Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 duvarın üstünde yürüyen kurtçuğu sahiplendim küçük bir kaba koydum besliyorum acaiyp mutluyum.o büyüynce ne olur SİZCE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sinek olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ciddiyim hayvan sistematigi hocasi soyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 evet biyoloji okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Samuray Kurtçuk olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 zilyon tane kurtçuk var hepsi sinek olmuyodur kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 daha büyük olup daha da da büyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 böyle kurtçuk olmasında. Kalbi olan, şekeri tansiyonu olan bakmasın, highly classified 16+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 maggot ise sinek olur. resmini koyamadım şimdi ama konusu da var patide hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 laorx helm belanı versin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bok böcüü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 funq said: zilyon tane kurtçuk var hepsi sinek olmuyodur kanımca o yüzden sordum ne olur diye fsdk.aptal gibi geziyo toprak ve bir yaprak koydum kapattığım şeyin içine.topraktan 6005320 milyon tane küçük canlı çıktı beraber yaşıyolar şu anda.bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bide böyle bir kurtçuklanma şekli war. evet bakmayın bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ya sole seyler koymayin foruma ya offf. sinek dedim cunku duvarnda buldugun kurtcugun sinek olma olasigini en yuksek gordugum icin ama bocek olucak yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kurtçuklar nasıl bir anda meydana geliyor ben asıl onu anlamıyorum bir de ölünce kurtlar yiyor ya bizi, diriyken niye yemiyorlar onu da anlamadım. yardım ltfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sinekler yumurtayi birakiyor leşlerin ustune bu sekilde kurtcuklar olusuyor adli tipta kisinin ne zaman öldügünü bu kurtcuklar veya yumurtalar incelenerek tahmin edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ama 2 hafta önceki yemekli tencere de kurtlanıyor, onu merak ediyorum asıl. ağzı kapalıydı, yemeğe de sinek gelmemişti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sinek tencereye yumurtayi yemek varken birakmis olabilir yumurta gelisimini 2 haftalik surecte tamamlamis ve kurtlar cikmis olabilir yani bunda gizem arama bocek yumurtayi birakiyor kurt olusuyor budur yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 discov. de bi program vardı adamın biri bembeyaz giyinmiş odanın içinde diş ve erkek kara sinek, bi bardak şarap ve çiğ et bulunuyo.oda bembeyaz bu arada.24 saat içinde oda simsiyah oluyo.2 haftalık yumurtlama falan yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bırakın bu işleri, hepimizi yicekler işte bi gün elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kurt olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 adı ne kurtçuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 razzRaziel said: bırakın bu işleri, hepimizi yicekler işte bi gün elbetben yaktiricam kendimi kismetse, size de bocuk mamasi olmamayi oneririm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Penthesilea said: razzRaziel said: bırakın bu işleri, hepimizi yicekler işte bi gün elbetben yaktiricam kendimi kismetse, size de bocuk mamasi olmamayi oneririm hehe +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben yaktırmak diilde, beynımı saklatıcam. ilerde beyin transferi ile sonsuz yaşamın mümkün olabileceğine inanıyorum. deneyler başarılı sonuçlanmaya başladığında ilk insan kobaylardan biri olarak kullanılmayı vasiyet edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar