Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gene mi Harun Yahya?!?!?!

Afush

Öne çıkan mesajlar

Bilimum dizileri takip etmek için sürekli kullandığım bi forum yaklaşık bir 10 gün kadar önce hacklenip youtube da islamın mükemmelliği konulu bir videoya yönlendirilmişti.Daha sonraki denememde forum tekrar normal şekilde açılmıştı,sonra bi baktım 2 gün önce tekrar aynı videoya yönlenmiş..

Ama bu son nokta cidden..Bu gün tekrar foruma girmeyi denedim ne net bir şekilde www.harunyahya.com a yönlendirildim..

Gene mi Harun Yahya..Gene mi sen??!!!!

Bu adamın altından çıkmadığı taş var mı hakikaten?

*sigh*

not:Harun yahya (a.k.a. Adnan Oktar) Electronic Arts'ın Spore oyununa da karşıymış..Adam Ç@rŞı yi geçti valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda direkt olarak youtube'daki videoya yönlendiriliyorsun ana sayfaya girmeye kalkışınca, o yüzden davanın pek anlamı olacağını sanmam.

Direkt Harun Yahya'nın sitesine yönlendirilme olsa bile bu adamı suçlamak için yeterli değil.

Harun Yahya'nın bizzat evinde bilgisayarının başında warez-bb'yi kendi sitesine yönlendirişinin videosu ortaya çıksa bile yırtar gibi geliyor ya bana, neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:
Afush said:

not:Harun yahya (a.k.a. Adnan Oktar) Electronic Arts'ın Spore oyununa da karşıymış..Adam Ç@rŞı yi geçti valla.

Zuhahahaha abi bunu nereden duydun? Spore bildiğin intelligent design ama beklerim buna da karşı çıkmasına.

duymadım gördüm adamın sitesinde =)

warez-bb.com yazdığımda youtube a
www.warez-bb.com yazdığımda www.harunyahya.com a yönlendiriyodu beni bi kaç saat önce.

hatta şimdi baktım artık www lar farketmiyo öyle yada böyle direk www.harunyahya.com a çıkıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın?

elinde bu adama karşı bi yaptırımın yok, kanunların kötülüğü yüzünden çat çat otu boku kapattırıyor adam. ekşi sözlükte bile entryler ayıklanıyor bu adama karşı.

adamı savunmak için değil, siteyi bu heriften korumak için. kanunlar ondan yana çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
oha diyorum. yobazlık bu resmen

elbette öyle. richard dawkins den başlayıp bir sürü site bu adamın açtığı davalar yüzünden engellendi. ekşi de bi kaç kez bu adam yüzünden engellendi, ama ekşi'nin avukatı kanzuk iyi çalışıyor bu konularda o dava konusu entry siliniyor kaldırılıyor ve yasak kalkıyor. ancak yurtdısındaki sitelerin böyle bir müdahele imkanı yok. ondan çile çekiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
oha diyorum. yobazlık bu resmen

Vatan gazetesi internet sitesi bir okuyucu yorumu yüzünden kapanmıştı. Okuyucu da bu adnan hoca gibi adamlar ***** demişti sadece hakaret falan da yoktu (ben yazamadım bizi de kapamasınlar diye - tırstım)

Çok acayip. İlkokullarda falan da gidip bieyler anlatıyor bunun elemanları.

Biz de sadece burada cayır cayır yanıyoruz, hiçbişey yapamıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
domain kaptırımıdır

Budur muhtemelen, popüler siteleri bulup onların domain isimlerine benzer isimleri alıp oraya linklemiştir.

said:
Çok acayip. İlkokullarda falan da gidip bieyler anlatıyor bunun elemanları.

Bunla kalsa normal adam kitaplarını fransadaki ilkokullara falan gönderiyor. Onlar da tın zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
forgiver said:
domain kaptırımıdır

Budur muhtemelen, popüler siteleri bulup onların domain isimlerine benzer isimleri alıp oraya linklemiştir.

warez-bb.com 2005 yılında yaklaşık warez-bb.org'dan bir ay sonra alınmış nisan 2009'a kadar zaten. ancak 30 ekim'de yani bugün update edilmiş (yani ns'ını değiştirip başka bir yere yönlendirmişler), sanırım domain'i hacklemişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...