsin, her zaman online olmuyorum ama daha çok akşamları. psn : mardoxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sendit de 15 pound. fiyat iyi mi acaba ? Alayım ilk oyunumu fsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 iyi de, sendit 3 haftada getirdi lbp'yi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bana hala getirmedi, Refundla falan uğraşıyorum. Değmez alma senditten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 shopto pzts sipariş veriyorum cumartesi gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 spawn77 said: Bana hala getirmedi, Refundla falan uğraşıyorum. Değmez alma senditten tam sendite yapılan ödemenin iptali için bankaya dilekçe yazarken oyunun geldiğini öğrendim. Benimki de "refund"dan 5 dk önce geldi diyim :) hakkaten çekilen strese değmez. ilk defa alış veriş yapıyosanız önermem senditi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 shapsalla shopto dan verdik oyun siparisini bana lbp siparisi verdik 4 gunde geldi harika bi oyun ya cok eglenceli oynamak isteyen eklesin psn: anelor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Marl0_on said: pcye çıksa ya bu. = ama tam bir ps oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yok mu ya 1 tane oynayan allahin kulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar