Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 toggie yapıcaktı bi organizasyon. böyle bir buluşma yapılacak mı? az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 çıktığı gecenin sabahı bakırköy dnr dan alırım ben yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 etilerdeki dnr rezillik olur gibime geliyor yine.. FOR THE HORDE diye bagirdiklarinda polisin gelmesi cok iyiydi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 o sorunlu sirket daha aciklayamadiki gece satisi yapip yapmayacaklarini. dolar artsada ne giydirsek kardir diye bekliolar halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 öf ya dert oldu içime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bingildak said: etilerdeki dnr rezillik olur gibime geliyor yine.. FOR THE HORDE diye bagirdiklarinda polisin gelmesi cok iyiydi hahaha onlardan biri bendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ya videosu falan var mı o olayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Show TV ana haber'e konu olmuştu yanlış hatırlamıyorsam youtube'da olması gerek videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Evet haberlere çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 youtube link ? plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bi oyun için geceden sabaha beklemek. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sabah diil gece 1 de aldım ben etiler diil caddeden aldım konuyu saptırmasanız mod bey dahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 WotLK alış kampı yapılacak, 15'i sabahı Cevahir'e gideceksin, kahvaltını edeceksin, oyunu alıp, çıkacaksın, gg 5 dk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 15 i sabaha millet 80 olur be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hmm doğru 13'ünde çıkıyordu değil mi? :p tmm o zaman, 14'ü sabahı gidin siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 cevahir hummmmm bakcas yav artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yok ööle kamp falan, uydurdum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 TBC gece gittim, siraya girdim. Millete numara vermisler ya.. Numara ya! Oha. Gulme aldi beni, cekildim kenara insanlari izledim. Kesinlikle CD i alip eve gidip kursam oyuna girsem o kadar eglenemezdim.. Ertesi gun 9 da kalktim, ayni yere gittim, dnr acildi oyunu aldim gectim. 3 dk falan surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ben TBC için, yurtdışında yaşayan bir arkadaşıma aldırttım oyunu :D Kodu verdi, zaten internetten indiriliyordu ama ilk gece oynayamamıştım yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ve realmimde ilk 70 paladindim.. yani 9 saat o kadar fark yaratmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bingildak said: TBC gece gittim, siraya girdim. Millete numara vermisler ya.. Numara ya! Oha. Gulme aldi beni, cekildim kenara insanlari izledim. Kesinlikle CD i alip eve gidip kursam oyuna girsem o kadar eglenemezdim.. Ertesi gun 9 da kalktim, ayni yere gittim, dnr acildi oyunu aldim gectim. 3 dk falan surdu. öğrenci olsam işe gitmesem aynısını yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 o degilde sira vermeyip napicaklardi? 500 kisi karambolmu yapsaydi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 cok eglenceliydi etiler dnr, tvye ciktik roportaj verdik filan. yoldan gecenler hangi film falan diyolardi, oyun oldugunu ogrenince gulduler gittiler. tiki kizlar cok komikti. elemanin biri oyunu almis karsidaki starbucksta oynamaya baslamisti bile. muhabbetler de superdi her yastan insan kaynasti konustu. imkanininiz varsa yagmur falan yoksa gidin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 lol nerds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Miraul said: o degilde sira vermeyip napicaklardi? 500 kisi karambolmu yapsaydi lol bankada şubeden sıramatik (quematic) aşırıp bağışlıcam ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar