asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://www.interesan.com/resim/219009/D%C3%BCnyan%C4%B1n_En_B%C3%BCy%C3%BCk_B%C3%B6ce%C4%9Fi Dal parçasına daha çok benziyor böcekten bence.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben bunun böcek olduğunu anlamam ki görsem. bildiğin çomak lan bu.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hmm bunun türk versiyonlarını sanırım şirince matematik okulunda gördüm böyle uzun ince dal gibi böcek olduğunu anlamak için yakından incelemek lazım :p ama elim kadardı onlar bunlar kol kadar maşallah
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Laraken said: ben bunun böcek olduğunu anlamam ki görsem. bildiğin çomak lan bu. hakkaten la bildiğin dal
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Zaten adi da cubuk böcegi olmasi lazim lol. Iyy igrenc düsünsene. Mangal yakmak icin dal topluyosun, yerden bu dali tutup aldigin anda hem yumusak bi anda kivriliyo kollariyla vücuduna saldiriyo fln. Cehennemden gelen cubuk :P Herhalde basima gelse hayata küserim. Asla ormana cikamam.
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 belki şimdiye kadar gördüğümüz dalların bazıları bunlardandı ama farketmedik
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Malesef ülkemizde yasamiyolar. Yasasa bile bukadar büyük olmaz.
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ne güzel çelik çomak oynanır bu böcekle
Nioctus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Yanlız ben adamın elini ilk görüşte böceğin bir parçası zannettim (:P)
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ya peki haberdeki bu kısımlara ne diyeceksiniz said: yumurtalarının ince kanatlara sahip olduğu, böylece bir ağaçtan diğerine kayabildiği belirtildi said: Bir köylü tarafından bulunan böceğin yerel böcek bilimci Datuk Çan Çev Lun'a teslim edildiği ve araştırmaların ardından böceğe "phobaeticus chani" (Çan'ın süper çubuğu) adı verildiği açıklandı.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 said: Bir köylü tarafından bulunan böceğin yerel böcek bilimci Datuk Çan Çev Lun'a teslim edildiği ve araştırmaların ardından böceğe "phobaeticus chani" (Çan'ın süper çubuğu) adı verildiği açıklandı. öle ismi olan bi insan anca böle bi isim koyabilir zaten.
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 datuk çan çev lun diye isim mi olur be
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bocek gibi durmadiği icin pek tepki vermedim. ama yine de EUUĞĞĞVV.
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 cubuk kraker gibi isirdigini düsünsene!!!! off igrenc bidaha cubuga benzeyen hicbiseyi agzima sürmicem... (Yazmamam gereken bi cümleydi bu :P)
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ne kadar muhteşem bir kamoflaj sistemi var ama!
Öne çıkan mesajlar