soulberry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yıllarca burzum, emperor, mayhem, dimuburger, mdb, lacrimas, anathema dinlemiş biri için 180 derece tavsiyeleriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 new age ve celtic dinlemeye başla, tavsiye ederim. 100% enigmatic hits ve celtic myst albümleri çok güzel. tavsiye edebileceklerim enya, adiemus, yanni, sinead o'connor, ronan keating, wes olabilir... rahatlatır. edit: bunlar hoşuna gitmezse (ya da çok yavaş kalırsa) iç açıcı olarak latin müzikleri de dinleyebilirsin. özellikle de merengue. ben çok farklı şeyler dinliyorum genelde tutmuyor birbirini ama kendimi iyi hissettiğim sürece sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Blind Guardian rahatlatır rofl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ht tp://www.youtube.com/watch?v=47tVf7h2QZ8 http://www.youtube.com/watch?v=47tVf7h2QZ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 blind gardiyan evet, huzur veriyo hala. bad religion çektim biraz, enigma zaten dinlerdim. hala da severim. oasis, arctic monkeys falan de denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 stavento Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 britney spears, jenifer lopez, Tokio Hotel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 çizgiden o kadar da sapmayalım. yok artık jay-z. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 pink martini , tori amos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 la_bombonera said: new age ve celtic dinlemeye başla, tavsiye ederim. 100% enigmatic hits ve celtic myst albümleri çok güzel. tavsiye edebileceklerim enya, adiemus, yanni, sinead o'connor, ronan keating, wes olabilir... rahatlatır. edit: bunlar hoşuna gitmezse (ya da çok yavaş kalırsa) iç açıcı olarak latin müzikleri de dinleyebilirsin. özellikle de merengue. ben çok farklı şeyler dinliyorum genelde tutmuyor birbirini ama kendimi iyi hissettiğim sürece sorun yok... enya'nın müziklerini raid yaparken açıyorum,arka planda müthiş oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ergenlik bitince direk neşeli müziklere yönelmiş adam. şaka ha alınma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 89'luyum, ama 6 yaşımdan beri bilek metalci olduğumu göz önüne alırsan. so gothic, so.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 I'm so gothic, I shit bats. olmasi lazimdi sanirim. Bir de ''Ben 6 yasimdan beri metal yiyip zincir s*ciyorum'' vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 beni tanıdın mı? senin şu başlığını ikide bi uplayan kişiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Coldplay - Beautiful World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 soulberry said: beni tanıdın mı? senin şu başlığını ikide bi uplayan kişiyim. Selam, tanisalim. Ben Sedat Peker'in yegeniyim Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sedat Peker benim yeğenim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Benim babam hakan peker ile askerlik yapmis ulan !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ben sedat pekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar