_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Evet arkadaşlar,hayatınızda sizin canınızı yakan,size zarar veren insanlardan sonra nasıl intikam alırsınız veya sineye çekip intikam almamayı mı tercih edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Amonyakla bayıltıp eve götürürüm elinden ayağından duvara çivileyip ağzını bağlarım sonra kulaklarından kan gelene kadar küfrederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu biraz daha açarsan daha mantıklı intikam yönetmleri gelicektir.Ama elbette herkes isterki kimse kin güdmesin,kimseden intikam almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Klasik olucak ama aldıgın intikamla sende o kişi kadar aşagıya inmiş oluyorsun karmaya inanıyorsan zaten acısı cıkar de geç. Ha intikam yontemleri istiyorsan ortak arkadaslarını o kişiden kopar veya gecenin bi yarısında sadece eğlence için arkadaslarından birini telefona verip seneryo yazın. Evini biliyorsan fare ve türevi şeyler de koyabilirsin ya da arabası varsa olu bi balık alıp bırakabilirsin(carleone tarzı) daha da üretilir gider bu. Ama yapmamalısın bunları yaptıktan sonra eline ne geçicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 0ne said: Konuyu biraz daha açarsan daha mantıklı intikam yönetmleri gelicektir.Ama elbette herkes isterki kimse kin güdmesin,kimseden intikam almasın. Ahahah daha mantıklı intikam yöntemleri lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ekmek'in yazdığına baktıktan sonra yazdım onu.Onun yaptığı intikam değil katliam.Ama tek kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 0ne said: Ama elbette herkes isterki kimse kin güdmesin,kimseden intikam almasın. imla ayrı komik onu geçiyorum da, herkes kin gütsün isterim ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 burtonesk said: 0ne said: Ama elbette herkes isterki kimse kin güdmesin,kimseden intikam almasın. imla ayrı komik onu geçiyorum da, herkes kin gütsün isterim ben şahsen. Kız milleti işte,içleri fesat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 önemli olan hayattan intikam alabilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 söz gümüşse sükut altındır bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Geçen gördüm nette.Kadın adamın bmw'sinin camını kırıp içine boya dökmüş.Bomba bomba hahahaha .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 DÖVERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mantıklı derken 2 ve 3 ü bilmem ama 1-4 ü uygulayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 aslanlı olan bayağı mantıklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 vazgeçtim ben kin gütmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Fly said: DÖVERİM bunu yazmaya girmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Testislerini kes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sly-One said: vazgeçtim ben kin gütmem Örnek bir pati.Bence "Örnek Pati" Title'ı verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hakedene kin gütmek, kötülüğünü istemek, beddua etmek iyi de, bu uğurda kendini küçültmek yanlış. ne demiş jack sparrow: "wait until the moment is mature". türkçesi, "allah cezasını verecek zaten, o zaman karşısına geçip gül" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Look at me. I'm fat, black, can't dance, and I have two gay fathers. People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends to unfold as it should. Plus I have a really large penis. That keeps me happy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bu intikam tutkusu insana çok vakit ve psikoloji kaybettirir. kendini geliştirmeye vakit ayır sen 2-3 kişiyi üzeceğine bir sürü insanı yaptıklarınla etkile daha iyi bir çözüm onlar "basit" insanlar olarak kalsın senin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Aşk, sevgi, saygı, kin, nefret... bu duygulardan birini beslediğin takdirde, hala o kişiye karşı birşeyler hissediyorsun demektir. En güzel intikam bana göre o kişiyi tamamen silebilmektir... hiç olmamış, ve olmayacakmışcasına.... bu bugünki felsefem tabii. zamanında intikam adına çok pislik yapmışlığım vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 İşte Ema apla farkı; wait until the moment is mature ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 tick kemal gibi başlıklar açıyor buda ama daha softcore versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar