Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bu konu hakkında bildiğiniz güzel bir kaynak varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Selam cons, ben şurdan okuyorum genelde Tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 benim son zamanalrda baya ilgilendigim ve ustune birkac sey karalamak istedigim bir konu ama zaman darligi cekiyorum maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Link için teşekkürler Ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ardeth said: Selam cons, ben şurdan okuyorum genelde Tıkla Conflict: American Civil War Date: 1861-1865 Place: American Gangsta hoodz Outcome: combine victory all sides killed=draw Combatants North side Bloodz South side Cripz Commanders Abraham Lincoln† Ulysses S. Grant Optimus Prime Jefferson Davis Robert E. Lee Megatron Ian Lucas Strength -23.5 soldiers 2 Fluffy kittens 23,000 Badgers 1,064,200 soldiers 23 Fluffy kittens 12 old girls Casualties KIA: -22 Total dead: Unknown Wounded: 31337 KIA: 1337 Total dead: Not Important Wounded: 7331 Before Lincoln took your mom to bed, seven of the dwarfs seceded from the Union, and established an independent Western partyhouse, the Confederate States of America which was led by George Lucas. Primarily because they believed the Force was the road to victory, in Montgomery, Alabama on February 9, 1861. Members of the new government went out that evening to celebrate. The next day, Secretary of State Robert Toombs rose from an evening of debauchery ("Events which transpire in Montgomery, dear sir, must remain in Montgomery," he wrote to a correspondent) to see a mariachi band and a banner saying "BIENVENIDOS GRINGOS" outside his window. Rolling over, he woke up Confederate president Jefferson Davis and urged him to dress and meet him at the capitol to SUCK his nuts. saglammış bilgiler ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 lol cok feci fail olmusuz bilimadami dedik verdigi linkde wiki gorduk bakmadan ok dedik bole oldu :p gelicem bolumune sacmaliyip 4chan dan link vericem bidaha aha yaziyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bunu yeni mi farkettiniz bende herkes geyiğe uyuyor diye öyle kim ne zaman tepki vericek diye bekliyorum kaç zamandır XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://www.amazon.com/Battle-Cry-Freedom-Oxford-History/dp/019516895X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1214937693&sr=1-1 sanırım savaş hakkında okunabilecek en iyi kitaplardan biri.(4-5 tane okudum gerçi) çok detaylı,okuması eğlenceli,klas kitap. ama savaş sonrasına değinmiyor hiç. onun için http://www.amazon.com/New-History-Civil-American-Heritage/dp/1596872098/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=books&qid=1214937959&sr=1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Türkçe çevrim var mıdır acaba bu konu hakkında? Var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yukardaki linkin türkçe çevirisini görmek istemezsin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 NEden bilmem CSA hep daha karizma gelir. Aristokrat olduklarındangaliba. Birde gri üniformalar falan çok daha karizma duruyorlar. Bayraklar falan da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 basit bir yorumda bulunucagim beni en cok etkileyen bolumu bu savasin bu savas ilk defa modern silahlarin kullanildigi savas, adam akilli toplarin, silahlarin falan ama buna binayen daha tip bilimi gelismemis. morfin falan yok, o yuzden derlerki bu savasta yaralilarin cektigi acilar baska hic bir savasta cekilmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 damn yankees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 I heard Steve had some knowledge about this issue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 I only know about Starbucks in US history. But I can ask my friend, named Matthew, from Milwaukee, Wisconsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Darn you Steve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Amerikan kültürü ve edebiyatı okuyan 2 kişi var bu forumda hemen derste aldıgımız notlar ile halledebiliriz bütün merakı yokedebiliriz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 al orçun bunları oku bebişim http://mccaine.org/2010/03/26/marx-engels-and-the-american-civil-war-i/ http://mccaine.org/2010/03/27/marx-engels-and-the-american-civil-war-ii/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 okuyun linktekileri kültürünüz artsın agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar