Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Little Big Planet

draedan

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Store diyince ben paralıdır dediydim. Bi de baktım ben store'a o gezegen üstünde hiçbişey çıkmıyo. Dükkan kapalı galiba :P

Bunun nedeni de kullandıın accaountun regionı oolabilir. Hani ben USA acc dan denemedimde türkiyeye kayıtlı acc ile oyun içinden Store'A girmeye çalışınca bende de boş gezegen oluo ama başkalarının haritalarına girebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah, sen de japon psn'le dene o zaman abi =), neyse multi'de sorun olmuyormus region'lar uymayınca neyse ki...

edik: o kadar da dert degil ya =), bolum yapmayı cozdukten sonra alınabilir item olarak koyarım bos bi bolume, girip alırsınız ehueh...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
story mod bitti. online oynuyorum falan fakat birşey varki deli olacam.

'your profile cannot be saved because it is too large, try deleting unwanted items from my pics, my objects, my costumes or my lvls' diyor.

picture olayının tamamını sildim. levelım hiç yok. kostümlerden yapıp save ettiklerimden sildim falan. başka birşey silemiyosun zaten. şu objects kısmına nerden ulaşıyorm bilmiyorum. stickers ve decorations ise onları silemiyorum.

nasıl olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
spawn77 said:
Bana hala getirmedi, Refundla falan uğraşıyorum. Değmez alma senditten

tam sendite yapılan ödemenin iptali için bankaya dilekçe yazarken oyunun geldiğini öğrendim. Benimki de "refund"dan 5 dk önce geldi diyim :) hakkaten çekilen strese değmez. ilk defa alış veriş yapıyosanız önermem senditi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...