Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Yaw abicim başlıkla uzaktan yakından alakan yok, bence sen bi uzasan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 abicim niye yazık onu anlamadım.. adam wow'un dinamiklerini bilmek zorunda da değil, konumuz o da değil. sen hala war vs. wow diye sidik yarıştırıyorsun masquerade ve sana laflar hazırladım. burda war'dan sıkılmış insanlar olabilir. aynı insanlar wow'dan da sıkılmış olabilir. sıkılmamış da olabilir. bunu başkalarının dert edinip "ya yaaaa ben söylemiştim"e getirmesi enteresan. para mı alıyorsunuz şirketlerden anlamıyorum ki.. tartışmayı tartışma olmaktan çıkardınız yeminlen. garip bir şey oldu, böyle sümük gibi. iiğğyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bilmediği şey hakkında konuşmasın o zaman. warhammer oynadım rank 27'de bıraktım. az çok bilgim var oyun hakkında. bu da son postumdu. über endgame'de bol eğlenceler size. /quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 evet rank 27'de endgame görmüşsün belli ki. tor anroc? biz wow'unkini 3 yıl gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar