Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T4 / Endgame'de Zamanınızı Nasıl Geçiriyorsunuz?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Kevinromeo said:
Gangren said:
Genel anlamda, detay verilmeden "Yapılcak, edilcek" muhabbeti, hiçbir zaman deneyimli MMO oyuncularına hitap etmez, açıkçası.

Biraz daha somut şeyler lazım.

WAR şu anda, benim gözümde, hali hazırda var olan kredisini yiyor, yakın zaman içerisinde yapılacak değişikler olmazsa, sıkıntı yaratacağı düşüncesindeyim.

Yaw elonia-can haklısında sorunlar aslında atla deve değil.
- SC lerde her hafta bir tanesi ciddi bonuslu olsa
- Thor'un dediği gibi lockdown kalıp yine belli günlerde belli RvR lakeler açılsa vs gibi durumlarda topluluk bir araya getirilmiş olur.
- Class dengesi ve CC olayı için 1.1i bekliyeceğiz. Orada bizim tiksindiğimiz CC olaylarına Mythicin bakış açısı ortaya çıkacak bizde kararımızı vereceğiz...
- Akşam gel renown alak biraz :D

Pyroliza > Elonia

Phiz, bahsettiklerinin hepsi günü-kurtarma amacıyla yapılabilecek şeyler.

Senaryolardan 1 - 2 tanesine ciddi bonus vermek oyun mekaniğine uymuyor ki? Veya senaryoları haftadan haftaya değiştirmek?

Bu zaten oyun içerisinde var, built-in, ama gel gör Open RvR o kadar bayık, o kadar kazançsız ve o kadar amaçsız ki..

SP mesela değil mi? Order veya Destruction Dragonwake'i Locked duruma getirse, SP oynanmıyor. Senaryo kalkıyor listeden. Adamlar bunu akıl etmiş, ama, olay şu "Victory Point" kazanma olayı buglı veya son zamanlarda disabled (tam emin değilim)

En son Destruction'un VP exploitinden sonra (fazla yüksek olmayan bir uçurumun veya lavanın kenarında durup, intihar etmek -> Zealotların seni 3 sn'de reslemesi -> tekrar intihar -> tekrar Res -> GG Zone Locked) Mythic (GOA) Campaign'i Resetledi ve Zone-Lock olayını değiştirdi.
Şimdi kimse zone alamıyor, haliyle campaign sabit duruyor, herkes SP yapıyor.

Yani garip, abuk subuk işler. Umarım yakın zaman içerisinde ek birşeyler gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

benım dar goruslu dememın nedenı hep bole bı karamsarlık hep bole kara bulutlar olayı tamam bende farkındayım eksıklerın oldugunun ama bunlar asılmayacak cozulmucek seyler degıl onemlı olan oyunun ana fıkrının ve sıstemın cok salam olması gerı kalanlar sadece bıberı tuzu bunlarıda en kısa zamanda cozulcegıne ınanıyorum !. Cıddı olarak server populasyonun dustugu konusuna bısey dıyemecegım ben rp-open rvr server dan geldım o yuzden populasyon t2 ıcın konusuyorum benı o kadar korkutmadı.

Not: Mythic ile hicbır akrabalıgım yok bırısı ordan fırlayıp konuyu sapıtmasın Lutfen. !
Sosyal ağlarda paylaş

belkide boel olmasi oyunun kagit ustunde daha iyi durmasindan kaynaklaniyor olabilir.Mesela magic oynayanlar bilir bazen bi deste yaparsiniz kafanizda dersinizki bu bu kombinasyonlar tamamdir bitti asmis ama pratikte uyguladiginizda bakarsiniz ki pek ise yaramiyor buda bence ole biraz pwp end game senaryolar itemler pwpyle tamam guzelde bi sure sora abi ben ayni kaleyi 9999. kere niye aliyorum gibi sorular sormaya baslanabilir (ki pwpnin %90i havada veya area spellerden hareket edemez halde gecirince bu soru cogu kez sorulabilir)diye dusunuyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok basit senaryolara oyuncu dağıtmak. Günlük x2 renown döngüsüne koyarsın senaryoları her tierde, hepsi oynanır.

Sorun, kolay ve çabuk eklenebilecek çözümler varken oyunun elindeki problemleri çözmekle uğraşmayıp diğer oyunlarla sidik yarışına girmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

O daha iyi bir çözüm. Patchle contentle adam tutacaklarına laf dalaşına giriyorlar. Yahu adam seni muhattab almış, satışınla, yarattığın tehditle rakip olunabileceğini göstermişsin kullan işte fırsatı ama nerdeee... Richard Garriot uzaydan dönsün de yeni sword and sorcery MMO yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük 2x renown döngüsü değil de en çok oynanmaya devam eden haritalar oynanma oranına göre %50'ye kadar ulaşan oranda penalty alsın, senaryo yapmak isteyen ya öbürlerine gitsin ya da open rvr tercih etsin. bg holiday gibi olursa sistem kimse senaryodan çıkmaz bir daha.

tabii bir de open rvr'de insan öldürmek çok kolay değil, bu yüzden bonus koydukları halde efektif olarak senaryodaki gelirlere ulaşmak zor. healing daha yoğun, riske giren melee focus yiyebiliyor ve ranged'ın menzilinden çıkmak zor değil. bir de fps düşüşü var ki umuyorum reno'nun bahsettiği yama yakında uygulanır buraya da. bu nedenlerle senaryonun cazipliğinin azalması lazım dediğim gibi bir penalty ile.

sınıf denge olayları 1.1'de işlenebilir, adamlar söyledi ilgileneceklerini özel olarak. muğlakta bırakılan bir durum yok yani. kimseye tahammül mesajları vermiyorum çünkü görüyoruz 4 yıllık oyunda nasıl ağlama duvarlarıyla göller gölgesi oluştu paladinler için filan en son. warhammer'daki dengeler ilk 1,5 ay için gayet iyi doğrusu. oyunu beğenen, oynamaktan sıkılmayan zaten zamanla görecektir neler yapıldığını kendisi.

ha bu arada neyle zaman geçiriyorum? fo3 doğrusu şu ara heh, tavsiye ederim. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
işte oyundaki saçmalık o, join all diyoruz sürekli t1 de norten watch, t2 de mourkain temple gibi her tierde sürekli aynı senaryonun gelmesi.

Oyunda en cok populasyon Empire ve Chaos'da olduğu için olmasın? Sonuçta Nordenwatch ve Mourkain Temple hatırladığım kadarıyla Empire/Chaos scenario'ları ve buradaki bir çok kişinin Join All yerine Join This'e tıkladığını varsayarsam (atıyorum, olabilir) bana mantıklı geliyor sürekli bu iki scenario'ya sıra gelmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:
Oyunda en cok populasyon Empire ve Chaos'da olduğu için olmasın? Sonuçta Nordenwatch ve Mourkain Temple hatırladığım kadarıyla Empire/Chaos scenario'ları ve buradaki bir çok kişinin Join All yerine Join This'e tıkladığını varsayarsam (atıyorum, olabilir) bana mantıklı geliyor sürekli bu iki scenario'ya sıra gelmesi.

Ekrund "Join All" gelene kadar popüler iken şimdi hiç yok. Bence bu sorun tamamen bir kodlama hatasından yada öngörüsüzlüğünden kaynaklanıyor. Join all dediğimiz zaman herkes için Nordenwatch 1. sıra olduğu için PvP alternatifsiz bir şekilde buraya kaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Qui said:

Ekrund "Join All" gelene kadar popüler iken şimdi hiç yok. Bence bu sorun tamamen bir kodlama hatasından yada öngörüsüzlüğünden kaynaklanıyor. Join all dediğimiz zaman herkes için Nordenwatch 1. sıra olduğu için PvP alternatifsiz bir şekilde buraya kaydı.

Nordenwatch sadece chaos ve empire için 1. sırada, elf ve greenskin ler için kendi senaryoları 1. sırada. Ya da en azından en son öyleydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bogachan said:
valla bende lvl 33 de bıraktım sonuçta T4 oynamak icin 40 olmakta gerekmiyo lvl 30 dan sonra end game görmek istiyo insan ama sadece senaryo bulunca kafayı sıyırıyor.

off walla bırakanları gördükçe sinir oluyorum mythice..Bende daha dün 30 oldum ve bundan sonra bu oyuna ayıracağım zaman sadece serpents bilmemneden oluşuyosa cidden yazık..bu adamlar düşünememişmi tipik oyuncu davranışının ne olacağını ya..

Nerde o ilk gün başladığım Dwarf scenarioda 10 tane gobline karşı yaptığımız savaş ve aldığım zevk nerde şimdiki sıkıntı :)
Tier 2 da fena değildi.insan level 5 ken bu kadar zevk kalıyorsam level 30 da bi kaç kez boşalmış olurum diyor ama gel görki psikolojik bi ereksyon bozukluğu yarattı tier 3 oyuncularda :)
Sosyal ağlarda paylaş

serpent's hariç diğer senaryolarda puanı 500'lemek garanti olduğundan (domination veya hold the ball gereği) oralar tercih ediliyor. insanlar değişiklik ve oyundan keyif almak yerine MAXXX PUANNZZZ'ı tercih ettiğinden maalesef durum böyle. önümüzdeki günlerde mythic'ten yeni değişiklikler bekliyorum şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

peki Zeki Mürende bizi görecekmi....

Oyunun sıkıntısı yeni olması değil yeterince üstüne düşülmeden piyasaya sürülmesi aynı aoc gibi..

ilk çıktığında şuanki oyuncu sayısının 3-4 katı oyuncu vardı ama malesef bazı hatalar yüzünden oyuncularını kaybettiler.Bazılarınız diyorki; bir oyunun oturması o kadar kolay değil, kabul ama ben main karakter olarak açtığım bir charı doğru düzgün kullanamıyorsam pvp mantığı üzerinde kurulmuş bir oyunda mecburen pve yaparak zaman geciriyorsam bu benim suçummu bunu oyun firmasımı düşünecek benmi düşinicem.Soruyorum size kaçınız oyuna büyük bir şevk ve istekle oturuyorsunuz ve gene o heycanla zoraki ayrılıyorsunuz pc başından.cc olmayan eşit şartlarda pvp den bahsediyordunuz hala inanıyormusunuz buna veya gerçekten öylemi.
Sosyal ağlarda paylaş

aoc gibi arkadan backstab'lenirken goodbye dialog seçeneğini aradığın bir oyunla bunu bir tutamazsın bir kere. o oyunda düşünülmeden yapılmıştı pvp ile ilgili aşağı yukarı herşey. burada ise oyuncuların KEYİF = PUAN TOPLAMAK düşüncesi nedeniyle kendileri edip kendileri buluyor. şimdiden değişiklikler yapıyor ve devam edeceklerini söylediler.

oyuncu sayısı yorumunda kaynağın ne?

kim mecburen pve yapıyor? neden yapıyor? neyi yapıyor? ilk senden duydum.

şevkle oturuyorum, yorulunca veya başka işim olunca kalkıyorum. diğer her oyun gibi. keyif almıyorsam bir şekilde zaten oynamam. işte birtek wow'da mecburi oynadığım dönemler oldu raid attendance veya r14 zamanları gibi, oyun değil iş adeta.

gerizekalı düzeylerde "you aren't in control of your character" tarzı cc yok gibi sayılı stun hariç. gayet de dengeli eğer grubunuz dengeliyse. pvp'ye dengesiz deyip gidenlerin gittiği oyunda ağlama duvarları var devamlı "şu sınıf eziyor bizi nerf" diye. her zaman da oldu 4 senedir. adam gibi oynayana her sınıfta ekmek var burda iyi kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

hah işte bunu demeni bekliyordum tam. :P

valla "überepix olucam. frostmournemu alıp durotarda esicem, mail kutusunun yanında lowbieler beni inspect yapacak" diyorsanız zaten o 25 man lootlarını kasacak kadar boş vaktiniz var demektir, sorun olmaz.

ama niyeti content görmek ama core raid guildlerin şartlarını karşılayamayanlar için süper bir olay. umrumda da değil açıkçası daha düşük statlara sahip olmak. blizzardın bana sunduğu contenti tamamen görüp oynayabileceğim yani. kısaca item'ı amaç/araç olarak görme durumu.

aynı durum warhammer için savunulmadı mı hep? günde 1-2 saat oynayanların yavaş da olsa end-game content görebileceğini söylerken, tabi ki daha fazla oynayanın her zaman daha iyi karakter datalarına (aka stats, items vs) sahip olmasının gayet kabul edilebilir olduğunu savunmadınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
kim niye 10 kişiliğini yapar ki 25'in lootu daha iyiyken? gene dkp olacak, gene attendance olacak kaldı ki. başka türlü ilerleyip sonraki dungeon'a geçmek mümkün değil.

25 men lere zamanı ve yeteneği yetmeyen insan 10 men yapar,
niye insanlar karazhan yapıyor ki bt loot u daha iyiyken gibi birsey bu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...