fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 şöyle bir şey, [email protected] bu arkadaşı listenize ekliyorsunuz. sonra da, çoklu konuşma yapar gibi tüm gruptakilerle konuşuyorsunuz. olayı karşındakinin adresini görmeden yazma ama bizde ondan daha çok toplu mesajlaşmalar vs. için kullanıbilecek hoş bişey olarak gördüm ben. hem değişik ya bi ekleyin deneyin. not: online iken birileri konuşuyorsa size de alttan alttan mesaj geldi diye ışık yanacak. bunu engellemek için, rahatsız olduğunuz zamanlarda arkadaşa /b N yazın N: rahatsız edilmek istemediğiniz süre, dakika cinsinden. ya da engelleyin. lazım olunca engeli kaldırın. kimler online falan görmek için titreşim gönderin. bişeye davet etcek kabul edince sağda çıkıyor zirzop. öyle işte, bu saatte çok cezbedici bi tanıtım yapamadım haliyle, ama bi deneyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tam olarak anlamadım ne işe yarıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 E o zaman forumun ne anlamı kaldı.Burda sayfalar sürücek tartışmalar nolucak. Yatar bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 activity panel patlattı msn i direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 0ne said: E o zaman forumun ne anlamı kaldı.Burda sayfalar sürücek tartışmalar nolucak. Yatar bu iş. ahah nerenden anladın olayı ya. olay şu, mesela toplu konuşma istedi canınız. ki patide geceleri yapılan birşeydir özellikle. ya da canınız sıkıldı lan biriyle sohbet etsem şimdi falan diyip gireceksiniz gruba konuşacaksınız. varsa birileri muhabbet vs. döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 activity panel nedir? ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aktivite paneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hoş bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Kaldırıor, oyunlar için kullanıyorduk biz. Baya işe yarıyıor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ya ben eski irc muhabbetlerini özlüyom.. kimse kullanmıyo doğru düzgün.. kullananlar away takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kendimiz grup kurmak istesek nasil yapiyoruz ? Paticik harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bunu ekledikten sonra konuşma penceresinde /new group yazarak yaratıyosun. ben yaptım o şekilde, sildim gerçi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 grup çöktü mü ya? bir anda offline oldu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sağlam sağlam. bi an gitti genel olarak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben ekledim de kabul etmedi galiba..offline duruyor öyle,nick de gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bidefa titret düzelir de grup olarak offline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bende koptum bağlanamıyorum ne oldu ? az önce konuşuyorduk ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ben toptan MSN'e giremiyorum mesela, sebep nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 gwidonu kaldırın auto respond yapmayın gruba. çok küfür yersiniz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Please add to join the group again. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 aynen ya sora napioz nickim ömer bu arada kabul et ceo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ceo bizi de aranıza alın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 private group diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 üyelik tam açık şuan, onaya falan gereksinim yok. problem yaşarsanız silin tekrar ekleyin. normalde onaylı olduğu zaman da gruba bi tane mesaj atmanız gerekiyor, o başvuru mesajı gibi bişey. onu attıktan sonra onay isteği geliyor bana. ayrıca o mesajı ne yazdığınız da önemli değil zira sormuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar