Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurtçuk ve ben

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
funq said:
zilyon tane kurtçuk var hepsi sinek olmuyodur kanımca

o yüzden sordum ne olur diye fsdk.aptal gibi geziyo toprak ve bir yaprak koydum kapattığım şeyin içine.topraktan 6005320 milyon tane küçük canlı çıktı beraber yaşıyolar şu anda.bakalım nolcak
Mesaj tarihi:
kurtçuklar nasıl bir anda meydana geliyor ben asıl onu anlamıyorum

bir de ölünce kurtlar yiyor ya bizi, diriyken niye yemiyorlar onu da anlamadım.

yardım ltfn.
Mesaj tarihi:
sinekler yumurtayi birakiyor leşlerin ustune bu sekilde kurtcuklar olusuyor adli tipta kisinin ne zaman öldügünü bu kurtcuklar veya yumurtalar incelenerek tahmin edilir
Mesaj tarihi:
ama 2 hafta önceki yemekli tencere de kurtlanıyor, onu merak ediyorum asıl.

ağzı kapalıydı, yemeğe de sinek gelmemişti diye hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
sinek tencereye yumurtayi yemek varken birakmis olabilir yumurta gelisimini 2 haftalik surecte tamamlamis ve kurtlar cikmis olabilir yani bunda gizem arama bocek yumurtayi birakiyor kurt olusuyor budur yani :D
Mesaj tarihi:
discov. de bi program vardı adamın biri bembeyaz giyinmiş odanın içinde diş ve erkek kara sinek, bi bardak şarap ve çiğ et bulunuyo.oda bembeyaz bu arada.24 saat içinde oda simsiyah oluyo.2 haftalık yumurtlama falan yalan yani
Mesaj tarihi:
ben yaktırmak diilde, beynımı saklatıcam. ilerde beyin transferi ile sonsuz yaşamın mümkün olabileceğine inanıyorum. deneyler başarılı sonuçlanmaya başladığında ilk insan kobaylardan biri olarak kullanılmayı vasiyet edicem.
  • Yeni Oluştur...