moriQ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Yorumları alalım plox. İlk oyun bayağı bir underrated'dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Trailer'ı izledim de, dalga efekti inanılmaz olmuş. Oyun içini çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 iniyo bakalım,18 saati var daha :) ilk oyun güzeldi bence.butcher bayde hapishane atmosferi çok başarılıydı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 çıkmış oyun, sabaha elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yoruk bekliox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Malum yerlerde, maluş şey çıksa da oynasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 malumunuz zaten bi süredir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oynayınca yorum yapın ona göre alıcam veya indiricem ben de (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 vin diesel'i bi tek ben sevmiyorum herelde, cok kufur yermisim gibi hissediyorum. fast & furious serisine de kıl oluyorum ayrıca cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ilkinden kötü olmuş demiş bazı siteler ama dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ps3 de demosunu oynadım ve oynadıım kadarıyla güzel. arada görüntü bugları olsada pek göze batmıo(bi arada havada silah kalmıştı, o hariç). onun dışında kötü bi yan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 seyyar versiyonu çıkmıycak herhalde bunun. heveslenmiştim ama haziranda oynamak zorunda kalıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 http://www.spoonyexperiment.com/2009/04/10/the-chronicles-of-riddick-dark-athena-for-the-pc-in-5-seconds/ ahaha almasam mı orjinal bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 seyyarı da oynanamıycak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 valla oyunun seyyarı yüklü de cracki çıkmamış o yüzden boşa duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bukadar uzun sure hic malum seyi beklememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 said: benjamin34572 Status: Offline Reputation: 1 Comment Posted: Sun Apr 26, 2009 12:56 am Score: 0 i got sick of waiting for a gddamn crack so i just went and boughtthe game lol View user's profile Send private message Reply with quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 oyunu satın almayı düşünmüyorum. belki ps3 versiyonunu alırım ama pc değil. mass effect de var mesela kurup oynamıyorum, 5 kere hakkımız var diye paso cayıyorum, hak gitmesin diye. aynı hissi riddickte de yaşamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Biraz oynama fırsatım oldu , şimdiye kadar beğendim ; atmosfer şahane , gameplay güzel , voice acting şahane , grafik olarak da çok güzel ,ilk oyunu oynadığım için Dark Athena campaign'ini oynuyorum dolayısıyla Butcher Bay'in remake campaiginin durumunu pek bilmiyorum.Karşılaştırma yapmak gerekirse ilk oyunla gameplay hemen hemen aynı. Ayrıca Velvet Assassin'den kat kat daha iyi ki Velvet Assassin de pek kötü sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 esas campaign PC'de değişikliğe uğramamış sanırım. X-Box grafiklerini X-Box 360'da HD'ya taşımışlar gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya ben pcye almayı düşünüyorum hala, ama değer mi bilemiyorum. beğenmediğiniz yanlarını bi yazıverin ona göre bakim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Henüz birkaç saat oynadım ama gayet sağlam duruyor. Seslendirmeler haliyle çok oturaklı ve grafikler de göz alıcı. Pata küte bir FPS gibi gitmiyor yalnız oyun, hemen bitirmiyor kendini. İki tane de video çektim oyundan, http://www.youtube.com/watch?v=B9d9684SyPI http://www.youtube.com/watch?v=HLDV_WZlMhE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar