AnArko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 oha!?!simdi goruyorum son mesajim engellenmis spam olmasi gereckcesiyle oysa ki bi ton sey yazmistim tamda septimus'un bu yayininin bi oncekine nazaran daha iyi oldugu ile alakali ama kader...bu sirada septimus benim kuyruk acim oldugundan bahsetmissin.gecen gün hayattan sogutan sarkilar kusagi vari simdi hayati sorgulatan sarkilar kusagi...kuyruk acisi denmez ama sen oyle layık gorduysen birsey diyemem ama bulundugum durumu sole izah edeyim: kisitli bir ogle vaktin ve o ogle vaktinde yemek istedigin ozel bir lokanta var.sen gidiyorsun o vakitte yemek yemek istedigin lokantadaki masanda birileri var,hatta ve hatta lokantada yer yok.vaktin kisitli oldugu icin baska bir yere gidemiyorsun orada da yemek yiyemiyorsun.oylece durup senin yemek yemeni engelleyen herseye sovuyorsun.iste sen benim yemek yememi engelleyen oluyorsun burada.hani belki anlasilmamistir diye soluyorum...
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sen şimdi bunu daha net anlaşılmak için mi yazdın=)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bu arada Taylan Yılmaz derken?
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 AnArko said: oha!?!simdi goruyorum son mesajim engellenmis spam olmasi gereckcesiyle oysa ki bi ton sey yazmistim tamda septimus'un bu yayininin bi oncekine nazaran daha iyi oldugu ile alakali ama kader...bu sirada septimus benim kuyruk acim oldugundan bahsetmissin.gecen gün hayattan sogutan sarkilar kusagi vari simdi hayati sorgulatan sarkilar kusagi...kuyruk acisi denmez ama sen oyle layık gorduysen birsey diyemem ama bulundugum durumu sole izah edeyim: kisitli bir ogle vaktin ve o ogle vaktinde yemek istedigin ozel bir lokanta var.sen gidiyorsun o vakitte yemek yemek istedigin lokantadaki masanda birileri var,hatta ve hatta lokantada yer yok.vaktin kisitli oldugu icin baska bir yere gidemiyorsun orada da yemek yiyemiyorsun.oylece durup senin yemek yemeni engelleyen herseye sovuyorsun.iste sen benim yemek yememi engelleyen oluyorsun burada.hani belki anlasilmamistir diye soluyorum... Başka bişey ye. Dert ettiğin şeye bak ya.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben anlamadım garsonlar ter mi kokuyomuş
briareos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 araba pilav diye bişey duymadınız mı, burası köy meydanı değil.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bora Başman'a benim de hediye etmek istediklerim var.
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yanlız hayatımı çok pis sorguluyorum sanırım yatıcam
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Steve Reich'de çalarsan intihar edebilirim.
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Septimus ajkom kız olsam verirdim böyle devam sfageftaet <3
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 çıkmayınız. elit yayın başlatıyorum. gogo winamp rangers.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Oo bok atmıştım benim kitleme gelmez playlist diye. Aynen dinliyorlar hepsi. Çok güzel çok güzel.
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 (tu)Alexi in(tu) <3 X( (td)utopia out(td)
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yeter artık canıma tak etti bende elit olmak istiorm:(
Öne çıkan mesajlar