Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Lokanta diyorum ben. Ki öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 BURASI KOY MEYDANI DEĞİL, HOOOV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 öğle yemeği yiyelim haydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 oha!?!simdi goruyorum son mesajim engellenmis spam olmasi gereckcesiyle oysa ki bi ton sey yazmistim tamda septimus'un bu yayininin bi oncekine nazaran daha iyi oldugu ile alakali ama kader...bu sirada septimus benim kuyruk acim oldugundan bahsetmissin.gecen gün hayattan sogutan sarkilar kusagi vari simdi hayati sorgulatan sarkilar kusagi...kuyruk acisi denmez ama sen oyle layık gorduysen birsey diyemem ama bulundugum durumu sole izah edeyim: kisitli bir ogle vaktin ve o ogle vaktinde yemek istedigin ozel bir lokanta var.sen gidiyorsun o vakitte yemek yemek istedigin lokantadaki masanda birileri var,hatta ve hatta lokantada yer yok.vaktin kisitli oldugu icin baska bir yere gidemiyorsun orada da yemek yiyemiyorsun.oylece durup senin yemek yemeni engelleyen herseye sovuyorsun.iste sen benim yemek yememi engelleyen oluyorsun burada.hani belki anlasilmamistir diye soluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sen şimdi bunu daha net anlaşılmak için mi yazdın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bayağı enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bu arada Taylan Yılmaz derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 AnArko said: oha!?!simdi goruyorum son mesajim engellenmis spam olmasi gereckcesiyle oysa ki bi ton sey yazmistim tamda septimus'un bu yayininin bi oncekine nazaran daha iyi oldugu ile alakali ama kader...bu sirada septimus benim kuyruk acim oldugundan bahsetmissin.gecen gün hayattan sogutan sarkilar kusagi vari simdi hayati sorgulatan sarkilar kusagi...kuyruk acisi denmez ama sen oyle layık gorduysen birsey diyemem ama bulundugum durumu sole izah edeyim: kisitli bir ogle vaktin ve o ogle vaktinde yemek istedigin ozel bir lokanta var.sen gidiyorsun o vakitte yemek yemek istedigin lokantadaki masanda birileri var,hatta ve hatta lokantada yer yok.vaktin kisitli oldugu icin baska bir yere gidemiyorsun orada da yemek yiyemiyorsun.oylece durup senin yemek yemeni engelleyen herseye sovuyorsun.iste sen benim yemek yememi engelleyen oluyorsun burada.hani belki anlasilmamistir diye soluyorum... Başka bişey ye. Dert ettiğin şeye bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben anlamadım garsonlar ter mi kokuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 araba pilav diye bişey duymadınız mı, burası köy meydanı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bora Başman'a benim de hediye etmek istediklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yanlız hayatımı çok pis sorguluyorum sanırım yatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Steve Reich'de çalarsan intihar edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Septimus ajkom kız olsam verirdim böyle devam sfageftaet <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ne calıyorsun? ona gore giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 parmaklarına sağlık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 çıkmayınız. elit yayın başlatıyorum. gogo winamp rangers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Oo bok atmıştım benim kitleme gelmez playlist diye. Aynen dinliyorlar hepsi. Çok güzel çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben sana dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 (tu)Alexi in(tu) <3 X( (td)utopia out(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bliv out utopia rocks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ütop yayın çok iyi aferim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 utopia <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 axedice sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yeter artık canıma tak etti bende elit olmak istiorm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar