Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://www.waralytics.com/warservers/index rakamlar toplam yaratılan karakter(account değil yanlış olmasın) sayısı.. altları hesaba katarak(ki eminim herkesin altı vardır) rakamın 2 ye 3 e bölüneceği düşünülürse pek iç açıcı rakamlar değil.. düzelir inşallah ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 us serverları sanırım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 elesso said: us serverları sanırım bunlar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 us de veya avrupada bu kadar çok server açacaklarına herkesi 4 5 serverda toplasalar daha eğlenceli olurdu.avrupada da us ede 4 5 server yetebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 evet us serverları.. eu versiyonunu bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 resmi olmayan bir site en nihayetinde.. bu verileri nasıl topluyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 faq de yazıyo nasılo topladıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bende alt karakter yok isin garibi betada denedik deneyecegimizi engineer dısı karakter acmadım yok altım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hakkaten gövde gösterisi 50şer serverla launch etmenin mantıgı nedir acaba resmen aşırı büyük bi hata yaptılar low pop serverlardaki herkes oyunu bırakıyo büyük bi hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 telaşa gerek yok yavaş yavaş dolar serverlar... büyük bir ihtimalle 10-14 aylık bir sürede yeni server açmazlar bu sürede çok iyi bir duruma gelir popülasyonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 alpg said: hakkaten gövde gösterisi 50şer serverla launch etmenin mantıgı nedir acaba resmen aşırı büyük bi hata yaptılar low pop serverlardaki herkes oyunu bırakıyo büyük bi hızla. eet durum oyle ama bence çok fazla oyuncu olcak dediler wow gibi beklediler her server dolar çok açalım dolsun dediler ama patladı ellernde taktikleri şmdide duzeltemiyorlar 3 tane server olsa yeter pop u fazla olup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 War patlamış be hacı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ya ne gövde gösterisi beyler iyimisiniz oyunu geleceği oldugunu gösterir bu sürekli gelişmekte olan bi oyun azcık bekleyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 oyunun iyi durumda oldugunu flan gostermez. Burdaki arkadaşlar genelde yüksek populasyonda oynuyolar benim de yuksek populasyonlu serverlarda karakterlerim var ama asıl karakterim ve arkadaslarımın oldugu server hi/med'den low a düştü, geçen gece search ettiğimde 1'den 40 a kadar 5 kişi online'dı. tamam oyun cok guzel şahane falan ama sadece populasyon serverda azaldıgı icin bizim serverin en buyuk guildlerinden biri tamamen oyunu bıraktı. her gün de bırakanların sayısı artıyo. onun dışında hi pop serverlarda (ki hi pop kalmadı artık) herşey güllük gülistanlık sanılıyor. Bizim serverda t3 scenario ilk kez gecen hafta oynandı. o da bütün t3 oyuncular forumda sözleşip belli bi gun belli saatte queue yaptılar. t3 scenario bir kez oynadıktan sonra level atlayıp 32 oldum ve henuz t4 scenario görmedim cunku serverdaki 4. t4 oyuncu benim, neyse aradan bi hafta geçti de dün zar zor 10 kişi toplayıp bastion yaptık. Yanlıs anlamayın bastiona girebilcek charların toplamı serverda 10'du. en yüksek saatte populasyon 200'ü geçmiyo Ben çok da öyle tozpembe göremiyorum artık etrafı bu populasyon düşüşünden çünkü 5 -10 kişi gidip kale alıyoruz, pvp için oyun oynuyoruz ama populasyon olmayınca pvpyi ruyamızda yapıyoruz. Eğer bi guild leader olmasaydım ben de oyunu bırakmıştım açıkcası. Çünkü grind yok denilen oyunda günlerce grind yapmak zorunda bırakıldım. Ve 3 tane altım var ama artık reroll yapmaktansa oyunu bırakırım açıkcası. Neyse şu an tek beklentimiz şu migrate'lerin açılması. Server olarak organize oluyoruz migrate hakkı verildğinde geçiçeğimiz serveri ortak seçip geçiçez, order ve destruction olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Barbekü said: sürekli gelişmekte olan bi oyun Bu ancak üye sayısının katlanarak arttığı bir durumda kabul edilebilir bir önerme oluyor. Yoksa warhammer gibi üye artış hızı gayet dengeye gelmiş havasında ki oyunlarda (ki malesef salt PvP bazlı oyunların MMO pazarı bu civarda dünyada) o serverların boş kalıcağına, yavaş yavaş birleştirilmesi kimseyi şaşırtmaz. Sorun warhammerın kötü bir oyun olması değil deathmatch oyun piyasasının küçük olması. Üstelik bu konuda piyasada rakiplerinde olmasıda işin ayrı bir sorunlu kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Barbekü said: ya ne gövde gösterisi beyler iyimisiniz oyunu geleceği oldugunu gösterir bu sürekli gelişmekte olan bi oyun azcık bekleyin ya wallahi beklemem baştan düzgün cıksaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 zaten baştan düzgün çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Sam said: zaten baştan düzgün çıktı. 33 lvl oldum 1-33 lvl arası yaptıgım şeler hep aynı nd gamede de consept bumu yani scenariolara gir ordan cık bilgisayar takıla takıla kale savaşlarına katıl pq yap.. diyceksin şimdi grind her mmorpg de var grind olmazsa mmorpg olmaz .. evet grind her oyunda vardır ama bi akıcılık söz konusudur cogunda, ben oynamayı cok istedigim halde 1 ay sonunda sıkıldım ve actırmıycam accyi göremedim o akıcılıgı nedense warhammerda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Dikkat ediyorum da warhammer hakkında oyun patladı, patlamadı gibi oldukça fazla tartışma dönüyor.Çıktığı ilk günden beri wow oynamış biri olarak, harcadığım zamana ve emeğe acıyorum.Geriye baktığımda sadece open beta döneminde henüz oyunu çözme aşamasındayken oyundan haz duyduğumu fark ettim.Ben çalışan biriyim ve günde 12 saat oyuna ayıracak zamanım yok.Akşam işten eve gelip bilg. başına oturduğumda 2-3 saat zamanım oluyor.Bu kıymetli zamanı da kuş üstünde o harita senin bu harita benim gezerek geçirmeye de niyetim yok.Oyunu oynuyorum ve keyif alıyorum.Popülasyonun artıp artmayacağını da zamanla göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yakında serverları birleştirmeye başlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Günde kısıtlı zaman ile oynayabilen biri için ideal bir oyun. İstemediğiniz kadar PvP yaparak LvL alabiliyorsunuz. Diüer bazı oyunlar gibi illa max lvl olup iyi itemlar kasıp sonra PvP yapmanıza gerek yok. PvE açısından zaten çok vaad edilen birşey yok henuz ama zamanla onada bir guzellik yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 server merge lazım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sayılar yetersiz değil, en olmadı server merge yapılıyr cözülür olay. ama ben bas bas "orderlar bebe butun cocuklar order olucak destro hep daha az kalıcak" diye bağıran insanlara sesleniyorum burda. O kadar söyledim o kadar konuştum dinlenmedini kabul etmediniz "kötüler cooldur hacu" dediniz gectiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Kotuler cool'dur yalniz. En yuksek DPS'i yapsa da, Harun Kolcak gibi gozuken bir karakterle oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruniac Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Yalnız sadece guild uyesi olan karakterler sayılmış sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar