Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e ne zaman çıkıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burda 10 larca serverdan bahsetmiyoruz release de eu ardından us olarak 1 er açılıcak daha sonra gerekli görülürse 2. serverlar açılıca, o yüzden haritanın büyük olması şart :) Ayrıca bu oyunun en önemli olayı Clan vs Clan savaşları olucak o yüzden ne kadar büyük alan okadar çok clan şehirleri için alan ve strateji kaynağı demek :)
Mesaj tarihi:
Bir serverda 10.000 oyuncu kapasitesi olmadan diğer serverı açmayacaklarmış ki 10k bence yeterli bi sayı o harita için. Devler "heryerde player olmasını istemiyoruz, ama çokta ıssız olmasını istemiyoruz" gibi bişi demişlerdi forumda bulamadım şimdi
Mesaj tarihi:
bir q&a'da devlere haritanın büyüklüğünü sormuşlar sonrada almanya kadar büyükmüş doğrumu demişlerdi,

devde "yahu olurmu öle şey, almanya kadar büyük harita cok sacma bir secim olur, kimse kimseyi gormez bulmaz manasız olur" demişti.

ben bunu yazdım sanırım stick olan topiclerden birine
Mesaj tarihi:
daha onceki yazilara gore server ve map 50k kisiye gore yapilmis (o anki online sayisi )
eyer o dogruysa daha fazla player olursa us eu yerine eve online gibi bi cin server acarlar :)
map almanya kadar buyuk olamaz oylebi mapi 20yilda anca cizerler zaten valla soyle dogu almanya kadar bile olmasi cok zor :(
kucuk olmasinda :) sonra toprak bulamiyoz sehir kurcak :)
Mesaj tarihi:
Harita büyük olsun tabi ya . Küçük olmasını isteyenleri anlamiyorum. Bu oyun UO örneklendirilerek yapılmadımı ? Taming varmi bilmiyorum ama yani boş kırlarda monsterların arasında binek aramak kadar zevklisi varmıydı be... Sonra ne biliyim kıymetli madenler , agaçlar belli bölgelerde olabilir onları aramak ta ayrı bir keyif olur.

Harita büyük diye pvp yapıcak adam bulmak zorlaşicak diye birşey yok. Pvp isteyen brit. mezara gelsin kardeşim :P
Mesaj tarihi:
Jadelith said:

unattended makroya karşılarmı acaba :P

eet ya, unattended macro isteriz

yas oldu 30, killarimiz kadayif oldu, bu saatten sonra sabaha kadar fishing mi kascam? gm kafalayalim ya da editlesin, mis
Mesaj tarihi:
en azından uoassist tarzı şeylere ok desinler de uyuklarken yapabilelim

bir tuşa basıp lumberjacki %7 arttırma makrosu vardı, bütün yew i dolanıyodu şerefsiz ağaç bırakmıyodu. onlar olsun mesela
Mesaj tarihi:
bu oyun bence artık patlamaz ya :) baya ciddiye binmiş. hatta tahminlerimce yılbaşına bişeyler saklıyorlar yılbaşında patlatıcaklar bombayı herkes çok sessiz ufak tefek şeyler sızdırıyorlar ve fazla sakin gidiyor fırtına öncesi sessizlik gibin :)
  • Yeni Oluştur...