Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

recruit a friendle ilgili birkac soru

Batido

Öne çıkan mesajlar

inv eden kisinin accsinde yazan ulkenin kabul edilen ulkeler arasında olması yeterli nerde oldugu fark etmez :D
lvl olayıda inv ettigin kisi 2 lvl alınca sana 1 hediye lvl geliyo ve bu olay lvl 60a kadar devam ediyor en fazla kisi basına 30 lvl kazanabiliyosun hediye bunu istersen kendi altına kullan istersende inv ettigin kisiye kullan

yanlıs biliyo olabilir tam emin degilim ama bole olması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat imkansız da, ben 4 saat diye hesaplamıştım. Nitekim en iyi zamanım 1-20 10 saatti herhangi bir exp buff vs. olmadan.

Zaten 1 saat saçma sapan rotationlarda koşmak sürüyordur en az. Buna oynadığımız realmde quest moblarını kesmek için kuyruk beklediğimiz gerçeğini de eklersek gayet iyi oldu 8 saat xD

(Toplasan 4 kere öldük, o da 17lvlken mi ne, healere 10sn yerde, 2x roguela oynuyoruz, downtime da yok. Tek problem dediğim gibi mobk kesmek için sıra beklemek ve quest itemlerini düşürememek oldu. 6 saat farketmez o da)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bravo o zaman sana ne diyim :D ha biz arada slackledik, quest mobları için diğer kesenleri bekledik vs. boş bir realmde hiç slacklemeden heralde 5-6 saat arasına çekerdik.

ha bir de alliance oldugundan da bir yavaşlama söz konusu olabilir, 2 yıllık horde tecrübesiyle horde açsaydık kısalırdı süre. :P
Sosyal ağlarda paylaş

jonywayt said:
valla boyle bısı yapacak bırı yenı acc bıle alırım :P

Biz yeni acc. aldık mesela :P , gece uyurken hesapladım da sadece dungeon questlerini boostlasalar 33lvl oluyoruz SM bittiğinde, daha sonra uldaman + zf + maraudonla 40-50 kasarız gibi geliyor.

Bu şekildeyken 300k exp veriyor 6 tane maraudon questi, ne diyeyim. 1 lvl de moblar verse 3 lvl kafadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle, acc. management'teki recruit a friend kısmından bir arkadaşına mail yolluyorsun;

Bu mailde bir trial key oluyor. Bu keyle birlikte trial olarak oyunu açıyor. (20 lvl, ticaret yok vs.) Daha sonra paket de aldığını düşünürsek 2 acc. şu özelliklere sahip oluyor;

-Birbirlerini summonlama özelliği
-Beraber kasıyorlarsa (partyi içi ve yakın olmaları lazım birbirlerine) questlerden 3x ve moblardan 2x exp (60 lvl'e kadar)

-Her 2 lvlde 1 lvl bonus; bunu açıklamak gerekirse;
*Karakterinizde atladığınız her 2 lvl için 1 lvl counter'ı birikiyor. 60lvl olduğunuzda 30 tane oluyor ve mesela yeni bir char açtınız yine o serverde diyelim, invite ettiğiniz kişi yeni açtığınız chara o lvlleri verebiliyor. Atıyorum yeni açtığınız charı 30lvl yaptığınızda 30lvl de arkadaşınız verir ve otomatik olarak 60 lvl olur o yeni karakter.

Ayrıca invite eden;
-Eğer invite edilen 1 ay ödeme yaparsa, 1 ay bedava;
2 ay ödeme yaparsa, Zhevra Mount kazanıyor.

5 invite hakkı var her invite için bedava ay ve başka zhevra mount kazanabiliyorsunuz. Ayrıca aynı şekilde hızlı lvlleyebiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

26 saat sürdü bizim ilk karakterler 1-60, sonra 23 saat civarı. İlk 45 level zaten kek gibi instance yapılıyor. Üstüne arkadaşınızın kastığı her level 60 için bedava 29 level alıyorsunuz ki bu beleş leveller xp nizi etkilemiyor ve % olarak görüyor.

Diyelimki level 59,9 sunuz arkadaşınız size beleş verdi küt 60.9 oluyorsunuz.

Ayrıca level 35e kadar kasması aşırı aşırı kolay olduğu için biz kasılan her chardan 1 beleş 60 almış gibi olduk şuan ravencrestte 8 charda kasılmış duruyor benim (1 slotta DK ya ayrıldı, DK'da beleş level alabilecekmiş demişti Bliz).
Sosyal ağlarda paylaş

jonywayt said:
invite yollayan kişi karda burada :p acc u olan ıcın pek karlı degıl :D ben sımdı 50 ytl verıp yenı acc alacagıma power yaptırtayım 80 ytl :P 1-60 :D

Evet daha mantıklı hem powerlevelde para meslek falanda kasıyolar hediye paketi :)

Blizzard da kendi powerlevel paketini satmaya başlamış resmen :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...