jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sımdı ınvıte yollayacak kısı isvec veya almanya olacak. pekı alan kısıde aynı sekılde isvec veya almanya olmasına gerek var mı ? bırde lvl 70 olan kısı max 35 mı verebılıyor lvl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 isvec yada alman olucak diye bir sey yok yahu.. recruit a friend verdikleri ulkelerden biri olsun yeter. alan kisi de recruit a friend verilen ulkelerden birinde olmak durumunda. 70 level olayini bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 inv eden kisinin accsinde yazan ulkenin kabul edilen ulkeler arasında olması yeterli nerde oldugu fark etmez :D lvl olayıda inv ettigin kisi 2 lvl alınca sana 1 hediye lvl geliyo ve bu olay lvl 60a kadar devam ediyor en fazla kisi basına 30 lvl kazanabiliyosun hediye bunu istersen kendi altına kullan istersende inv ettigin kisiye kullan yanlıs biliyo olabilir tam emin degilim ama bole olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 listedeki ülkeler nerede acep :D bunlarmıs :P Austria, Finland, France, Germany, Italy, the Netherlands, UK, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Belgium, Spain, Russia, Ukraine, Latvia, Lithuania and Belgium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 8 saatte level 23 kktnxbb. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Masquerade said: 8 saatte level 23 kktnxbb. :P Adamın gözleri doldu, ilk kez 2 hafta oynamadan 23 lvl oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Masquerade said: 8 saatte level 23 kktnxbb. :P benim 2 saat surdu arkamdaki 13 yasindaki cocukla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 2 saat imkansız da, ben 4 saat diye hesaplamıştım. Nitekim en iyi zamanım 1-20 10 saatti herhangi bir exp buff vs. olmadan. Zaten 1 saat saçma sapan rotationlarda koşmak sürüyordur en az. Buna oynadığımız realmde quest moblarını kesmek için kuyruk beklediğimiz gerçeğini de eklersek gayet iyi oldu 8 saat xD (Toplasan 4 kere öldük, o da 17lvlken mi ne, healere 10sn yerde, 2x roguela oynuyoruz, downtime da yok. Tek problem dediğim gibi mobk kesmek için sıra beklemek ve quest itemlerini düşürememek oldu. 6 saat farketmez o da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bingildak said: Masquerade said: 8 saatte level 23 kktnxbb. :P benim 2 saat surdu arkamdaki 13 yasindaki cocukla :P 2 saat bravo valla. 2 saat sadece sağa sola koşturup fp açmakla geçmiştir bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 deadwoll said: 2 saat imkansız da... 8 saatte raf bonusu olmadan 20 olabiliyorum.. caster bir class degilse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 valla boyle bısı yapacak bırı yenı acc bıle alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi bravo o zaman sana ne diyim :D ha biz arada slackledik, quest mobları için diğer kesenleri bekledik vs. boş bir realmde hiç slacklemeden heralde 5-6 saat arasına çekerdik. ha bir de alliance oldugundan da bir yavaşlama söz konusu olabilir, 2 yıllık horde tecrübesiyle horde açsaydık kısalırdı süre. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 jonywayt said: valla boyle bısı yapacak bırı yenı acc bıle alırım :P Biz yeni acc. aldık mesela :P , gece uyurken hesapladım da sadece dungeon questlerini boostlasalar 33lvl oluyoruz SM bittiğinde, daha sonra uldaman + zf + maraudonla 40-50 kasarız gibi geliyor. Bu şekildeyken 300k exp veriyor 6 tane maraudon questi, ne diyeyim. 1 lvl de moblar verse 3 lvl kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 direk yurtdısından birini bulsakta dıyek lvl atlatsa daha ıyı olmaz mı :P birde normal şekilde hemen lvl almaya baslanıyor mu ? yoksa 1 ay flan beklemek gerekıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Şimdi şöyle, acc. management'teki recruit a friend kısmından bir arkadaşına mail yolluyorsun; Bu mailde bir trial key oluyor. Bu keyle birlikte trial olarak oyunu açıyor. (20 lvl, ticaret yok vs.) Daha sonra paket de aldığını düşünürsek 2 acc. şu özelliklere sahip oluyor; -Birbirlerini summonlama özelliği -Beraber kasıyorlarsa (partyi içi ve yakın olmaları lazım birbirlerine) questlerden 3x ve moblardan 2x exp (60 lvl'e kadar) -Her 2 lvlde 1 lvl bonus; bunu açıklamak gerekirse; *Karakterinizde atladığınız her 2 lvl için 1 lvl counter'ı birikiyor. 60lvl olduğunuzda 30 tane oluyor ve mesela yeni bir char açtınız yine o serverde diyelim, invite ettiğiniz kişi yeni açtığınız chara o lvlleri verebiliyor. Atıyorum yeni açtığınız charı 30lvl yaptığınızda 30lvl de arkadaşınız verir ve otomatik olarak 60 lvl olur o yeni karakter. Ayrıca invite eden; -Eğer invite edilen 1 ay ödeme yaparsa, 1 ay bedava; 2 ay ödeme yaparsa, Zhevra Mount kazanıyor. 5 invite hakkı var her invite için bedava ay ve başka zhevra mount kazanabiliyorsunuz. Ayrıca aynı şekilde hızlı lvlleyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 invite yollayan kişi karda burada :p acc u olan ıcın pek karlı degıl :D ben sımdı 50 ytl verıp yenı acc alacagıma power yaptırtayım 80 ytl :P 1-60 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 26 saat sürdü bizim ilk karakterler 1-60, sonra 23 saat civarı. İlk 45 level zaten kek gibi instance yapılıyor. Üstüne arkadaşınızın kastığı her level 60 için bedava 29 level alıyorsunuz ki bu beleş leveller xp nizi etkilemiyor ve % olarak görüyor. Diyelimki level 59,9 sunuz arkadaşınız size beleş verdi küt 60.9 oluyorsunuz. Ayrıca level 35e kadar kasması aşırı aşırı kolay olduğu için biz kasılan her chardan 1 beleş 60 almış gibi olduk şuan ravencrestte 8 charda kasılmış duruyor benim (1 slotta DK ya ayrıldı, DK'da beleş level alabilecekmiş demişti Bliz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yeni kasmayı dusunen biri bana inv atsın da o zaman kasalım beraber :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 jonywayt said: invite yollayan kişi karda burada :p acc u olan ıcın pek karlı degıl :D ben sımdı 50 ytl verıp yenı acc alacagıma power yaptırtayım 80 ytl :P 1-60 :D Evet daha mantıklı hem powerlevelde para meslek falanda kasıyolar hediye paketi :) Blizzard da kendi powerlevel paketini satmaya başlamış resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 suanda yeni bir acc acıyorum ama almanya yada bu tarz bir ulkede bir adrese ihtiyacım war herhangi bir adres yazsam nolur acaba (bir universite adresi mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 deadmines yaptik demin. 20 paladin, rof kankacisi, 21 mage, ben, ve bir 16 druid, heal etti arkadas. sadece instanceda - questler haric - 3 level aldim. su an 25 im ve 20 den 25 sanirim 2 veya 3 saat surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Trial key göndermemi isteyen varsa yollayabilirim :) Slyvanas Alliance da açarsa beraber kasabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 alliance olmasa olurdu ya, aslında ally de olabilir sylvanas da pati varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 14 saat oldu sanırım, 35'e 1 bar var :P Dungeonların questlerini de yapınca 3-4 lvl alıyoruz 20dk'lik sürelerde sonra ara lvlleri kasıyoruz. Quest toplamak ve yeni bölgelere geçmek zaman kaybettiriyor. Sanırım biz de 26-30 saat arasında 60'larız charları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Dennis said: alliance olmasa olurdu ya, aslında ally de olabilir sylvanas da pati varmı var var :) pati var, sotc var daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar